URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 27 SEPTEMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Am fost la deschiderea fabricii de anvelope Nokian Tyres, să văd cum arată o investiție de 650 milioane euro. Am vizitat linii de producție, unde se vede clar că gradul de automatizare este foarte ridicat. Fabrica are 10 hectare de clădiri și doar 500 de muncitori, adică 250 pe schimb. Practic, angajații au rolul de a supraveghea procesul de fabricație, iar o parte se ocupă de mentenanța instalațiilor.
Zic şi eu
Adrian Cris
Susținătorii sunt dezamăgiți, adversarii jubilează. Ilie Bolojan chiar candidează la Parlament, chiar pleacă „între mitici”. Nu s-a mai pus simbolic în coada listei, ci deschizător, pe prima poziție.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?











De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
O asemenea reglementare exista și înainte, însă doar cu privire la cazurile de violență familială (sau domestică, cum îi spunea actul normativ), ordinele de protecție provizorii „domestice” fiind foarte des întâlnite în practică. Ceea ce au făcut, de fapt, guvernanții noștri acum a fost „extinderea” aplicării acestor dispoziții legale și la situațiile în care nu există o legătură de rudenie sau conviețuire între victimă și agresor.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
23 Mai 2012, 18:52

Cornel Popa, atac la Ţîrle: Modernizarea Aeroportului a fost aprobată, dar nu i s-a dat şi finanţare

Cornel Popa, atac la Ţîrle: Modernizarea Aeroportului a fost aprobată, dar nu i s-a dat şi finanţare La alegerile de acum 4 ani, Radu Ţîrle şi Cornel Popa pozau în aceeaşi echipă. Acum, aflaţi în campanie electorală în partide diferite, cei doi nu pierd nici un prilej să se atace public unul pe celălalt

Printr-un comunicat de presă intitulat "Unde sunt banii promişi pentru modernizarea pistei Aeroportului Oradea, domnule Radu Ţârle?!", candidatul USL la şefia Consiliului Judeţean Bihor, liberalul Cornel Popa, subliniază că proiectul pentru modernizarea Aeroportului din Oradea, cu care se laudă Ţîrle, nu are finanţarea necesară pentru a fi pus în aplicare, deoarece în faţa acestuia au fost băgate aeroportul din Suceava şi cel din Constanţa.

"În ciuda declaraţiilor triumfaliste ale fostului preşedinte al CJ Bihor, proiectul nostru a fost tras deoparte şi acei bani au fost alocaţi pentru Aeroportul din Constanţa. Când?! Încă din 4 mai. De către cine? De către Guvernul Băsescu-Ungureanu-PDL. Iată faptele...", se arată în comunicatul USL Bihor.

Documentul aminteşte că proiectul pentru Aeroportul din Oradea a fost depus anul trecut, înaintea celui de la Constanţa, dar regula de analizare nu a fost cea corectă, adică în ordinea depunerii, căci cel din Oradea "s-a tot aflat în evaluare".

"Deşi proiectul nostru are un punctaj de aproximativ 90 de puncte (minimul pentru acceptare este de 40) şi deşi proiectul de la Constanţa a fost respins odată şi redepus ulterior, cineva din guvernarea PDL a tras sforile în aşa fel încât Constanţa să ajungă de pe ultimele locuri în faţă şi să ia finanţarea. Şi nu Oradea, aşa cum era firesc. Numai că, odată ce Guvernul PDL a dat cele 18 milioane de euro la Constanţa şi nu la Oradea, sumele Programului Operaţional Sectorial Transporturi 2017-2013 rămase au fost de numai 5 milioane şi jumătate de euro. Cu 13 milioane Euro mai puţin decât avem noi nevoie aici", spune Cornel Popa.

"În aceste condiţii - continuă liberalul - nu pot să nu constat farsa continuă pe care a jucat-o domnul Radu Ţârle în tot acest timp. Mai întâi, dumnealui şi-a justificat mereu trecerea de la PNL la PDL prin faptul că Emil Boc i-a promis finanţarea proiectului de modernizare a pistei Aeroportului Oradea. Apoi, domnul Radu Ţârle a declarat mereu că această finanţare este o prioritate pentru dumnealui, că se ocupă îndeaproape de ea şi că totul este o doar o formalitate. Ori, observăm azi că toate acestea au fost vorbe goale. Fostul preşedinte al CJ Bihor s-a ocupat atât de "bine" de soarta Aeroportului Oradea încât vreun pedelist mai şmecher, sau poate chiar Băsescu, a reuşit să forţeze mâna ministrului Transporturilor şi să deturneze banii ce se cuveneau Aeroportului Oradea, înainte de a pleca de la guvernare".

În încheierea comunicatului, candidatul USL la preşedinţia CJ Bihor spune că "singurele contribuţii ale domnului Radu Ţârle la proiectul modernizării Aeroportului sunt că s-a folosit de acest proiect pentru propria sa imagine politică şi că şi-a bătut joc de munca acestor oameni, fiind incapabil să gestioneze situaţia la Bucureşti, aşa cum s-a lăudat, şi să nu permită şmecheriile cu care ne-a obişnuit în toţi aceşti ani partidul pe care cu atâta mândrie îl reprezintă azi, PDL".

Amintim că PDL-istul Radu Ţîrle a anunţat că, în ultima zi a Guvernării PDL, a obţinut de la Ministerul Transporturilor acceptarea spre finanţare cu fonduri UE a modernizării Aeroportului din Oradea, fără însă ca banii să fi fost alocaţi efectiv, astfel că obiectivul este, în continuare, în aşteptare...

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
68 Comentarii
Hotii din PDL
Domnilor din PDL, unde sunt banii nostri alocati pentru aeroportul din Oradea? Chiar nu va e rusine defel?
Postat 31 Mai 2012, 12:50 de Mihai
PD-L
Am ajuns bataia de jos a PD-L , ar fi trebui sa fim primi cu aeroport din vestul tarii , avand in vedere pozitai noastra fata de Europa , dar degeaba conducatorii nostri nu stiu decat sa se planga si sa fure .
Postat 28 Mai 2012, 15:32 de adi
AEROPORT
DE 4 ani se tot lauda cu aeroportul asta , uitati-va ce a facut CJ cluj cu aeroporul lor , si uitati la ORadea, Mai bine pleacati sa nu va mai vada nimeni numai rau ati facut acestui oras.
Postat 28 Mai 2012, 15:28 de carmen
rusine
daca țîrle se ocupa asa cum ar fi trebuit de acest proiect era perfect,aveam si noi un aeroport asa cum ar fi trebuit, care ar fi sporit si economia orasului, in oradea in momentul de fata cate zboruri se fac? majoritatea zborurile se fac din cluj, timisoara etc.
Postat 25 Mai 2012, 20:09 de daniel
nimic
PDL-istilor, de un an v-ati tot laudat cu aeroportul ala si nimic. Cu ceva concret va puteti lauda?
Postat 25 Mai 2012, 15:08 de pjR
Rusine sa-ti fie, popa ciordel !
Cu acest mod marsav de a face politica cred ca niciun om intreg la minte nu te va vota ! Vino si spune-ne CE AI FACUT TU pt. BIHOR, lasa-i pe altii....Sau ne crezi asa tampiti incat sa nu stim cam ce a facut fiecare dintre catindati ?! Te inseli, nu suntem tampiti in ciuda a ceeace iti soptesc pupincuristii din preajma ta (cine se aseamana se aduna !). Stai cuminte, in zece zilei vei fi mai mult decat un candidat mediocru, vei redeveni un MARE ANONIM !
Postat 25 Mai 2012, 10:51 de .
alo Popica
ALOOOOO Popica, du-te ba la aeroport pe drumu modernizat de consiliul judetean, la indrumarea domnului Tirle, sa vezi un aeroport modern , aerisit cu care ne mandrim toti bihorenii!!! praf alianta si \"personalul\"
Postat 24 Mai 2012, 23:40 de nazi
jenantul PDL
si tarle isi face campanie prin penticost...sectantii lui. e [plin pe forum de ei. Revenin, nici tarle si nici Popa nu merita. MA gandesc sa il votez pe Popa de dragu lu Bolojan, ca tarle e prea ciumpalac, dar parca nu asi face-o. Cu UDMR nici atat. Mai vedem pana merg la vot si mai studiem candidatii! Bafta
Postat 24 Mai 2012, 19:39 de jenant
jos Popa
Cred ca nu stiti pe cine aparati!!! Popa e un om care incearca sa isi faca campanie electorala si prin intermediul bisericii... poi asta e treaba domnule, dar ce ma mir :)) cand el nu vede nimic decat bautura in fata ochilor .... frumos candidat au si USListii astia
Postat 24 Mai 2012, 18:00 de MariaF
mai bine NU vot decat sa sutin IDIOTI , pacat ca e si Primarul de ales cu ei!
la modul cum dialogati NU ar trebui sa VOTAM ca oricum cei ce se semana se vor VOTA :))
Postat 24 Mai 2012, 17:58 de nu merita votati
Nu va vindeti
Mi e sila de uslistii astia! Asa am auzit si eu ca prin sate primarii lor incearca sa cumpere viturile. 100 sau 200 lei votul. Asta e opera PNl ului. Partidul asta e plin de candidati infractori gen grecu si altii!iar Popa e cel mai corupt si mai mizerabil dintre toti candidatii! Asta e si betiv si curvar si are un caracter infect. Credeti ma am lucrat cu el si stiu cine e omul asta!
Postat 24 Mai 2012, 16:06 de Eu
Bai popa!
Bai gunoi betivan de cornel popa ce esti, cu asta iesi tu in presa.? Dar daca esti asa grozav tu cu guvernul asta nou al tau du te si fa rost de bani, nu numai arunca cu *! Voturile de ptin sate vrei sa le cumperi cu 100 de lei. Asta e infractiune. In spiritul asta vrei sa conduci judetul? Facand ilegalitati?n
Postat 24 Mai 2012, 15:58 de Cetatean
ZERO BARATA
cornel popa DUTE! SI SA NU MAI VII IN VECI CE AFACUT ASTA IN TOTI ACESTI ANI senator deputat etc ZERO ASTA A FACUT PA LA REVEDERE.
Postat 24 Mai 2012, 15:34 de UN CETATEAN
raducule....
Eu sincer nu stiu ce va asteptati de la Radu Tarle...deci avem un plan aprobat, :)))..in cazul asta in aeroportul nostru o sa intre avioane teoretice cu pasageri teoretici, si o sa aduca bani teoretici, inca o victorie teoretica a pdl...cred ca Cornel Popa trebuie sa dovedeasca ceea ce cu adevarat poate.Hai Popica!!!
Postat 24 Mai 2012, 14:23 de popadriana
pentru fostul....
nu ma enervez.du-te la vot ! si da-i si lupta.dar ce-am zis inainte este adevarat
Postat 24 Mai 2012, 13:05 de danezu
@danezu
Ce are a face ortodoxia, penticostalii, musulmanii sau Papa cu minciunile betivului asta tembel ?! Normal ca daca nu esti dus rau cu pluta, indiferent de cultul la care aderi, vezi cum vrea sa te prosteasca in fata si cine ?! POPA CIORDEL !!!! Nu te enervezi ?!
Postat 24 Mai 2012, 12:47 de un fost PeNaL
@ Cineva
@ CINEVA: am facut cum ai zis si am gasit un articol de pe mediafax. Acolo scrie ca se vor analiza posibilităţile de realocare a unor sume în vederea asigurării finanţării pentru acest proiect. Si mai scrie ca aia de la Kogalniceanu au primit banii si ca noi nu. De ce a zis Tarle ca a rezolvat aeroportul atunci, cand de fapt totul e in suspensie. EXPLICA-NE! A mintit Tarle? Eu cred ca da. Poate cu stiinta poate fara, dar s-a facut de cacao.
Postat 24 Mai 2012, 12:40 de @ Cineva
nu va certati
nu va certati mergeti la vot si alegeti pe cine credeti ca va reprezinta mai bine.dar nu pot sa nu observ ca dintre toti crestinii din vestul tarii penticostalii sunt cei mai \\'agresivi verbal \\'atat in politica cat si in viata religiosa. o fii bine o fii rau?
Postat 24 Mai 2012, 12:35 de danezu
Pntru toti cititori
sa va asteptati ca domnul Popa potrivit cu sloganul sau sa puna Bihorul pe primul loc la carti de poker si cruce la asta se pricepe cel mai bine. A facut ceva de cand e in politica vre-un grajd ceva sau vreun WC? La carti si la betie e pe primul loc. Ma mir ca domnul Bolojan s-a pozat cu el, cred ca o sa-l traga in jos...
Postat 24 Mai 2012, 11:50 de vasile
Pentru domnul Popa
Mincinosul asta de Popa... intrati numai pe Google.ro--> si scrieti aeroport Oradea, si apoi dati STIRI (partea stanga).. si o sa vedeti clar
Postat 24 Mai 2012, 09:54 de Cineva
Multumim pt nimic
Multumim pt nimic Tarle. Stiam de la inceput ca asa va fi...
Postat 24 Mai 2012, 09:45 de Rafael
hangover POPA cel vestit...
Adica Popa se bucura ca nu sunt bani pentru aeroport (o investitie necesara pentru judetul nostru) ca sa-i poate reprosa asta lui Tirle. In locul lui mi-ar fi rusine sa vorbesc pt ca este senator de atatia ani si nu a fost in stare sa faca nimic pentru judetul nostru (peste tot unde merge o tot da cu autostrada lui...parca e scapat de la spitalul 5+1)
Postat 24 Mai 2012, 09:37 de cinevacuvalva
popa cornel, ai mintit, minti si vei minti !
Toata viata ai fost o sluga si acum te-a pus gibonul si miticii, alde arici pogonici, sa improsti cu laturi ! Daca vrei voturi spune ce ai facut tu de 20 de ani pt. Bihor, ai fost vice la senat cand PeNaLii au guvernat ! Si ?! Ce se vede in urma ta, ciordelule, lasa-l tu pe tarle, sau ne crezi pe toti cretini, asa cum esti tu si cu perechea ta, luciana varga tatoiu ?
Postat 24 Mai 2012, 06:24 de un fost PeNaL
VOT TIRLE
Popa din 90 de cand e prrin politica,senator sau ce-a mai fost nu a putut ''aduce bihoru pe primu loc''?? mai vrei sa tragi inca 4 ani ca sa iti umplii sacu si sa iesi blindat la pensie?? esti o mizerie ba alcoolicule! sa'ti fie rusine daca asa iti faci tu campanie,mintind! spune ce ai facut tu in 22 de ani!!!
Postat 24 Mai 2012, 01:03 de VOT TIRLE
pt.tine
Da tu Dobre cine esti, de nu iti place de nimeni si nimic nu e bun la tine ?? De ce nu te implici tu sa faci ceva pentru acest oras sau judet ???? EU CRED CA LA TINE E PROBLEMA. NU AVETI DREPTUL SA JUDECATI ATATA VREME CAT VOI NU FACETI NIMIC ....
Postat 24 Mai 2012, 00:44 de da
fratele tarle
o sa iasa la iveala mai multe prostii comise de dl tarle. pe langa minciuni, hotii si nepotisme. nu a realizat nimic pt judet in 4 ani. nu a fost la bucuresti o data sa faca loby pt bihor sa ceara bani. a fost in schimb pe banii mei si ai vostrii sa ia micul dejun cu obama. mare *!
Postat 23 Mai 2012, 23:52 de 201b
vrajitorul din fasole
tirle e vrajitorul din fasolea basinoasa de penticostali, dupa modelul clujanului care a castigat romanii au talent. si ala ii impresiona pe toti, dar se gasea cineva care sa-i vire plicul pe masa ca sa-i iasa cascadoria bine. cam smecheras individul tirle! legat de popa, stiu ca vorbeste singur de cativa ani despre autostrada si drumul de beius-deva. soooo, tirle, fast delete, daca intelegi....ps - -atat sunt de egoisti bastarzi psdeii, incat ma intreb ce cauta liberalii in grajdul lor! cu lacomia lor au reusit sa duca cursul euro in jos, toate se vor scumpi din cauza imbecilitatii lor. ponta e plin de rahatel colorat la gura, de la pupatul cu nastase si iliescu -- niste tradatori de neam si valori umane ce sunt!
Postat 23 Mai 2012, 23:36 de dobre
Vocabularul postacilor
Aveti un vocabular cam colorat pentru oameni credinciosi voi cei ce il sustineti pe credinciosul Tirle, mai ales ca sunteti pocaiti (voi astia 10 postaci condusi de Dana Tirle si Camelia Indrei Gaciu). Se stie ca ortodocsi nu o sa mai voteze niciodata un penticostal, chiar daca sunt in PDL, deoarece acest parvenit, om cu doua fete (cei care il cunosc stiu ca este asa) nu mai este iubit nici de comunitatea sa, pentru ca o face de rusine. Adevarul este ca vorbeste frumos, la suprafata pare un om de treaba, dar are o masca sub care se ascunde foarte bine. Din pacate , eu unu cel putin nu mai pot sa in zic om lui Radu Tirle. Si mai cred ca sunt citeva mii de oameni, carora Tirle ne-a facut mult \"bine\".
Postat 23 Mai 2012, 23:31 de alexis
jos tarlik
Iar sa umplut pe aici de postaci pdl-isto - penticostali. Numa nu mai scapam de ei... Cum scrie mai jos..tarle a mintit ....cras!
Postat 23 Mai 2012, 23:06 de chiar ca
Tarle a facut-o lata iar
Ma CAC pe voi PDListilor si pe MEDIAFAXUL vostru. Ia uitatei ce scrie! "Proiectul (din Oradea, n.r.), în valoare de aproximativ 32 de milioane de euro din care aproximativ 18 milioane de euro contribuţie din fonduri europene, se află pe agenda Comitetului de Monitorizare a Programului Operaţional Sectotial Transporturi care va avea loc în această lună, ocazie cu care se vor analiza posibilităţile de realocare a unor sume în vederea asigurării finanţării pentru acest proiect", se precizează în comunicat." SE VOR ANALIZA BLA BLA. Ati inteles acum postacilor. V-ati dat singuri in cap! Direct din sursa voastra e citatul. DAR FIX ASTA E PB...CA NU SUNT BANI! Capisci. DECI ZERO aeroport = TARLE A MINTIT. Scurt pe 2!
Postat 23 Mai 2012, 23:04 de TARLE MINTE
SA TRAITI CUM VETI VOTA!!!!
.....PENTRU TOTDEAUNA!!!!!!!
Postat 23 Mai 2012, 22:39 de oameni buni
oameni buni
un zidar zideste case, un doctor vindeca, un brutar face paine, minerul scoate carbune, cainele latra, pisica miauna.......POLITICIANUL MINTE, INSALA, CONDUCE ATAT DE BINE PE TOTI CEI DIN LISTA......DE MAI SUS!!!! VOTATI POLITICIENI....SI VA VOR MINTI....TARLE, POPA...ETC. TRAITI CUM VOTATI
Postat 23 Mai 2012, 22:38 de oameni buni
Va sustin
va sustin, dle tarle, sunteti un om extraordinar! Jos palaria!
Postat 23 Mai 2012, 21:59 de george
:)
Usl, nu sunteti in stare de nimic! De ce sunteti atat de rai??????
Postat 23 Mai 2012, 21:57 de Manuela
SUSTIN TIRLE
DOAR OAMENII CU BUN SIMT PRECUM RADU TIRLE AU CAPACITATEA SA CONDUCA CJ BIHOR. VA SUSTIN DOMNULE TIRLE
Postat 23 Mai 2012, 21:57 de RAMON
:)
Popa, nu ponegri pe omul care incearca sa faca doar bine!
Postat 23 Mai 2012, 21:56 de Omul simplu
RUSINE USL
CEI DIN USL ISI BAT JOC DE OAMENII CARE VOR SA FAC UN LUCRU COREC. RUSINE USL
Postat 23 Mai 2012, 21:55 de DORINA
:)
Mare om si de isprava!
Postat 23 Mai 2012, 21:53 de Lau
:)
Dumnezeu sa fie cu tine, faci numai bine!
Postat 23 Mai 2012, 21:51 de Rodica
:)
felicitari :)
Postat 23 Mai 2012, 21:47 de dumitrana
:)
Dl tarle, dumnezeu sa iti ajute pasii sa faci tot ceea ce e bine Pentru Oradea!
Postat 23 Mai 2012, 21:46 de Gabita
:)
super , tarle! tot respectul!
Postat 23 Mai 2012, 21:44 de dina
TIRLE NU E MINCIOS
POPA NU E CAPABIL SA FACA NICI MARAC UN SFERT CAT A FACUT TIRLE...VOTEZ TIRLE LA ALEGERILE DIN 10 IUNIE
Postat 23 Mai 2012, 21:43 de IOANA
:)
Brava, sei molto bravo, cosi aiuterai oradea!
Postat 23 Mai 2012, 21:41 de anna
JOS BOLOJAN
TE ASTEPTAM TIRLE LA SEFIA CJ BIHOR SA POTI SA-TI DUCI LA CAPAT TOATE PROIECTELE.... SUS TIRLE RADU
Postat 23 Mai 2012, 21:39 de ROXANA
:)
esti cel mai tare!
Postat 23 Mai 2012, 21:36 de andrea
:)
Bravo, Dl tarle! Dumnezeu sa te binecuvanteze!
Postat 23 Mai 2012, 21:31 de anastasia
:)
Hai, tarle, du Oradea, sa fie egala cu cu ferihegy 1 din budapesta!
Postat 23 Mai 2012, 21:30 de anda
Pentru domnul Popa
Nu va lasati mintiti de omul asta.... Daca scrieti pe Google.ro--- Aeroport Oradea si dati la stiri, o sa vedeti ca s-a aprobat proiectul. Toate ca toate, dar omul asta minte de ingheata apele.
Postat 23 Mai 2012, 21:14 de Cineva
Pentru domnul Popa
Google- Mediafax- Aeroport Oradea
Postat 23 Mai 2012, 21:12 de Cineva
vai si amar de PDL
Tarle nu e comunist????????.....aceasi generatie aproximativ.....acelasi regim ..tot la fel. Afara cu expiratii astia comunisti!
Postat 23 Mai 2012, 21:01 de fostul PDL ist
vai si amar de PDL
@ liviu: Tirle care am dezvoltat infrastructura judetului pana la rang european HAAAAAAAAHAAAAAAAAAAAHAAAAAAAA..........rang european. Tu ai fost dincolo de HUngaria vreodata in viata ta? ma faci sa rad si sa vomit la ce prostii spui. Pana una alta...NU SCHIMBATI SUBIECTUL...De ce a zis ca l-a facut si ca deja l-a bifat ca rezolvat dar defapt nu s-a facut si nici nu se va face? DE CE SCHIMBATI SUBIECTUL PDLISTILOR. Lasa ca is alte articole unde aruncati cu cacao, cu alte subiecte. Aici VB STRICT DE AEROPORT! Treziti-va!!!!!!!!!1
Postat 23 Mai 2012, 21:00 de fostul PDL ist
POPA=TARLE = mincinosi si incapabili!
Ma doare la sezut...TARLE A MINTIT CA A FACUT AEROPORTUL. Si el si popa sunt niste expirati. Prosti sa fiti sa ii alegeti pe ei!!!!!!!!!!
Postat 23 Mai 2012, 20:57 de ORADEA
nu minti bolojan
cel mai usor pt bolojan e sa se laude cu banii dati de guvernul pdl, chiar daca nu recunoaste
Postat 23 Mai 2012, 20:42 de anita
Ceva pute rau de tot
Ma intreb de ce oare Dl. Popa nu spune si de imaginea pe care si-o face Bolojan in aceasta campanie cu proiectele finantate de guvernul PDL.
Postat 23 Mai 2012, 20:40 de Un cetatean
anti Popica ologu
stie sclavu asta sa si vorbeasca ???? taci coruptule si lasa oamenii capabili sa conduca fraiele judetului asta !! adio popa
Postat 23 Mai 2012, 20:16 de ssd
hahahahahahahahaha Popa vezi, nu ii furca in spatele tau ??
Fratilor inteleg ca sunteti suparati pe PDL dar trebuie sa recunoastem sus si tare ca domnul Tirle il domina pe palidu asta de Popa la toate capitolele si totusi nu inteleg cum poate caruntu asta sa impute ceva domnului Tirle care am dezvoltat infrastructura judetului pana la rang european si a readus bihorul pe un nivel fruntas in tara asta!! Bravo Tirle, afara cu batranii astia comunisti din bihor!!
Postat 23 Mai 2012, 20:13 de liviu
SACUL GOLIT DE PSD
NU pdl A FALIMENTAT TARA CI CEI DIN psd CARE TIMP DE 20 ANI AU TOT FURAT...SI VORBA ACEEA, CAND TOT FURI DIN SAC TIMP DE 20 ANI SI APOI SIMTI CA NU MAI AI CE SA FURI, LASI PE ALTII LA INAINTARE STIIND CA NU MAI AI DE UNDE FURA SI ZICI CA DAI VINA PE EI, CA DOAR CEI DIN pdl AU GASIT SACUL GOLIT CE COMNUNISTII DIN psd......JOS USL-PSD
Postat 23 Mai 2012, 20:01 de DIANA
NU SE FACE AEROPORTUL!!!!!!!!!!!!!!!
PDListilor.NU SE FACE NICI UN AEROPORT (cel putin in curand nu!) Voi nu cititi articolul?
Postat 23 Mai 2012, 20:00 de NU SE FACE AEROP
incredibil
daca se modernizeaza aeroportul din oradea se va face, va aduce un plus oardiei, suntem in uniunea europeana, bravo tarle ca ti-a dat dumnezeu minte pentru asa ceva!
Postat 23 Mai 2012, 19:58 de Lluvia
@ .
Ba . cretinule. E vb de bani europeni aici!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Programul POST mai exact. Fondurile astea s-au terminat pt moment.Iar alti bani nu mai sunt, pt ca PDL a a falimentat Rromania, mai rau decat PSD si toti aialalti la un loc. Asa ca aeroportu nu se face in graba.
Postat 23 Mai 2012, 19:42 de @ .
Jenant Tarle
@Bogdan (sau Octavia) ca sunteti evident aceeasi persoana... CITITI COMUNICATUL oficial din ATASAMENT!!!!!!!!!! Nu mai sunt bani pt Oradea. Nu mai sunt bani pt pista. Ce a facut Tarle e doar praf in ochii credulilor! E ok ca s-a facut terminalul dar din pacate..tot cam degeaba. Asta e... Multumim pt (aproape) nimic draga tarlica!
Postat 23 Mai 2012, 19:39 de Dobre
Ciordele, treci la treaba !
Decat sa latri la stele mai bine da fuga la bucale ca-s ai tai cu painea si cutitul si adu banii, javra PeNaLa !
Postat 23 Mai 2012, 19:38 de .
1a data...
Prima data cand sunt de acord cu Popa....
Postat 23 Mai 2012, 19:29 de Vali
un rahatzel tarle
bai idiotilor........a vopsit terminalu. fix pix. unde mai puteti zbura in afara de bucuresti...dupa 3 ani si juma cu tarle... .mare rahan
Postat 23 Mai 2012, 19:19 de OCTAVIA
???
cine este Radu Şârle??
Postat 23 Mai 2012, 19:04 de cristu
SUS DOMNU TIRLE
TIRLE CHIAR S-A TINUT DE CUVANT CAT TIMP A FOST LA SEFIA CJ BIHOR A MODERNIZAT AEROPORTUL CHIAR FOARTE OK...BRAVO TIRLE
Postat 23 Mai 2012, 19:03 de OCTAVIA
MINCINOSU BOLOJAN
BOLOJAN ATACA CE POATE DIN MILENIUL TRECUT , CHIAR DACA NU E ADEVARAT DOAR CA SA FIE EL LA SUPRAFATA. JOS BOLOJAN
Postat 23 Mai 2012, 18:59 de BOGDAN
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.4629 RON
  • 1 EUR = 4.9759 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON