URMĂREȘTE-NE PE
DUMINICĂ, 29 SEPTEMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Oradea este un oraș frumos ziua, iar noaptea de-a dreptul spectaculos. Asta, datorită iluminatului arhitectural care scoate în evidență splendoarea clădirilor Art Nouveau. De aceea, nu e totuna cum ne jucăm cu luminile în orașul care, de o bună bucată de vreme, se pretinde turistic.
Zic şi eu
Adrian Cris
Susținătorii sunt dezamăgiți, adversarii jubilează. Ilie Bolojan chiar candidează la Parlament, chiar pleacă „între mitici”. Nu s-a mai pus simbolic în coada listei, ci deschizător, pe prima poziție.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?











De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În sistemul de drept românesc, cu unele excepții, accesul la justiție nu este gratuit. Pentru a ajunge să îți expui pretențiile în fața unui judecător, cu titlu prealabil, trebuie să bagi, mai mult sau mai puțin, mâna în buzunar. Dincolo de avocaţi sau de cheltuielile conexe procesului, de multe ori simplele taxe care sunt datorate statului pentru demararea unui proces fac iluzoriu accesul efectiv la justiţie...
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
19 Februarie 2012, 15:41

Carp susţine luni ultima probă la concursul privind şefia Spitalului Judeţean

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Fostul viceprimar Gheorghe Carp va susţine, luni, ultima probă, cea de interviu, în cadrul concursului pentru managementul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea, funcţie pe care a ocupat-o în ultimele săptămâni ca interimar.

Examenul nu ar trebui să fie o problemă pentru doctor, având în vedere experienţa pe care o are în domeniu, dar şi faptul că marţea trecută a trecut cu bine prima probă, constând într-un test grilă, unde a obţinut nota de 9,60.

După cum se ştie, liberalul este unicul candidat pentru această funcţie. Comisia de examinare este formată din conf. dr. Ovidiu Burtă (preşedinte), şeful SMURD-UPU Hadrian Borcea şi legistul Gabriel Mihalache.

Rezultatul provizoriu va fi anunţat pe 21 februarie, iar cel final, după soluţionarea eventualelor contestaţii, pe 27 februarie.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
8 Comentarii
AVERTIZMENT !
Acest individ, Carp Gheorghe, este personificarea urii, a rautatii dusa la extrem si a dispretului fata de tot ce ar trebui, in mod normal, sa fie caracteristic unei fiinte umane! Individul este diabolic, malefic si inuman in tot ceea ce gandeste si face ! A ajuns pana acolo incat SPIONEAZA PE TOTI CEI CARE ISI SCRIU PARERILE PE FORUM ! Aflandu-se intr-o cardasie mizerabila cu conducerea RCS-RDS, impreuna cu administratorii sitului ebihoreanul.ro, cunoscand parolele de acces si IP-urile celor care posteaza pe forum, afla cu usurinta cine sunt autorii mesajelor postate, dupa care se razbuna pe acestia, in cel mai pur stil mafiot. Bineinteles, toti stim ca divulgarea parolelor de acces ale utilizatorilor individuali, din reteaua RCS-RDS contravine legii sigurantei nationale (SRI si DIICOT), dar, in Romania, a incalca legea, fara a risca sa fii pedepsit, este aproape un fapt divers! Cunosc trei persoane care au avut de suferit din cauza mesajelor postate pe situl respectiv, de aceea, m-am decis acum, sa postez acest avertizment ! Dragi forumisti, daca nu va pricepeti sa va ascundeti IP-ul calculatorului, fiti siguri ca sunteti spionati de indivizi gen Carp, daca scrieti ceva ce-l deranjeaza, si nu se stie cand veti fi mitraliati de acesta! N-ar fi rau sa vizitati siturile: easy-hide-ip.com, respectiv torproject.org.
Postat 03 Martie 2012, 20:47 de 1234
eu sunt tare,ghita din parcare
Eu sunt tare,ma cheama ghita din parcare si candidez de unu singur sa fiu sigur ca ies,am numit tot eu si comisia ca altfel ieseam pe locul doi!crap nu vrea decat functii,cand se visa senator in 2008 a pus mii de fluturasi in casutele postale prin care ne spunea ca drama familiara prin care a trecut l-au facut sa fie mai bun si mai tare!unii l-au crezut,dar omul s-a aratat ca nu-l intereseaza decat ciolanul,nimic altceva!
Postat 20 Februarie 2012, 11:06 de ghita din parcare
Mai Miska
Mai Miska nu vreau sa polimizez cu voi partidul GRIVCO si SECURISTI. Vai si amar de voi si partidul vostru de nebuni . Sunt apolitic si nu sustin nici pe chioru nici pe pontacu dar nici pe porumbacu cel mai prost om pe care il are PNL. Miska tu esti azi de serviciu cu cat te plateste Popa si cu Bolojan ca sa fii contra ca ei la toti cei care au pareri diferite fata de cele ce le spune un nebun de la partid???????????? ?
Postat 19 Februarie 2012, 20:52 de Mitica
@mitca
Cred ca numai tu si seful tau de partid(Chioru) caruia ii apartine (ca paternitate) aceasta porecla neinspirata, mai stiti la cine se refera aceasta.De aceea nu-mi este greu sa deduc din ce partid faci parte, si cate parale mai valoreasa vorbele voastre.
Postat 19 Februarie 2012, 19:05 de Miska
se poarta in partidul bolojan !!!!
daca stiti cati au candidat la sefia partidului stat PNL in afara de popa ? daca stiti cati au candidat la nivel national la sefia partidului stat PNL in afara de PORUMBACU ? CATA DEMOCRATIE IN PNL ?
Postat 19 Februarie 2012, 18:40 de mitca
g
esti o mizerie usl conduce romania
Postat 19 Februarie 2012, 17:01 de g
emotii
Ce emotii or fi fost. Si uite asa, inca un manager din Romania care se apropie de perfectiune......A, nimic politic Adi Cris.
Postat 19 Februarie 2012, 16:56 de doctor
9 din 10
Sa alergi singur si, prin comparatie, sa-ti legi sireturile invers ... noroc ca nu mai era nimeni prin preajma.
Postat 19 Februarie 2012, 16:13 de Asistent de dr.
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.4629 RON
  • 1 EUR = 4.9759 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON