URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 03 IULIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Ce destin frământat a avut terenul de lângă Aquapark. Când acolo s-a lansat proiectul Mecena, pastorul Tokes Laszlo a făcut scandal pentru că banii ungurimii au fost deturnați cu sprijin politic din Ungaria. Cum necum pe vremea mandatului lui Ilie Bolojan terenul a fost vândut cu 900.000 de euro magnatului Alexandru Mudura junior, care s-a angajat să facă acolo un hotel ba chiar și un centru de afaceri.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Cum să aibă magistrații vreun respect pentru cetățenii țării, justițiabili sau doar contribuabili, când arată dispreț până și față de instituțiile ei și de aleșii lor? Joia trecută, membrii Consiliului Județean Bihor și cei ai Consiliului Local Oradea au fost nevoiți să accepte rezilierea unui parteneriat încheiat în decembrie 2022 cu Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Oradea al cărui scop viza sprijinul celor două administrații locale pentru ca Procuratura să aibă, pe bani europeni, un nou sediu. 
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Credeți că aducerea antrenorului Gustavo Aragolaza și preparatorului Maurizio Miele la FC Bihor este o mișcare strategică bună? Că va da roade?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Săptămâna trecută am arătat că, pentru a se justifica în fața electoratului că au închis păcănelele la sate, guvernanții noștri au călcat efectiv legea în picioare și au revocat autorizațiile valabile ale unor comercianți, aspect care va conduce într-un viitor nu foarte îndepărtat la plata de compensații serioase către acești comercianți.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Diabetul este o boală cu o evoluție lentă și silențioasă, dar hiperglicemia cronică determină o serie de probleme de sănătate, uneori foarte grave. Supravegherea medicală continuă este foarte importantă, descoperindu-se factorii de risc și cei agravanți precum și bolile asociate (hipertensiunea arterială, bolile cardiovasculare, obezitatea), toate acestea cu scopul instituirii unui tratament adecvat.
07 Iunie 2012, 13:37

Cornel Popa: "Sunt convins că USL va câştiga alegerile pe 10 iunie"

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Reprezentanţii USL Bihor sunt siguri pe victorie în în alegerile locale de duminică. "Sunt convins că USL va fi formaţiunea care va câştiga alegerile pe 10 iunie", a declarat Cornel Popa, candidatul uniunii pentru Consiliul Judeţean Bihor, joi, în cadrul ultimei conferinţe de presă din campania electorală.

Popa a îndemnat alegătorii să nu ezite să se prezinte la vot pentru că, în premieră, alegerile se desfăşoară cu un singur tur de scrutin. "În Bihor USL va câştiga, e important însă să ne prezentăm la vot pentru că acesta se desfăşoară dintr-un singur tur şi nu ne este indiferent cu ce scor ca câştiga", a spus candidatul.

Afirmaţiile liberalului au fost întărite de atât de senatorul Ioan Mang, liderul organizaţiei PSD Bihor, cât şi de preşedintele PSD Oradea, Ovidiu Mureşan. "E timpul să le arătăm pedeliştilor uşa de ieşire din viaţa politică", a spus Mang.

La rândul său, Mureşan i-a îndemnat pe bihoreni să se prezinte la vot. "Alegerile se desfăşoară cu un singur tur de scrutin fapt pentru care este o şansă unică de a da votul candidaţilor USL", a spus Mureşan care a subliniat că "doar aşa vom avea garanţia că proiectele USL se vor transforma în realitate".

Ideea social-democratului a fost întărită şi de candidatul USL la Primăria Oradea, liberalul Ilie Bolojan. "În mod evident un primar nu poate să facă nimic de unul singur, are nevoie de o echipă de consilieri locali şi de un parteneriat cu Consiliul Judeţean, de aceea îi îndemn pe toţi cei care vor să voteze Ilie Bolojan să voteze echipele noastre de consilieri locali şi consilieri judeţeni, şi pe Cornel Popa pentru funcţia de preşedinte a Consiliului Judeţean", a spus liberalul.

Reprezentanţii USL au reamintit alegătorilor că reprezentanţii săi se găsesc pe prima poziţie de pe prima pagină a buletinelor de vot.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
35 Comentarii
Are dreptate Popa
Are dreptate Popa.Va castiga alegerile impreuna cu Bolojan, pentru ca faptele fac diferenta.Am facut sambata un drum de Cluj si vreau sa va spun ca pe tot traseul in Bihor, afisele lui Popa domina pe toate gardurile si stalpii.Ce sa mai spunem ca in urma tragerii la sorti, Popa si Bolojan sunt primii pe buletinele de vot...asta spune multe.
Postat 10 Iunie 2012, 08:16 de Alegator
De ce votez Cornel Popa ?
Pentru ca inainte de toate este un om modest si pune cu adevarat Bihorul pe primul loc.Este preocupat de problemele judetului si ale Oradiei.A stiut cum sa profite de fosta guvernare Tariceanu si in tandem cu Bolojan a adus un angiograf nou la spitalul judetean.A adus la standarde europene Unitatea de primire urgente de la Spitalul Judetean.A largit la 4 benzi soseaua de centura si a introdus iluminatul public de la str. Stefan cel Mare pana intersectia cu calea Aradului.Datorita lor arata soseaua de centura ca o autostrada!(ulterior cei de la PDL au continuat lucrarea inceputa de ei...cu ritm de melc!)Si asta fara sa-si traga partea leului si fara sa-si puna problema ca la sefia judetului si a Oradiei se aflau la vremea aceea oameni de alta culoare politica.Datorita lui Popa se asfalteaza drumul Stei - Oradea pentru ca este o voce sonora la adresa ministrilor pe care îi interpeleaza de cate ori are ocazia pentru problemele de infrastructura(I-a trimis scrisori Lui Boagiu, si i s-a raspuns, tineti minte!).Mult succes Cornel Popa !
Postat 10 Iunie 2012, 08:09 de Alegator
Votati RADU TIRLE.
VOTATI RADU TIRLE!!!Cel mai bun Presedinte onorabil si drept este Radu Tirle.Se vede ce a lasat in urma celor 4 ani...Bravo domnule Tirle...popa e un betiv nu a facut nimic pentru bihor sa lase el bihoru si sa iasa la pensie betivul si mincinosul ala...RADU TIRLE Presedinte....Mult succes Domnule Tirle.VOTATI RADU TIRLE!!!
Postat 08 Iunie 2012, 10:10 de Hai Radu Tirle
V AM CIURUIT:))))))
Au mai fost siguri PSD isti ca castiga si ia ciuruit traian asa o sa fie si acuma ciuruiti de groza,tot timpul ei se bucura prematur, ultimi oameni!!!
Postat 08 Iunie 2012, 00:10 de pis
JEG!!!
Cornel Popa ma face sa rad mascariciul asta, marioneta gunoaielor care vor sa se imbogateasca.... ar face bine sa se face nevazut!!
Postat 08 Iunie 2012, 00:00 de luci
...bla..bla...gal,gal...
Popa a cam pierdut legatura cu realitatea.O fi avand motiv ! :)) Uitati-va ce oameni are in jurul lui.Afaceristi verosi care sug banii primariilor in cardasie cu primarii pnl, agramati care nu sunt in stare sa construiasca o fraza coerenta ,oameni cu antecedente violente in familie si comunitate.Dar ce conteaza cand sloganul lui popa poate fi rezumat la "Ca asa vreau eu ...!"A facut niste constructii si aliante electorale in Bihor doar pentru interesul lui fara sa tine seama de realizarile primarilor si ale pnl-istilor.Si asta ca sa dea satisfactie psd-ului care ii promite voturile pentru C.J. Dar psd-ul are si alti "prieteni" :)) Cornelush...o sa iei teapa ...:)) un pnl-ist demisionar :))
Postat 07 Iunie 2012, 23:24 de scandalic distilerie
muhaha
CICA SA VA PREZENTATI LA VOT CETATENI PT ALTE TAXE SI MINUNI
Postat 07 Iunie 2012, 21:59 de muhaha
muhaha
MERITUL LUI BOLOJAN PT TAXE DE PARCARE IN FATA BLOKULUI TAXA DE PARCARE A STUDENTILOR CAINII VAGABONTI SI ALTELE NENUMARATE CARE NU SE VAD NU?JOS BOLOJAN
Postat 07 Iunie 2012, 21:57 de muhaha
muhaha
LASA VRAJELILE votati PDL daca nu vreti sa ajunga facturile la 1000 ron hai pdl
Postat 07 Iunie 2012, 21:52 de muhaha
Vb Tirle
Aceast asa zis om Radu Tirle, are zielele numărate. Dacă îi apucă Crăciunul fara sa fie in zeghe, va fi o mare performanţă. Cereti informatii la DNA si parchet unde cazul sau este pe rol. Acest asa zis om corect
Postat 07 Iunie 2012, 19:34 de sami
SANT CONVINS CA MINTI !!!!!!
MAI, CEL CARE TE SEMNEZI SING CUM POTI S-A FII FARA CARACTER CA SEFUL TAU MANG, BOLO ,POPO ,FELIX ,TARICEANU, BOMBONEL, PONTA ,ANTONOVICI PLUS ACEASTA ALIANTA CONTRA POPORULUI ROMAN CEI CARE AU FOST LA GUVERNARE SI AU VANDUT ORADEA UNGURILOR SI ACUM INSTITUTIILE DIN ORADEA SANT IN CHIRIE LA UNGURI ASTIA NU SANT TRADATORI ? ADICA PENALI =PSD POPA SI BOLOJAN AU FOST ARTIZANI SI SLUJILE UDEMERISTE ,MAI PUPINCURISTULE PENAL TU CREZI CA ORADENI AU UITAT TOATE ACESTE TRADARI DE NEAM .PS. TOTI ACESTI SUBJUGATI AI UDMR POPA TARICEANU BOLOJAN MANG POP PLUS ALTI USLASI NU AU CE CAUTA LA UN POST DE CONDUCERE IN STATUL ROMAN .USL =PCR = INTOARCEREA IN COMUNISM.
Postat 07 Iunie 2012, 19:23 de UN ROMAN
esti convins
Esti tu convins... si eu sunt convins. Dar meritul e al lui Bolojan, in nici un caz al tau.
Postat 07 Iunie 2012, 18:38 de Marius
PDL
Sa castige PDL!!
Postat 07 Iunie 2012, 18:37 de alin
adevarat
Adevarat ne-am saturat de oamenii astia prefacuti! VREM OAMENI ONESTI PRECUM SUNT GROZA SI TIRLE
Postat 07 Iunie 2012, 18:35 de eu
:))
Jos cu Popa jos cu Bolojan!!!!!! Jos hotia idn tara asta
Postat 07 Iunie 2012, 18:11 de Marcela
Aparentele insala
Votati PDL. Va MARESTE SALARIILE, Va mareste PENSIILE, va ieftini BENZINA si va face Aeroport sa vina OBAMA in vizita la TIRLE - Votati ADEVARATII OAMENI. RADU TIRLE- DANA TIRLE -CAMELIA GACIU cu familiile RESTUL numai conteaza
Postat 07 Iunie 2012, 18:06 de raducu
nimic
daaaaaaaaaaa.castiga usl-ul opozitia. opozitia daca ar castiga-o in oradea si in bihor. ce au facut anii astia? mai nimic. toptul doar pentru imagine, dar bnimic consistent
Postat 07 Iunie 2012, 17:55 de usl
cornelush
punem bihorul pe primul loc....cu sticla in mana
Postat 07 Iunie 2012, 17:52 de cornelush
pleaca din judetul nostru
eu sper ca bihorenii nu sunt atat de idioti incat sa voteze presedinte a consiliului judetean un om care a aparut doar in presa cu atacuri mizere si nu a facut si nici nu va face nimic pentru judetul nostru!
Postat 07 Iunie 2012, 16:37 de george
cate un pic, pic, pic, cate un strop strop strop...
in numele judetului va rog sa nu mai beti alcool ca delirati
Postat 07 Iunie 2012, 16:34 de daniel
la betie inainte , la razboi inapoi
domnule Popa VA ROG SA REPETATI DUPA MINE.. ..a, e, i,o, u..incodata:))
Postat 07 Iunie 2012, 16:33 de faur
era in stare de ebrietate?
si fraza asta a-ti rostito intr-un minut sau doua?
Postat 07 Iunie 2012, 16:31 de ilescu
poate...
iar a fost pe la fabrica de alcool de la sudrigu si iar vorbeste prostii."jemenii" nu ar trebui sa-l trimita beat cind da declaratii
Postat 07 Iunie 2012, 15:37 de luky
Romani, la vot!
Cornele, nu te imbata inainte de a bea! Romani, la vot, fiecare vot conteaza!
Postat 07 Iunie 2012, 15:35 de SAFE
PDL PENTRU BIHOR
PDL PENTRU BIHOR!
Postat 07 Iunie 2012, 15:31 de marin
PDL
Da sa se prezinte lumea la vot dar sa voteze corect! Nu niste oameni care toata viata lor doar or promis dar nu or facut nimic! NE-AM SATURAT VREM OAMENI CAPABILI CUM SUNT GROZA SI TIRLE!
Postat 07 Iunie 2012, 15:30 de lolita08
JOS USL
Are morcov de nu iese la dezbatere sau ce? Viseaza frumos, jos usl jos popa jos bolojan! NU SUNTETI IN STARE DE NIMIC
Postat 07 Iunie 2012, 15:28 de Alin
Viseaza
Viseaza Cornele ca visezi frumos!!! NU VA VREM LA CONDUCERE!!!! Asa ca mai bine ne-ati face o favoare si plecati de buna voie
Postat 07 Iunie 2012, 15:25 de Daniel
nici pe departe
in Oradea nu va castiga USL ci BOLOJAN , si merita sa-i multumiti pentru acest lucru;iar lucru in echipa de care vorbeste acesta, e valabil doar daca liderul merge intr-o directie corecta, asa ca USL in Oradea inseamna Bolojan la ora actuala, ceilalti vedeti-va de lungul nasului, in special Popa; de ce nu ne spuneti cine era PNL sau PSD pina in 2008 pentru Oradea?stim bine ca Oradea a votat contra Filip in 2008 iar acum voteaza Bolojan, nu USL; restul, consilieri etc. sunt doar de umplutura, sa manince banii statului, citi dintre oradeni s-au vazut reprezentati de consilieri?mai mult de 95% din oradeni nici macar nu-i cunosc si nu i-au cunoscut vreodata
Postat 07 Iunie 2012, 15:23 de teapa
JOS USL
de ce nu iese domnul senator la o dezbatere ca sa isi prezinte proiectele pentru judet?
Postat 07 Iunie 2012, 14:57 de bogdan
echipa "sparge tot"
Auzi, echipa USL = MANG - CORNEL POPA - CLAUDIU POP - pfoa!!! super - se va duce Oradea-Bihorul pe pluta....cetateni chiar nu-i cunoasteti pe hotii astia???????
Postat 07 Iunie 2012, 14:42 de cetatean
hai cu plagiatu
Votati USL, votati MANG, votati PLAGIATUL. Nu-i rusine sa mai iasa in fata. Singurul care merita respectul din USL e Bolojan, merita sa fie primar. Dar va fi vai si amar daca iese Popa la CJ, un betiv de prima clasa. Sa ne lase domnul Popa cu vrajeala.
Postat 07 Iunie 2012, 14:36 de eu
taramul uitat de timp
in institutiile culturale (abc-uri-baruri) din localitatile raionului Salonta si plasei Tinca,afisele electorale ale candidatilor la sefia CJ, sunt lipite toate la un loc,in aceeasi vitrina,la aceeasi inaltime,intr-o mare fratie(difera doar ordinea).Nici macar luminatii satelor,popi si dascali nu stiu ca se voteaza intr-un singur tur. Sa mearga cineva sa le puna ordine in gandire si sa ii scoata la vot.
Postat 07 Iunie 2012, 14:25 de excursionist
JOS USL
DACA IESE CORNEL POPA NE-AM SCOS..NE PUTEM MUTA DIN ACEST JUDET,DIN PACATE NU A FACUT NIMIC PT BIHOR CATA VREME A FOST PARLAMENTAR DESI SE LAUDA CA A FACUT.E CLAR CA NU VA FACE NIMIC NICI DE ACUM INAINTE.
Postat 07 Iunie 2012, 14:24 de alex
succes Bolojan si echipa!
haide bolo cu echipa cu tot! singura sansa ca lucrurile sa mearga normal si de aci incolo! jos pedistii si udemeristii, tradatori de neam si tara, hoti si mincinosi!
Postat 07 Iunie 2012, 14:05 de sing
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6462 RON
  • 1 EUR = 4.977 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON