URMĂREȘTE-NE PE
DUMINICĂ, 29 SEPTEMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Oradea este un oraș frumos ziua, iar noaptea de-a dreptul spectaculos. Asta, datorită iluminatului arhitectural care scoate în evidență splendoarea clădirilor Art Nouveau. De aceea, nu e totuna cum ne jucăm cu luminile în orașul care, de o bună bucată de vreme, se pretinde turistic.
Zic şi eu
Adrian Cris
Susținătorii sunt dezamăgiți, adversarii jubilează. Ilie Bolojan chiar candidează la Parlament, chiar pleacă „între mitici”. Nu s-a mai pus simbolic în coada listei, ci deschizător, pe prima poziție.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?











De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În sistemul de drept românesc, cu unele excepții, accesul la justiție nu este gratuit. Pentru a ajunge să îți expui pretențiile în fața unui judecător, cu titlu prealabil, trebuie să bagi, mai mult sau mai puțin, mâna în buzunar. Dincolo de avocaţi sau de cheltuielile conexe procesului, de multe ori simplele taxe care sunt datorate statului pentru demararea unui proces fac iluzoriu accesul efectiv la justiţie...
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
24 Iulie 2012, 18:33

Odată ajuns la Oradea, Crin Antonescu s-a dus la o cafea sub Pasaj (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere
Preşedintele interimar al României, Crin Antonescu, şi premierul Victor Ponta au sosit, marţi seara, la Oradea, unde e programat un mare miting anti-Băsescu organizat de USL.

Cafeaua de dinainte

Cei doi lideri politici au sosit la Oradea cu aceeaşi aeronavă, în jurul orei 18, dar primul care şi-a făcut apariţia a fost Crin Antonescu. El nu a făcut însă nici o declaraţie la Aeroport, spunându-le jurnaliştilor că este vreme mai târziu, în timpul zilei, pentru discuţii.

Preşedintele interimar a fost întâmpinat de preşedintele Consiliului Judeţean, Cornel Popa, de primarul Ilie Bolojan, de prefectul Claudiu Pop, de şeful Poliţiei Bihor, Liviu Popa, şi de mulţi alţi lideri locali.

De la Aeroport, Antonescu a pornit imediat spre centrul oraşului, unde a servit o cafea în Pasajul Vulturul Negru, la etajul cafenelei Livingroom. El a fost însoţit de preşedintele Consiliului Judeţean Bihor, Cornel Popa, de subprefectul Cristian Bitea şi de parlamentarul Lucia Varga. Accesul în cafenea a fost restricţionat de agenţii de securitate, însă pentru aproximativ un minut - probabil cât să-l salute pe preşedintele interimar - în local a intrat primarul din Beiuş, liberalul Adrian Domocoş.

De la Livingroom, Crin Antonescu a plecat pe jos spre parcarea din Piaţa Independenţei, la mitingul organizat de USL. Pe drum, el a fost aplaudat de cei pe lângă care trecea şi a dat mâna cu câţiva oameni obişnuiţi care au ţinut să-l salute.

A venit şi Ponta

La scurt timp în faţa jurnaliştilor a apărut şi premierul Victor Ponta, care s-a oprit la discuţii în aeroport şi care va da şi el greutate mitingului USL. În timp ce preşedintele interimar Crin Antonescu va lipsi de la programul guvernamental şi "de partid", Ponta discută la Oradea cu autorităţile locale despre proiectul de extindere a pistei aeroportului, despre stadiul lucrărilor la şoseaua de centură, va avea la Primăria Oradea o întâlnire cu Birourile Politice Judeţene ale USL din 8 judeţe, şi apoi se va deplasa spre Parcarea Independenţei, unde e programat mitingul pentru demiterea lui Traian Basescu.

Iniţial, în program a fost prevăzută şi o întâlnire cu prefecţii, la sediul Prefecturii Bihor. Aceasta a fost însă anulată şi reprogramată. Din delegaţia care va sosi la Oradea fac parte mulţi alţi lideri USL, respectiv membri ai Guvernului (Daniel Constantin, Relu Fenechiu, Ovidiu Silaghi, Ecaterina Andronescu etc).

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
31 Comentarii
Nu merg la vot
Un mincinos plagiator si un repetent ce incalca constitutia in fiecare zi prin participarea la mitinguri USL, doua marionete ale lui Voiculescu ce sunt prezente zilnic la Antena3
Postat 26 Iulie 2012, 22:53 de alex
bitea
sa ma lamureasca si pe mine cineva....ce cauta in primele randuri junele Bitea, cel crescut si uns in functie de jupanul Blaga))) si daca prezenta lui acolo nu e o simpla coincidenta as vrea si eu sa aflu ce calitati fantastice are junele de nimeni nu se poate dispensa de serviciile lui
Postat 25 Iulie 2012, 22:21 de cetateanul turmentat
Pupincuristul
Si uite asa PDL-istii ajung in dreapta Crinului...Bine Bitea!!!
Postat 25 Iulie 2012, 15:42 de Jack Spintecatorul
prost popor
cum puteti fi asa de prosti sa spuneti ca votati da pt ca v-ati saturat sa fiti furati?! incredibil..da astia de la usl ce credeti ca o sa faca?:)) idiotilol!! prostimea din Romania o sa mearga la vot cu siguranta !
Postat 25 Iulie 2012, 15:36 de incredibil
Bihoreni, la vot!
Numarul exact al participantilor la mitingul USL nu-l cunoaste nimeni, de retinut faptul ca Basescu are motive serioase sa fie ingrijorat, deoarece este mai aproape de Jilava decat de Palatul Cotroceni.
Postat 25 Iulie 2012, 14:24 de Apolitic.
!DA!
Eu votez DA
Postat 25 Iulie 2012, 12:23 de Dani
cirezile lui ceasca
Asa miting mare a fost la Oradea , incat s-au adus din imprejurimi aplaudaci usl, precum pe vremea lui ceausescu se mutau cirezile de vaci, din judet in judet , functie de toanele raposatului. Pe ce bani au venit cei din Cluj , din Baia Mare etc? Au venit 2 impostori, sacul si peticul ! Sa-i lasam sa se mai bucure 2 ,3 zile ca li se gata jucaria, numita Romania ! Pacat de noi si de tara asta ! Spre disperarea loe, sigur nu vom merge la vot ! Si spre binele tarii si al nostru al tuturora ! Stati acasa oradeni , nu mergeti la vot duminica !
Postat 25 Iulie 2012, 10:20 de ada
Română
@gigel apropo "sti" se scrie cu 2 ii adică "ştii".Hai sictir.
Postat 25 Iulie 2012, 01:21 de Guţă
JOS MOGULII !!!!!!!!!!!!!!!
alaturi de nastase, voiculescu, vantu, voicu, trebuie mentionat si patriciu, stapanul lui c. antonescu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Postat 25 Iulie 2012, 00:07 de APOLITIC
@ trifa ... continua sa numeri
trifa, tu din care categorie faci parte -- elevi picati la bac, plagiatori--desi nu prea pari tu cu studii, functionar la stat sau domnisoara ca crina antonescu, cu buzele linse si paru-n vant? dupa 2 sticle de whisky, asa repede ajungi la 8000....stai ma, ca tu oi fi de la antena 3, senzational, maladiv, jalnic! la miting au fost maxim 100 de oradeni, restul adunati de prin sate, mai multi au fost spp-isti si politai! ia mai numara-ne o data! cu oua cu tot!
Postat 24 Iulie 2012, 23:54 de pro base
Miting USL
Au fost in jur de 2000 de oameni din care doar aproximativ 500-600 erau USL-isti bine organizati, cu pancarde si in grupuri pentru a cuprinde intreaga parcare si care se manifestau zgomotos si cu patima. In jur de 1000 de oradeni erau prezenti acolo din curiozitate si stateau pe margine fara a se implica activ in scandari. Alte cateva sute erau din staful USL , politisti in civil si in uniforma, SPP, alte servicii si massmedia. Prezenta a fost umilitoare pentru USL, mitingul avand loc intr-un oras cu primar USL ce a castigat pe merit cu un procent f mare alegerile. Daca ar fi fost asa cum spunea USL-ul si romanii il urasc atat de mult pe Basescu, trebuiau sa fie minim 10000 de oameni la un oras cu sute de mii de locuitori. Discursurile celor doi lideri au fost jalnice si au insultat inteligenta majoritatii celor prezenti. Poate ca astfel de discursuri tin prin Moldova si Bucuresti, dar aici in vest, unde oamenii sunt mai rasariti nu pot fi pacaliti asa de usor. Afirmatii de genul-Basescu a furat painea de la gura copiilor vostri - sau- Basescu si Ungureanu vor sa vanda tara strainilor au starnit zambete ironice din partea celor de pe margine. I Bolojan nu trebuie condamnat, si-a fac
Postat 24 Iulie 2012, 22:31 de Oradean
@Onu
da si eu le simt si le vad cand ma uit la paritatea leu/euro !
Postat 24 Iulie 2012, 22:16 de s.
Asa da
DA la referendum ! Ne-am saturat de hotii si de minciuni !!
Postat 24 Iulie 2012, 21:56 de Onu
Asa da
Omul asta mai arata a presedinte. Sper sa-l tina naravu si sa nu se lase scufundat de aburii de alcool ai betivului. Si deja incep sa se simta schimbarile.
Postat 24 Iulie 2012, 21:53 de Onu
@trifa
mda,aschia nu sare departe de... sti mai departe de cine,daca nici sa numeri nu sti e clar,ai in sange copy/paste doar si atat,matematica bat-o vina,daca te mai si uitai cate autocare au fost prin zona poate reuseai sa faci un calcul cu "turisti" aflati in concediu cu "plata" veniti pe la oradea,dar daca nu le ai cu matematica atuncia scuzele mele,nici nu ma mir cand il simpatizezi pe "plagiattore",apropo nimeni nu a dezinformat,sunt imagini foto si filmulete pe net,nu e greu sa faci macar o estimare.dottore trifa :))
Postat 24 Iulie 2012, 20:38 de gigel
LINISTE !!!! Repetentul lucreaza (bea)!!!!
@trifa - i-ai numarat cu atentie sau i-ai numarat ca Pristanda : 2 la prefectura 1 la primarie 3 la spital 5 la crasma 1 la prefectura si dadura 5000 de stegari !! Ai baut cu Crin-uta? Cat ? O cafea cu rom , nu?
Postat 24 Iulie 2012, 20:34 de s.
miting
Pentru politaiu dela 2, au fost peste 8000 de oradeni la miting,eu vin acum de acolo.Nu dezinformati ca nu tine mincinosilor
Postat 24 Iulie 2012, 20:28 de trifa
miting
Am fost la miting,s-au adunat foarte multi,s-au scandat lozinci Jos Basescu,este adevarat ca au fost si din alte judete dar majoritatea au fost ordeni cu bun simt.Si ce daca Crin Antonescu a fost sa bea o cafea sub pasaj?A baut cafea si nu alcool ca Basescu.TRAIASCA USL,CRIN ANTONESCU si PONTA iar PDL sa aplece capul ca de ajuns a fost cit ati furat PDListilor, gata,pina aici va fost,Mincinosilor Raul,Ion si alti dusmani ai romanilor mucles
Postat 24 Iulie 2012, 20:26 de trifa
miting antena 3
cei de la antena 3 dau in direct mitingul si mi se pare dubios ca nu arata deloc participanti la miting! le e rusine sa arate ca sau strans 10 curiosi p-acolo, 8 pensionari, 5 elevi picati la bac si 3 tigani la majorat! aia care zilele trecute cerute locuinta decenta de la primarie nu stiu daca s-au mai bagat si ei, ca nu era mitingu lor hahahaaaaaaa
Postat 24 Iulie 2012, 20:22 de politaiu de la 2
dal dracuuu de betiv
doi papagaliii....fara scrupuleee si obrazzz ! VOTEZZZ NU REFERENDUM
Postat 24 Iulie 2012, 20:04 de raul
LINISTE !!!! Repetentul lucreaza !!!!
Am fost in piata la demonstratie !!! Sunt cativa . Au venit cu autobuze de la : Baia-Mare, Satu-Mare, Zalau, Arad si din judet Alesd, Stei, Beius, Salonta, si mai erau o gramada de copii de prin sate !!! Cred ca erau repetenti care spera ca-cu Crin-uta si PO-a-NTA vor absolvi si ei si poate vor lua BACU cu copy-paste. Asa ca 1/2 din cei prezenti nu au nimic cu Oradea !
Postat 24 Iulie 2012, 20:04 de s.
LINISTE !!!! Repetentul lucreaza !!!!
"Crin Antonescu a ajuns la Oradea şi s-a dus la o cafea sub Pasaj " adica amers la crasma !! Da unde poate sa meraga un REPETENT? LA CRSMA ca acolo e locul lui de munca !! LINISTE ca Crin-uta lucreaza !!!! Lucreaza la crasma !!!
Postat 24 Iulie 2012, 19:59 de s.
economia o ia razna
la astia le arde de mitinguri,euro creste economia romaneasca o ia la vale,fmi nu se prea arata increzator sa mai imprumute romania,asadar mascarici si clonvi din usl ne mai si fac de rusine prin europa si pe ei ii doare-n cot ca doar nu asta e interesul lor economia romaneasca ci cea personala,orice se intampla cu euro si cu economia noastra pt. ei nu e interese,e interes sa ajung sus la putere sa scape de justitie sa pana mana pe contracte cu statul nicidecum romania si interesele ei economice si de stabilitate,pa astia ii vreti sigur?vai si amar ce usor prosteste poporul cu minciuni ordinare cum ca ne-ar vrea binele dar ei umbla prin tara si da vina pe unu si pe altul dar ei nu pune mana sa faca ceva,pai de aia vreti sa ajungeti sa ramaneti la putere sa tot dati vina pe alti?deja au trecut cateva luni si nu ati luat nici o masura concreta,va plimbati prin tara ca voda prin loboda.
Postat 24 Iulie 2012, 19:56 de gigel
manevre
mam uitat la televizor si am vazut cati sustinatori are usleul la oradea,pai daca astia is sustinatori nu au sanse,majoritatea erau adusi cu autocarele de prin judetele invecinate,scria clar pe pancartele de langa grupuri care de pe unde is:)) urata treaba,se prefac ca is cata frunza si iarba in tara asta,adevarul e real ce vedem clar.
Postat 24 Iulie 2012, 19:46 de gugu
Stirea zilei
Crin Antonescu la cafea,in Oradea.Bursa de la Tokyo este-n pericol daca treaba sta asa...si oricand e posibil un cutremur in Vrancea...Efemerul (interimarul) a baut o cafea la Oradea...Sa-i fie de bine ! (Musai vreau sa fiu informat daca mananca vreo placinta .)
Postat 24 Iulie 2012, 19:44 de gyorgy tozser
dormiti bine, crin este presedinte!
filozoful sa dus la cafa, va da-ti seama ce tare e crin antonescu! copylotului ponta sa-i aduceti o masinuta, sa vedeti cum stie sa se invarta in jurul cozi lui iliescu! doi penibili pe scena!
Postat 24 Iulie 2012, 19:28 de politaiu de la 2
s-a dusa sa se culce, \
s-a dus sa se culce dom\'le, ce tot vorbiti. cafeeeeeeaaaaaa???? sa-i strice lui somnicu\' de frumusete. ce sa zici de un individ fara cariera profesionala, fara vreo relevanta politica. deja am zis prea multe.
Postat 24 Iulie 2012, 19:01 de ioan si nu ion
chucky
A reuşit să ajungă interimarul..... Normal că a mers la o cafea că îi era somnic. 1% prezenţă la serviciu, repetentul ăsta agitat, cu privire de husky vrea să conducă România..... Pleacă de unde ai venit, obositule. Nu mai vrem vize pt Europa şi alte nenorociri marca ilici@KGB. Sper ca nea Ilie Bolojan nu se va compromite afişându-se cu infractorii.........
Postat 24 Iulie 2012, 18:59 de pistike
in cot il doare de oradea
si in loc sa va deziceti de mitici de bucuresti,mai bine le faceti plecaciuni si va sunati toate neamuriile sa se prezinte la miting pt. a creea o falsa impresie ca oradea-i cu usl,stiu o gramada de simpatizanti pnl care se dezic de usl,oricum pe bolojan nu la votat oradeni pt. ca ar fi usl-ist ci pt. ca a fost si este un bun gospodar,oricum USL nu are nici o varianta economica viabila,daca ar pune in practica toate promisiuniile ca "daca" basescu pica,atuncia ar trebui sa aiba bugetul germaniei,va dati seama cat de disperati sunt incat incearca sa ne bage pe gat toate promisuniile astea,doar ca e adevarat ca multi in romania asta inghit asa ceva.pe asta se bazeaza ei,promisiuni,promisiuni de orice fel si tip si pt. orsicine nu conteaza daca vor fi sau nu onorate,conteaza pana ajung ei asezati si batuti in cuie la putere,nu-i mai da nici draq jos de acolo,garantat!
Postat 24 Iulie 2012, 18:56 de dorel
in cot il doare de oradea
pe asta il vreti presedintele romaniei?de la aeroport direct la cafenea,nu se face o vizita primariei fie ea si protocolara,sa vada cum se mai descurca orasul de ce ar mai avea nevoie,deja se comporta ca un dictator,toata lumea a dat fuga fuguta la cafenea sa faca plecaciuni,de comportamentul lui popa cornel nu ma mir,asa e stilul dansului cu aer de slugarnicie,DAR dl bolojan cu tot respectul va-ti cam injosit facand plecaciune in loc sa-l invitati la primarie ca asa ar fi fost normal ca intre persoane ale statului,nu la cafenea(mai popular'birt'),proasta miscare sincer si aveti pretentia sa deveniti presedinte dl-e crin,nu nu cred,nu multumesc,mai bine cu chioru.
Postat 24 Iulie 2012, 18:48 de dorel
baba te calareste, antonescu! chiar nu vezi??
antonescu, tu chiar nu vezi ca iliescu isi freaca mainile bucuros de cum reuseste sa distruga toata tara si justitia?! tu, crinutule, esti doar un frecator de freza, adevaratul capitan este iliescu prin gura-sparta ponta, meciul nu este al vostru, ci al inaintasilor vostri! ce cauti tu in politica, mai crinuletule? va calareste iliescu pe toti de nu va vedeti, guda asta batrana nu va raspunde niciodata in fata istoriei si a justitiei pentru crimele comandate in 89 si pana acum?
Postat 24 Iulie 2012, 18:47 de baba calare
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.4629 RON
  • 1 EUR = 4.9759 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON