URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 03 IULIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Ce destin frământat a avut terenul de lângă Aquapark. Când acolo s-a lansat proiectul Mecena, pastorul Tokes Laszlo a făcut scandal pentru că banii ungurimii au fost deturnați cu sprijin politic din Ungaria. Cum necum pe vremea mandatului lui Ilie Bolojan terenul a fost vândut cu 900.000 de euro magnatului Alexandru Mudura junior, care s-a angajat să facă acolo un hotel ba chiar și un centru de afaceri.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Cum să aibă magistrații vreun respect pentru cetățenii țării, justițiabili sau doar contribuabili, când arată dispreț până și față de instituțiile ei și de aleșii lor? Joia trecută, membrii Consiliului Județean Bihor și cei ai Consiliului Local Oradea au fost nevoiți să accepte rezilierea unui parteneriat încheiat în decembrie 2022 cu Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Oradea al cărui scop viza sprijinul celor două administrații locale pentru ca Procuratura să aibă, pe bani europeni, un nou sediu. 
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Credeți că aducerea antrenorului Gustavo Aragolaza și preparatorului Maurizio Miele la FC Bihor este o mișcare strategică bună? Că va da roade?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Săptămâna trecută am arătat că, pentru a se justifica în fața electoratului că au închis păcănelele la sate, guvernanții noștri au călcat efectiv legea în picioare și au revocat autorizațiile valabile ale unor comercianți, aspect care va conduce într-un viitor nu foarte îndepărtat la plata de compensații serioase către acești comercianți.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Diabetul este o boală cu o evoluție lentă și silențioasă, dar hiperglicemia cronică determină o serie de probleme de sănătate, uneori foarte grave. Supravegherea medicală continuă este foarte importantă, descoperindu-se factorii de risc și cei agravanți precum și bolile asociate (hipertensiunea arterială, bolile cardiovasculare, obezitatea), toate acestea cu scopul instituirii unui tratament adecvat.
07 Iunie 2012, 11:06

Candidata PNL la Primăria Lugaşu de Jos, reclamată la Poliţie după ce a luat la bătaie un angajat al instituţiei

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Fosta viceprimăriţă a comunei Lugaşu de Jos, Nicoleta Secară, acum candidat PNL la funcţia de primar al comunei, s-a ales cu o reclamaţie la Poliţia Aleşd după ce, împreună cu concubinul ei, Francisc Franciac, ar fi luat la bătaie un angajat al instituţiei.

Potrivit primarului comunei, Şorban Levente (UDMR), incidentul s-a petrecut vinerea trecută, în momentul în care angajatul Primăriei, Grim Andras (foto), a încercat să demonteze un banner electoral al candidatei PNL care fusese montat fără autorizaţie.

"Grim Andras avea ordin de serviciu ca, împreună cu angajaţii unei firme, să demonteze bannerul candidatei de primar Nicoleta Secară care a fost montat ilegal, fără autorizaţie, în locul unui alt afiş similar, pe care l-au dat jos în mod abuziv", a explicat BIHOREANULUI Şorban.

Sosiţi în zonă imediat, fosta viceprimăriţă şi concubinul ei au tăbărât peste funcţionar, de faţă cu angajaţii firmei care încercau să scoată bannerul, şi l-au luat la pumni şi picioare, bărbatul fiind obligat să o ia la goană pentru a scăpa de lovituri, abandonând şi maşina Primăriei în plină stradă.

"Este neplăcut să spun, însă nici poliţiştii pe care angajatul nostru i-a sunat să vină, să intervină, nu şi-au făcut datoria. Echipajul trimis pentru intervenţie a ales să îl aştepte în faţa Primăriei, în timp ce altercaţia se desfăşura la câteva zeci de metri, în faţa lor, în plină stradă", zice edilul.

Nicoleta Secar, Dumitru Voloseniuc - afise ilegale Lugasu de Jos (2).JPGUlterior, după ce Grim a revenit la locul unde era montat bannerul (foto), împreună cu echipajul de poliţie, acesta a avut parte de o nouă repriză de scandal, fiind scuipat şi ameninţat din nou, motiv pentru care bărbatul a şi depus plângere penală împotriva atacatorilor, la Poliţia Aleşd.

"Consider că acţiunea doamnei este lipsită de orice diplomaţie politică şi nu este primul incident. Atât doar că alte persoane agresate nu au depus plângere, de teamă", mai susţine primarul Şorban.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
9 Comentarii
O votam
Care-i din lugas, ma? Eu sunt! Si vreau sa stiti! Decat sa votam cu un ungur dus de cap, mai bine votam cu cineva care e roman!
Postat 10 Iunie 2012, 15:55 de tudor
simplu
E simplu !!! NU O VoTAM !!!
Postat 10 Iunie 2012, 00:17 de Lily
prostituata lui TEO
alex: nu te astepta la ceva din partea PNL-ului . PNL -ul in loc sa faca ceva in toti acesti 4 ani care au trecut pentru comuna, investesc acum bani in campania unei persoane fara bun simt si needucata...pe asta nu o voteaza nimeni in comuna Lugas, toti lugasenii o cunosc la ce o duce capu, si cine ii. Asta ii o fosta prostituata a renuimtului proxenet TEO..insa problema dureroasa e ca ne face de ras comuna in continuare cu gesturile ei. nu merita sa se identifice cu lugasenii.
Postat 09 Iunie 2012, 19:35 de marius
Escroaca
Domnu Flaviu Boitos, tu nici macar nu ai fost acolo si vorbesti prostii. Cati bani ai luat de la domnisoara Seca... "luarea si darea de mita inseamna puscarie". Lugaseni rugati-va ca escroaca asta sa nu ajunga nici consilier.
Postat 08 Iunie 2012, 14:30 de Pastor
.................
votati Nicoleta Secara........un primar pt toti..........acest om grim...se vede pe fata lui de cocalar ca este retardat........
Postat 07 Iunie 2012, 18:48 de flo
pt toti fraieri care cred in aceasta prostie scoasa ca zvon de domnul grim ungur prost
oameni buni ...............nu va luati dupa tot ce auziti..........acesti reprezentatori ai PNL-lui nici nu lau atins pe acest ungur dement.....acest dement de ungur sa vopsit casa poata sa-i faca rau lui doamna primar Nicoleta Secara dar el nu a fost atins de aceste pers............
Postat 07 Iunie 2012, 18:45 de bh94zeu
Candidata rusine
Pe unde merge domnisoara asta de 40 de ani si 120 kg, apare scandalul, nici draqu nu voteaza cu ea... ea nu are nici macar o prietena in toata comuna. A reclamat o gramada de oameni la Casa de Pensii si la Inspectoratul de Constructii, timp de patru ani nu a facut nimic, nici macar buna ziua nu a dat...si acuma asteapta voturi......sa astepte, o sa aiba in toata comuna vreo 50 de voturi si aia cumparate
Postat 07 Iunie 2012, 18:09 de made in Lugas
faci partidul PNL de rusine...
Nu iti e rusine sa te comporti asa?..ai uitat ca exista lege? Astfel de fapte nu sunt permise. Sper ca liderii PNL sa ia masuri altfel incep sa cred ca si ei sunt exact ca si pe cea care o promoveaza. Sau asa o fi si ei??
Postat 07 Iunie 2012, 17:08 de alex
HUUUU!!
DOAR PRIN VIOLENTA STIU EI SA FACA,CAMPANIE...JEGOSILOR MAINE,POIMAINE ÎI VETI BATE PE TOTI CEI CARE NU VOTEAZA CU VOI.
Postat 07 Iunie 2012, 12:07 de bogdan
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6462 RON
  • 1 EUR = 4.977 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON