URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 12 SEPTEMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Principala temă de campanie la alegerile locale a fost traseul Inelului Metropolitan de Nord, care pângărește zona paradisiacă din cartierul orădean Podgoria. Acum, că alegerile s-au terminat, mă gândeam că liniștea se va lăsa peste chestiune, mai ales că au intrat în consultare publică trei variante de drum. Iată, însă, că a apărut un ONG care, prin vocea unei distinse doamne, declară că locuitorii din Podgoria și cei din Oșorhei nu sunt de acord cu nici una dintre propuneri...
Zic şi eu
Adrian Cris
De-o vreme, televiziunile de știri sunt toată ziua cu Bolojan în gură. Cu cât omul tace despre sine cu mai multă încăpățânare, cu atât mai abitir îl pomenesc ceilalți...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cum vi se pare decizia municipalității de a investi 400.000 de euro într-un concert Andrea Bocelli la Oradea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Așa cum am mai arătat, la sfârșitul lunii iunie a fost publicată în Monitorul Oficial o ordonanță de urgență prin care se modifică semnificativ prevederile codului rutier. Modificări importante au fost aduse și cu privire la suspendarea dreptului de a conduce dacă fapta a fost urmărită ca infracțiune, însă procurorul a dispus clasarea cauzei, situație la care am să mă refer aici...
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
07 Iunie 2013, 13:50

Alin Haniş este noul şef al Poliţiei Oradea

0 clipuri
0 audio
0 fisiere
Comisarul şef Alin Haniş, până acum adjunct al şefului Poliţiei municipiului Oradea, a fost desemnat la comanda instituţiei printr-o dispoziţie semnată de chestorul Liviu Popa, şeful Poliţiei Bihor.

Alin Haniş, 37 ani, a preluat conducerea Poliţiei municipiului începând cu data de 26 mai, ca urmare a pensionării fostului şef al instituţiei, comisarul şef Ioan Lenghel, şi până la organizarea unui concurs pentru ocuparea funcţiei.

Ofiţerul lucrează în Poliţia municipiului Oradea din 1997 şi a fost, pe rând, şef peste Biroul de Cercetări penale, Biroul de Ordine Publică, iar apoi şef al Poliţiei municipiului Beiuş. Din 2010, comisarul şef Alin Haniş a fost numit în funcţia de adjunct al şefului Poliţiei municipiului Oradea.

Ioan Lenghel, fostul şef al instituţiei, lucrează ca poliţist din 1983, întâi la Arad, iar din 1987 la Oradea. În prima fază, a fost ofiţer de cercetări penale în cadrul Inspectoratului de Poliţie Bihor iar apoi, din 1999, şef al Biroului. Din 2004, Lenghel a fost promovat adjunct al Poliţiei municipiului Oradea iar din 2005 şef al instituţiei, până la pensionare.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
17 Comentarii
instruieste-ti subalternii sa nu se mai comporte in ultimul hal,d-le Hanis
Din pacate,politistii fac abuz de putere si se comporta ca si cum ei ar fi buricul pamantului.Pana si amenzile le dau ca sa-si faca norma,nu neaparat pe dreptate.Unul dintre cei care se bat cu pumnul in piept ca ei sunt politisti,este Ilas Calin.Il asteapta o frumoasa plangere la parchet.Eu am fost casatorita 10 ani cu un politist care scria singur amenzi,pentru persoane care nici nu stiau si le platea el din buzunar.Erau de valoare mica ,dar spaga luata ii acoperea aceasta gaura.Cunosc mentalitatea de politist \\"militian\\" si stiu si ca spaga ajungea pana la nivel inalt.
Postat 17 Iulie 2013, 17:57 de Rita
Nu stie nimic de Oradea ...
Nu stie ,nimic de Oradea si l-au pus direct sef !?. Poate era bine un mic stagiu sa stie si D-l Hanis unde-i P-ta de vechituri si care sunt strazile cu ,,sens unic" in Oradea si apoi eventual sef . Oradea nu-i Beius !
Postat 18 Iunie 2013, 08:50 de politicos
...
Alin Hanis este singurul care merita in acest moment functia de sef al Politiei Municipiului Oradea! Este un om integru, echilibrat, isi cunoaste oamenii in subordine si nu se teme sa ia decizii la orice ora din zi sau noapte! Felicitari Alin! La mai mare!
Postat 17 Iunie 2013, 21:19 de ...
pt ana slugoiu
tu probabil lucrezi in bransa cu ei de stii atatea chestii,si esti luata la * sau peste picior de \"unii\" ,asa ca mai bine ti-ai vedea de \"cafelutza\" ta ,ca nu ne intereseaza intelectualitatea ta \"hamisha\" !!!
Postat 14 Iunie 2013, 10:47 de hotz sub acoperire
HaMIS kuthya
e foarte greu sa fii sef nu? esti sef in primul rand cand ajungi sa ti se spuna sef datorita calitatilor pe care ti le recunosc subartenii tai, NU cand esti impus POLITIC SI SLUGA. Ce scoala are acest HAMIS? ce respect are oamenii fata de el.... NU VEDETI CA LA 37 ANI ARE TOATE GRADELE???????? ce hoti a prins asta, in timp ce era sef la CAFELUTZA? OARE nu cumva aia de jos fac munca si altii primesc foloasele????
Postat 10 Iunie 2013, 18:50 de ana
vai vai
toti comentatorii s-ar caca pe ei daca ar trebui sa isi assume ceva...ar fugi cu mic cu mare! indifferent care o fi sef sa isi faca treaba! felicitari
Postat 10 Iunie 2013, 12:53 de abc
asa,crapati de ciuda acuma,invidiosilor
nimeni nu-i perfect, rautaciosilor....no sa ne convina niciodata nimik,nici persoana,nici culoarea sau religia...candidati voi,ciudosii ,la posturile sau functiile orasului,nu va dati rotunzi ca ati fi mai buni...Felicitari Hanis !!!
Postat 10 Iunie 2013, 12:46 de 2*zen
pedelizare
Iata ca pedelizarea ipejeului este completa, au ajuns toti tzaranoii din zona Binjului pe functii...no ase, hai la chef de chef...ratiaidracu de olteni ai Bihorului!
Postat 08 Iunie 2013, 22:41 de binjanu
emilut
felicitari..emilut... se vede ca ai lucrat pe la Linz am Rihn Pe vremea caand Mirelus era doctor in elvetiana sa ai noroc..
Postat 08 Iunie 2013, 21:20 de Acidutzu
comentariu
PAPAGALILOR DACA NU STITI HANIS ESTE UN BAIAT DE NOTA 10 .DE CE SUNTENTI INVIDIOSI????? SUCCES DOMNULE HANIS SA MOARA DE CIUDA INVIDIOSIIIIIIIIIIII.
Postat 08 Iunie 2013, 18:56 de bihorean
olee
Cara odata nevasta-sa ditamai caruciorul in Real si el in urma ei radea bine :)) ce dobitoc!
Postat 08 Iunie 2013, 16:23 de Heidi
AstadaCV!
Fratilor, Nu cunosc speta In legatura cu domnul HANIS dar cunosc gradele si la 37 de ani sa fii comisar sef e tare de tot. Cate avansari la exceptional a prins baiatul asta. Traiasca meritocratia in Romania!
Postat 08 Iunie 2013, 08:42 de sosonu
ei as?
Papitoi!! Ochellarii si pantalonii creion..Vai mama noastra!!!
Postat 08 Iunie 2013, 04:39 de soso
ha ha ha
Pe asta unde l-ati gasit? o dat si el doctoratu in elvetiana'???' ca tare are fata de gestapo!!!
Postat 07 Iunie 2013, 22:56 de Emilut din Germania
laura gal
laura gal... te rog fii mai profesionista.... nu citi doar CV-uri postate de astia.... documenteaza-te inainte sa le postezi functiile.... astia nu is politisti.... politisti is aia care au scoala de politie..... fa investigatii, ..afla-le trecutu lor glorios de politisti sa descoperi ce buni au fost si cum au ajuns SEFUTZI, calcand pe altii in picioare si PUPAND MANA POLITICIENILOR...NISTE SLUGI ordinare si tradatori de JURAMANT, RESPECT, COLEGIALITATE SI ..UNIFORMA.... cred k astea is valorile normale in care ar trebui sa creada si nu ...VIN DE DIOSIG, NEPOTII LU BLAGA SI POPA, INJURATURI
Postat 07 Iunie 2013, 22:29 de ana
nea nelu slubod la gura...si acum HAMIS
pentru cei multi care ii cunosc pe ASTIA 2.... 1. NELU... un comunist, vocabular de incult, o nulitate de caracter, etc.. si-a batut joc de baietii care munceau si SI-A PROMOVAT PILELE, incadratii direct... toate fufele cu pistolu in geanta si cu unghii false...BRAVO.... nu-i asa? tot O.P-ul (ordinea publica) DUCEA GREUUU... pe cei care vroiau sa se transfere, nu i-ati lasat ca nu indeplineau conditiile dvs comuniste..... un GUNOI VOI TOTI CARE ATI AVUT DE SUFERIT...MERITATI SA IL TRATATI CU UN SCUIPAT PE STRADA.... 2. HAMIS... un pilos care a intrat cu pile la academie fiind din ZONA FOLCLORICA..LUNCA DE STEI.... si NU LA ARMA POLITIE...CIla GRANICERI....apoi transferat cu pile de la frontiera diosig la municipiu..... TOATA VIATA A FOST SEF..... NU A VAZUT UN HOT...... HOUUUUU GUNOAIELOR PORTOCALII.....ati pupat mana lui BLAGA SI POPA CA SA VA DEA O COAJE DE PITA IN POLITIE....si voi va bateti joc de oameni......rusine gunoaielor ce sunteti
Postat 07 Iunie 2013, 22:20 de ana
SA FITI SANATOS
Sa va dea Dumnezeu sanatate domnule Lenghel! Sa folositi pensia cu sanatate si bucurii alaturi de cei dragi ai d-voastra. Din partea mea, tot respectul pentru d-voastra, Rodica si copii.
Postat 07 Iunie 2013, 16:24 de INA
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5032 RON
  • 1 EUR = 4.974 RON
  • 1 HUF = 0.0125 RON