URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 28 SEPTEMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Am fost la deschiderea fabricii de anvelope Nokian Tyres, să văd cum arată o investiție de 650 milioane euro. Am vizitat linii de producție, unde se vede clar că gradul de automatizare este foarte ridicat. Fabrica are 10 hectare de clădiri și doar 500 de muncitori, adică 250 pe schimb. Practic, angajații au rolul de a supraveghea procesul de fabricație, iar o parte se ocupă de mentenanța instalațiilor.
Zic şi eu
Adrian Cris
Susținătorii sunt dezamăgiți, adversarii jubilează. Ilie Bolojan chiar candidează la Parlament, chiar pleacă „între mitici”. Nu s-a mai pus simbolic în coada listei, ci deschizător, pe prima poziție.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?











De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În sistemul de drept românesc, cu unele excepții, accesul la justiție nu este gratuit. Pentru a ajunge să îți expui pretențiile în fața unui judecător, cu titlu prealabil, trebuie să bagi, mai mult sau mai puțin, mâna în buzunar. Dincolo de avocaţi sau de cheltuielile conexe procesului, de multe ori simplele taxe care sunt datorate statului pentru demararea unui proces fac iluzoriu accesul efectiv la justiţie...
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
13 Decembrie 2011, 21:46

Bolojan l-a făcut pe Vuşcan "măscărici" şi "copil de bani gata"

Bolojan l-a făcut pe Vuşcan "măscărici" şi "copil de bani gata" Protestul pe care Vuşcan dorea să-l organizeze pe 1 Decembrie, dar n-a primit aprobare, a avut loc până la urmă pe 11 decembrie. La statuia lui Mihai Viteazul s-au adunat aproximativ 500 de nemulţumiţi
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Primarul Ilie Bolojan a convocat marţi după-amiaza, de la ora 16, preşedinţii a aproximativ 15 asociaţii de proprietari din Ioşia pentru a discuta pe tema modernizării CET. La această întâlnire a participat şi Horea Vuşcan. Lucru care se pare că l-a enervat pe Bolojan.

"Oamenii m-au chemat şi pe mine, au insistat să mergem împreună ca să nu fie singuri. Pentru că ştim strategia. Oricine doreşte o negociere simplă împarte masele. Asta a încercat şi domnul primar, care a programat mai multe întâlniri pe parcursul a mai multor zile, ca oamenii să meargă singuri. Dacă erau doar 3-4 asociaţii în faţa primarului era greu să spună verde în faţă lucrurile care îi dor", a declarat pentru BIHOREANUL, Horea Vuşcan.

În timpul întâlnirii, liderul Mişcării Verzilor Democrat Agrarieni a vrut să-şi spună şi el părerea, însă a fost oprit de primar. "Când am încercat să iau cuvântul domnul Bolojan s-a enervat foarte tare şi a întrebat ce caut eu la acea întâlnire pentru că nu sunt preşedinte de asociaţie şi că oamenii sunt suficient de maturi să-şi spună singuri problemele", a declarat Vuşcan.

Mai mult, edilul ar fi făcut câteva remarci jignitoare la adresa acestuia. "Problema a fost că, din păcate, domnul primar a avut un comportament ostil şi chiar jignitor faţă de mine, lucru pe care vi-l poate confirma. A folosit mai multe epitete, de la "copil de bani" gata până la "măscărici". Spunea că este sătul de atâţia măscărici, care nu fac nimic decât să dea din gură. Dacă cineva are curaj să unească oamenii să-şi ceară drepturile, devine măscărici?", a afirmat liderul MDVA Bihor, care consideră că atitudinea primarului de Oradea faţă de el a fost o scăpare.

"Domnul Bolojan este din punctul meu de vedere un tip corect şi serios. Orice om are scăpări şi această ieşire a dânsului este o scăpare. Nu cred că este una corectă faţă de mine, dar în acelaşi timp nu cred că este rea intenţie sau ură viscerală", a precizat Vuşcan.

Referitor la restul întâlnirii, Horea Vuşcan spune că nu a avut ca scop un dialog între cele două părţi, ci a fost mai degrabă o informare referitoare la situaţia CET, prezentată de Bolojan, Eugenia Borbei, jurista şefă a Primăriei, Marcel Boloş, directorul DMPFI, Daniel Ţigan, directorul de termoficare al Electrocentrale, respectiv Dragoş Gligor, directorul general al societăţii.

"Domnul primar a spus că îşi menţine punctul de vedere legat de trecerea CET pe gaz, de majorarea preţului gigacaloriei şi le-a spus celor din Ioşia că trebuie să treacă la CET până la 5 ianuarie pentru că altfel îi va debranşa", a afirmat preşedintele Mişcării Verzilor Democrat Agrarieni (MDVA) Bihor.

Întâlnirea a avut loc cu uşile închise, accesul presei fiind interzis. Primarul Bolojan a precizat că nu vrea să se pronunţe asupra discuţiilor care au avut loc marţi fiindcă municipalitatea a mai programat o astfel de întâlnire cu preşedinţii de asociaţii şi pentru miercuri, iar apoi va remite un comunicat de presă.

Duminică, Vuşcan a adunat aproximativ 500 de oameni - mulţi dintre ei locuitori ai zonei Ioşia-, la statuia lui Mihai Viteazul din Piaţa Unirii. Ei au participat astfel la prima acţiune de protest împotriva Primăriei, de după '90. Mitingul s-a lăsat cu jigniri la adresa lui Bolojan.

În timpul protestului, unii dintre participanţi l-au înjurat pe primar, chiar şi de mamă, l-au huiduit şi i-au cerut "să plece înapoi la Aleşd". Nervoşi, orădenii s-au lansat şi în alte scandări precum "Jos cu chelul!" sau "mă meargă la mă-sa!", iar în timp ce o pensionară vorbea despre facturile mari de la întreţinere, mulţimea a reacţionat: "Ne mutăm la Bolojan!", "Să ne ţină el!" şi chiar "Îi luăm gâtul!". În tot acest timp, organizatorul mitingului, Horea Vuşcan nu a intervenit pentru a-i calma pe oameni şi pentru a păstra scandările în limitele decenţei.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
38 Comentarii
Mai, mai, mai...
No chance - vad ca tot voi intre voi va bateti... :( Si iar stau si ma intreb: oare cati mai ai, ca Oradea, o comoara pe care sed, bine merci, si nu se folosesc de ea murind de foame - de frig si tarife enorme, in acest caz... De ce gaz, de ce CET si alte alea - bazaconii? FRATILOOOOOOOOOOR - AVEM APA GEOTERMALA!!! De ce n-o folosim, ca vine gratis din pamant??? Aaaaaaaaa, pai da, ca nu le iese nimic intermediarilor care si-ar pierde "obectul muncii", ca acolo nu se poate fura, ca acolo investitia si intretinerea sistemului ar cere sume infime de la care nici nu curge nici nu pica nimic parandarat... cu asta ne-am lamurit de ce nu vor ei - da' noi de ce stam cu mainile in san si nu-i tragem de maneca??? Vor sa omoare si pe cei care au intrat in acest sitem (cei din Iosia) -DE CE OARE??? Ia mai stati si judecati un pic, si inca un pic, si iar si iara - EI? Ce ziceti, cam care ar fi solutia incalzirii orasului??? Gazul? Cea mai paguboasa idee - chiar daca nu ar exita apa geotermala, da'pai cand stam cu dosul pe ea??? Mno, ce sa mai zic? Avem "pacalicii" pe care-i meritam (ca doar i-am ales) si, nu degeaba, se zice "hotul neprins este negustor cinstit"....
Postat 16 Decembrie 2011, 04:18 de o oarecare
adevarat 100%, dar incomplet
Adevarata 100% caracterizarea facuta de bolojan lui vuscan horea. totusi, incompleta. Lipseste termenul "criminal", foarte important in CV-ul tanarului anarhist.
Postat 15 Decembrie 2011, 12:28 de unu
TRIST, DAR ADEVARAT
BOLOJAN ARE DREPTATE 100%, ASTA ESTE EL...IN URMA CU MAI MULTI ANI CARA ULEI LA POLITISTI...PACAT CA NU AM FACUT POZE....
Postat 15 Decembrie 2011, 08:41 de D.P.
hmm
putini de pe forum au inteles despre ce e vorba,restu isi dau cu parere de expert,iar majoritatea se limiteaza doar la a jignii,neuronii nu-i lasa sa inteleaga despre ce e vorba.
Postat 14 Decembrie 2011, 18:12 de eucumine
eu il inteleg
si ce asteptai, vuscane, sa te primeasca cu flori? adica te strange Matei cu usa de la Bucuresti sa nu mai vinzi gigacaloria la doua preturi diferite si scoate vuscan populatia in strada sa te injure si sa te ameninte! apoi sa nu-l lase nervii? asa se face administratie, nu cu domnisoare de pension. nu-l mai vreti, votati la anul pe altcineva. o sa duduie orasul asta cu vreun primar gen ghilea
Postat 14 Decembrie 2011, 17:03 de rossi
@ovidiu - continuare
Ovidiu tat ce s-a intamplat in RRomanica in ultimi 21de ani imi arata ca suntem de Eu unul mi-am pierdut orice speranta in viitorul natiei roane !! Nu-i vad nici un viitor \"falnic\" , de invidiat, de urmat...... nimic bun nu mai astept pe plaiurile \"mioritice\" de la natia romana !!! FRUMOASA TARA .... PACAT CA E LOCUITA !!!
Postat 14 Decembrie 2011, 15:27 de scortosul
@ovidiu
Ovidiu tat ce s-a intamplat in RRomanica in ultimi 21de ani imi arata ca suntem de mamaliga, lasi si cum imi mai vine si-ti mai vine si tie la gura, mana.... Ne-am lasat tacand si macand mita electorala a tuturor rartidelor politruce si am ajuns unde suntem acum. Unde suntem acum? Uitate bine in jur si ai sa vezi in ce cloaca am ajuns : de rasu si bataia de joc a intregii europe in frunte cu ungurii , olandezii, francezii, italienii, .. grecii, bulgarii ...... toti ne iau la misto si toti rad si-i bat joc de RRomanai !!!! Suntem de toata jena stim sa chibitam doar atat, nimic mai mult !!! Ne tradam si vindem unii pe altii pe nimicuri suntem calcati in piciore de tigani si interlopi .. nimic bun nu mai iese din noi !!! Arata-mi tu ceva , ceva bun , ceva ce sa ma faca sa sper sa visez la o tara mai buna !!! Ne gasim lideri jenanti din comoditate si lenesi de frica tradarii de aproapele nostru ( frica justificata de trecutul delationist a rromanilor) , ne place sa tradam si sa scuipam in tot ce este in jurul nostru si care nu este dupa gandul nostru !!! Nu mai evem repere morale in care sa ne incredem si pe care sa-i stim promova !!! Eu unul mi-am pierdut orice speranta in viitorul nat
Postat 14 Decembrie 2011, 15:24 de scortosul
asdas
mascarici, copil de bani gata....hm...unde a gresit? aaa, probabil ca a uitat sa il faca criminal!!
Postat 14 Decembrie 2011, 14:48 de dasd
Calul moare de drum lung, prostul de grija altuia
@Mircea: argumentul suprem al oamenilor marunti: insulta si pumnul. Comenteaza articolul daca ai ce spune si lasa si pe altii sa-si spuna opiniile fara grija ca vine neica-nimeni-sinecurist-bugetar sa-i faca in fel si chip.
Postat 14 Decembrie 2011, 14:15 de doi
love
Bolojan are dreptate.
Postat 14 Decembrie 2011, 14:11 de rasputin
@naivu
bai, tu ori esti cum scrii, ori cum ii faci pe altii. adica ori esti prost, ori esti naiv.
Postat 14 Decembrie 2011, 13:35 de mircea
Plina-i lumea de prosti
Ba Giula, si cine trebuie sa suporte pierderile de 40% din retea? (Bolojan declara ca sunt de 70-80%) Populatia? Subventiile guvernamentale pt GCal au fost date CET-urilor pt modernizare, nu populatiei cum gresit ati fost indemnati sa credeti. Ce a facut CET cu banii pt modernizare? I-a papat in lefuri si alte stipendii. Si nu doar directorii si directorasii de la CET ci si unii consilieri locali si-au luat partea. La fel o sa sifoneze si banii UE pt modernizarea CET. Doar stiu lectia si cunosc metodele.
Postat 14 Decembrie 2011, 13:00 de Naivu'
a fost prea diplomat bolojan in declaratii
cred ca si`a angajat vuscan 2 prunci sa posteze pe forum pt el, sub diferite nume. da eu dc il vad pe strada pe gunoiu asta de mascarici de bani gata, ceea ce e frumos spus unui drogat betiv criminal afemeiat cocalar, il scuip in mijlocu strazii. tipu asta e o rusine pt ardeal!
Postat 14 Decembrie 2011, 12:27 de unu
xxxxxxxxxxxx
cu epitetele folosite de primar la adresa derbedeului penal nici nu a fost prea grav ;eu nu l-as primi la nici un ziar sau emisiune pentru ca m-as compromite,sunt convins ca lumea din Iosia nu stie ce cazier are acest putoi de bani gata=un criminal,cel mai bine ptr el sa se retraga din ac. viata pe usa din dos
Postat 14 Decembrie 2011, 11:59 de costantin
Sunteti cu totii geniali !!!!!
Toti idiotii de pe forum pretind ca au solutia la incalzirea orasului - ba pe carbune, ba cu apa geotermala. Si asta fara sa aiba cea mai vaga idee ce presupun aceste lucruri si in ce hal se afla CET-ul si retelele sale, cu pierderi de 40%. Daca era asa simplu, credeti ca nu se rezolva demult? Aveti idee cat costa modernizarea instalatiilor si inlocuirea magistralelor care pusca tot a doua zi? Stiti ca suma depaseste bugetul Oradiei pe un an intreg? Nu, dar vorbiti si va dati destepti. Nu sunteti mai buni decat Vuscan, cel mai mare dobitoc din orasul asta, care va prosteste ca sa-l votati la anul, iar pe urma isi va vedea linistit de afacerile cu firma lui, Alien Concept si nu va mai da doi bani pe voi.
Postat 14 Decembrie 2011, 11:45 de ghiula
Penibilul Vuscan
Un sut in fund merita vuscan, un baietas lipsit de respect, da s-au convins si cei din iosia ca-i un mincinos, s-a facut de rusine si a fost umilit asa cum merita. RUSINE VUSCAN DROGAT SI CRIMINAL
Postat 14 Decembrie 2011, 11:08 de Stefan
gaz
cum functioneaza lucrurile?fiindca oradea ar putea fi incalzit in totalitate cu apa geotermala probabil fiecare primar care intra in functie primeste dreptul de la companiile de gaze (ca nu degeaba au tras si eii atatea tevi prin oras) nu cumva sa treaca prin cap ca oradea se poate incalzi si pe gratis.
Postat 14 Decembrie 2011, 10:56 de wolfy
de ce CET?
la viitoarele alegeri voi fi foarte atent sa nu voteznici un actual membru al CL iar pe bolo nu-l vad bine daca nu gaseste o solutie pt toti cetatenii,sa nu uitam ca si Nufarul e iincalzit tot de transgex dar plateste pret de CET,asa ca eu consider majorarea Gcal o modalitate de a ne fura,nu inteleg de ce nu fac un proiect pt extinderea incalzirii cu apa geotermala cu bani europeni,pe gaz ne vom trezi peste 2-3 ani ca ajungem cu gigacaloria 300 de lei si vom avea mai multi restantieri la intretinere,sau poate chiar asta se doreste ca cetateanul fara posbilitatii materiale sa ajunga in strada,ca la salariile si pensiile noastre nu vad o rezolvare,sa nu uite BOLOJAN ca Oradea e plina de pensionari de la alumina,infratirea,sinteza,etc,intreprinderi care la vremea lor au ajutat acest oras sa se dezvolte si acum se vrea ca Oradea sa ajuga un oras neatractiv pt nimeni datorita costului traiului de zi cu zi,deci mai avem mai putin de un an sa ne hotarim ce vom alege in 2012,pacat de Bolo ca incepuse bine dar vad ca-i dauneaza si lui aliantele cu anumite partide etnice care vad ca conduc Oradea si-l sfatuisc de ''bine" ca si pe Filip,pe tine Bolo CU CE TE-AU CUMPARAT?
Postat 14 Decembrie 2011, 10:22 de luky
@I
nu ne mai pune pe drumuri, zi-le!
Postat 14 Decembrie 2011, 10:08 de shadow
Fiti circumspecti!
Se scumpeste gazul. Deci, trecem pe gaz! Cu gazul, stăm la robinetul altora, în condiţiile în care avem soluţii proprii. Mă refer la cărbuni, de la Voivozi, din nordul judetului, salvand si niste locuri de munca, niste vieti adica. Şi trebuie profitat şi de rezerva de apă geotermală pe care o are Oradea. Tarile civilizate trec masiv pe resurse regenerabile, resursele de combustibili fosili fiind, totusi, limitate, iar energia nucleara este poluatoare. Dinozaurii din PDL, PSD, UDMR si PNL impreuna cu baietii destepti aferenti o sa ne conduca pana cand niste legume o sa-i voteze si o sa le creada minciunile! Nu va mai lasati manipulati, nu cadeti in capcana invectivelor! Informati-va cat costa GCal in Oradea si cat costa in alte orase, care e salariul mediu la Cluj, de pilda, si cat e la Oradea.
Postat 14 Decembrie 2011, 09:58 de -|-
baieti destepti
Nu vreau sa discut despre disputa celor doi politicieni, care dupa mine nu duce la ceva bun, dar intradevar cum zicea "-_-" in 3 ani pretul Gcal a crescut de 3 ori si va mai creste, din cauza proastei administrari a regiilor si institutiilor statului. O problema care nu o pune nimeni este daca modernizarea aceasta a CET-ului duce la ieftinirea GCal si oare cum se vor rezolva cu pierderile de peste 40% ale actualului sistem. Am inteles ca se va mai infinta inca o firma, inca un labirint. Cine va plati in cazul unui esec al acestei modernizari? Raspunsul il stiu deja dar mi-e frica sa-l spun. O investitie buna sa dovedit a fi Transgex, care acum astupa o parte din pierderile CET-ului. Oare de ce nu se vrea extinderea cu astfel de proiecte mici ci numai cu unul singur de anvergura? Oare nu suna a monopol? Cine profita de acest monopol? Cine sunt baietii destepti?
Postat 14 Decembrie 2011, 09:36 de un oradean
nu va lasati multumiti lui d-zeu ca vuscan
in calitate de parinte recunoaste farsorul de bolo, cine are copii stie ce inseamna familia restul futexxx si faceti copii nu traiti in van sa aveti preocupari comune sociale, habar aveti ce inseamna sa ai copiii va intereseaza doar puterea si sa furati, VUSCAN sa ti dea D-zeu sanatate si sa aperi interesele cetatenilor, Primar sunt destui oameni ca Vuscan mai rar, luptatooooor nu o carpa sociala, luptati ca sunt banii vostri nu ai Primariei.Primarul spala banii intre membri partidului PNL si rudele acestora din alte Partide habar aveti voi ce jafffuri politice se fac, sati in case si inghetati va mintea ca ei sa fure continuat.
Postat 14 Decembrie 2011, 09:33 de anca
PACALICI A ZIS
Deci Bolo a zis PACALICI, nu mascarici, doar ca Vuscan nu aude, nu vede si nu pricepe oricum nimic din ce i se intampla. Bine ca va luati dupa el si toate tampeniile pe care le debiteaza.
Postat 14 Decembrie 2011, 09:17 de ghula
h
bolo da ti demisia dute la pocaiti cu tarle impreuna si ghilea la meci
Postat 14 Decembrie 2011, 09:13 de h
mai terminati cu asta!
plateste mult mascariciul ca sa-l bagati atata in seama?
Postat 14 Decembrie 2011, 09:10 de mia
taci mascariciule...
bai mascariciule...ai noroc ca ai scapat doar cu atat...meriti o bataie ca sa o ti minte...esti un guraliv si un mascarici ordinar care doar bate din gura aia fara sa faca nimic....toti sunt buni de gura....hai spune "oloiule" ce ai facut tu pentru orasul asta???? aud???? aaa....nimic?????? cum nimic???? ai facut need for speed pe republicii si stii foarte bine ce s-a intamplat.... asa ca mai horica, hai mars la mama ta si lasa orasul in pace...cel mai mare bine pentru Oradea ar fi ca tu sa te muti in Tokyo.
Postat 14 Decembrie 2011, 09:09 de unu' oarecare
@-_-
Ai perfecta dreptate !! Ce deranjeaza este personajul care se catra pe necazurile oamenilor dorind ascendenta politica pe spatele incovoiat de datorii, taxe al oradeanilor !! Nu v-a exista nici o rezolvare si nidci o solutie viabila si de durata cu asemenea schimonosituri umane ca vuscan !
Postat 14 Decembrie 2011, 09:00 de scortosul
Vorbe ca intre golani, ce mai tura-vura
In ultimii 3 ani pretul Gcal din Oradea a crescut cu peste 80%!!! Hopa, deci in mandatul Bolojanului! Cand veti plati jumate din leafa pe intretinere si cealalta jumatate pe taxe, impozite, electricitate, cablu TV, internet, telefonie nu stiu cu ce va vor incalzi artezienele, giratoriile si podurile. Cei care aveti o cat de mica afacere si va credeti protejati, nu veti scapa: daca oamenii n-au bani n-o sa aveti nici vanzari. Sau inventeaza guvernul vreun forfetar si va scoate din cap speranta. Trebuie sa fim solidari cu cei amarati nu cu imbuibatii, altfel ne termina politicienii si baietii destepti.
Postat 14 Decembrie 2011, 08:21 de -_-
@scortosul
Vuscan asta e o lipitoare de doi bani, unul care loveste oameni pe zebra, de acord. Dar sa spui asa: "....lasi de romani....excremente etc." astea's adjective pe care le spui despre romani ? Ai facut profilul psihologic al fiecarui roman in parte si ai facut media sau cum ai procedat ? Daca esti ****, e de-nteles fiindca se stie ca aveti probleme mari cu mansarda, insa daca esti roman iti recomand sa te tratezi de complexele de inferioritate , du-te la bai la hoidusoboslou, fa cumva, dezordonatule, ca nu-mi gasesc nici io cuvintele ca sa nu te fac prostalau.....
Postat 14 Decembrie 2011, 08:13 de ovidiu
??? Viitorii politicieni ????
Totdeauna lasi de romani lipsiti de simtul adevaratelor valori isi aleg si pun in fruntea lor tat felu de gunoaie, betivi, ......... si alte excremente de care se lasa folositi in speranta lor de a castica un covrig. Si de data asta un trepadus s-a pus in frunte oamenilor nemultumiti de situatia creata ( dar care nu putea si nu poate avea alt deznodamant) de unde striga in gura mare in speranta ca ii v-a pica si lui o "doza" de undeva, de la cineva!!!! Ungurul-bolojan este favorizat in discutii de existenta acestui anarhist pentru ca este un personaj caraghios fara cap si fara solutii adevarate si viabile la solutiile orasului !!! Al face pe vuscan mascarici este ca si culm l-ai lauda , asta e un impostor demagog fara scrupule in dorimnta lui malefica si bolnava de a se face auzit !!! Locul lui este la masa birtului sa chibiteze cu betivii si tiganii sa-i faca propaganda lui DanDiaconescu alta parasuta media avortonul Elodiei !!! Imi vine groaza si greata ca astia ar putea fi liderii nostri politici de maine !!!! Pai ungurul-boljan-coada de ciocan e "domn" pe langa aceste schimonosituri umane >> Imi gasesc greu cuvinte care sa caracterizeze aceste facaturi !!
Postat 13 Decembrie 2011, 23:28 de scortosul
gg
ca apostol la cluj jalca la arad o sa ajungi la puscarie buticarule
Postat 13 Decembrie 2011, 23:19 de g
Circarii
Are dreptate primarul. Vuscan este un mascarici de bani gata. Dar mai bine mascarici cu banii lui tata decit dobitocul care conduce astazi Oradea. Da Vuscane in dobitoc pina oboseste vita din el. Te sustinem pe partea asta si ai tot creditul necesar.
Postat 13 Decembrie 2011, 23:19 de Baby
gg
bolo dute la produs tarfa politica esti nu ai frica de dumnezeu oradea nu e proprietatea ta sa te bata politia handicapatule
Postat 13 Decembrie 2011, 23:18 de g
a
ai dreptate cornel.
Postat 13 Decembrie 2011, 23:12 de a
Bolo a fost finut
Mai aproape de adevar era daca spunea ca Vuscan e un criminal si un drogat
Postat 13 Decembrie 2011, 22:47 de cornel
criminalul lingau
primarul aplica legea,asociatile care au platit mai putin pt.incalzire sa plateasca acelasi tarif ca restul asociatilor din oradea daca nu debransa re sau mutare in locurile natale.la convocare pt. a discuta cu primarul sa fii insotit de un criminal inseamna garantat intreruperea furnizarii agentul termic in caz daca nu se semneaza contractul.ar trebui si schimbata denumirea acestor asociatii in vuscan criminal 1,vuscan criminal 2, etc ca respect fata de acest reprezentant
Postat 13 Decembrie 2011, 22:45 de cool
nufaru pericol public
poate ca o facut si lucruri bune bolojan, dar in cartierul nufaru e jale mare. stau aproape de ghibu si am doi baieti la scoala, insa nu se poate circula nici pe trotoar nici pe drum, ca sunt masinile parcate peste tot. mi-e frica sa ii las singuri sa mearga si 200 m pana la clasa, ca ba vin dubele de la brutarie, ba toti tampitii cu masini si blocheaza accesul nostru chuiar si pe trotoar! domnule primar, chiar nu va pasa deloc de strada penes curcan??? cand faceti si aici ordine??
Postat 13 Decembrie 2011, 22:27 de Zoli
mascariciul
A avut dreptate domnul Bolojan ! Bravo lui ! Este inadmisibil ce a facut Vuscan duminica. Si da, se comporta ca un @baiat de bani gata@...ca doar stim cine este, ce face, pe unde face si acum am aflat si de face...pentru ca e baiatul care a scapat de condamnare. Domnule primar, declarati/l persoana non/grata, ne face comunitatea de rusine. Noi, cetatenii cinstiti care intelegem mecanismele si deciziile administratiei locale, ne dezicem de astfel de indivizi. A propos, astazi avea intrare la domnul rector Antal !! Pe acolo ce mai invarte?
Postat 13 Decembrie 2011, 22:13 de carmen
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.4629 RON
  • 1 EUR = 4.9759 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON