URMĂREȘTE-NE PE
DUMINICĂ, 29 SEPTEMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Oradea este un oraș frumos ziua, iar noaptea de-a dreptul spectaculos. Asta, datorită iluminatului arhitectural care scoate în evidență splendoarea clădirilor Art Nouveau. De aceea, nu e totuna cum ne jucăm cu luminile în orașul care, de o bună bucată de vreme, se pretinde turistic.
Zic şi eu
Adrian Cris
Susținătorii sunt dezamăgiți, adversarii jubilează. Ilie Bolojan chiar candidează la Parlament, chiar pleacă „între mitici”. Nu s-a mai pus simbolic în coada listei, ci deschizător, pe prima poziție.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?











De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În sistemul de drept românesc, cu unele excepții, accesul la justiție nu este gratuit. Pentru a ajunge să îți expui pretențiile în fața unui judecător, cu titlu prealabil, trebuie să bagi, mai mult sau mai puțin, mâna în buzunar. Dincolo de avocaţi sau de cheltuielile conexe procesului, de multe ori simplele taxe care sunt datorate statului pentru demararea unui proces fac iluzoriu accesul efectiv la justiţie...
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
09 Octombrie 2011, 09:39

300 de orădeni şi-au căutat slujbe la ERA Park

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Centrul Cariere al Fundaţiei Ruhama a organizat vineri, la Era Shopping Park a 13-a ediţie a Bursei Locurilor de Muncă. "La bursă au participat 25 angajatori din judeţul Bihor, cu peste 600 de oferte de locuri de muncă şi, de asemenea, au participat aproximativ 300 de persoane în căutare de loc de muncă", a afirmat Monica Suciu, unul dintre organizatori.

În urma discuţiilor pe care le-au avut cu angajatorii, 150 de persoane au fost alese de angajatori pentru a participa la interviuri de angajare programate în perioada următoare.

"Principalele domenii în care s-au oferit locuri de muncă sunt industrie, servicii şi alimentaţie publică. Au participat atât angajatori din Bihor, dar şi reprezentaţii unor sucursale locale ale unor companii naţionale şi multinaţionale", a precizat Monica Suciu.

Bursa Locurilor de Muncă a fost organizată în cadrul proiectului "Informat, Instruit, Angajat", implementat de Fundaţia Ruhama, în parteneriat cu Fundaţia Carpatica, Universitatea din Oradea prin Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane şi Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă, finanţat din Fondul Social European - Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.

În cadrul Centrului Cariere, orădenii pot primi servicii gratuite de informare şi consiliere profesională, evaluare psihologică individuală, servicii de mediere pentru ocuparea unui loc de muncă. Cei interesaţi pot merge zilnic la sediul centrului între orele 10 şi 17 sau pot să contacteze reprezentanţii Ruhama la numărul de telefon 0259.456.180.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
3 Comentarii
ce salar?
@Florin crede ma sunt orbi care conduc o firma, nu te plange ca FEMEIA nu are rost, daca e ceva de capul tau nu CESRESTI un loc de munca :)) cel bun reuseste si fara maini si picioare :))) STITI CE NU INTELEGE un OM nu haina si diploma de face si ADN-ul , esti viclean, inteligent si intelept reusesti sa faci ce iti propui, esti aluat de fraier nu ai sa reusesti NIMIK in viata, totii incep ceva dar mai si termina!
Postat 10 Octombrie 2011, 08:16 de anka
ce salar?
minim pe economie, nu va mai straduiti sa intretineti TEPARI, munca trebuie platita cea de calitate restul nu ma pricep:)) si pe acte cu taxe la zi platite, ma apuca rasul sunt o gramada de economisti care fug de SRL-uri dar un NOVICE :)))))))) halal de noi profesia libera, totii ar fura ca in ncodru in loc sa si folosesca calitatiile profesionale..... :))))) daca nu atingeti pe luna minim 1000 euro, dormiti linistiti, conservati va.
Postat 10 Octombrie 2011, 08:12 de anka
ruhama marea teapa
Acest articol e o publicitate mascata facuta fundatiei Ruhama , sunt o persoana cu dizabiltati cu studii postuniversitare care s adresat acestei fundati cu rugamintiea de a ma ajuta in gasirea unui job , au zis sa le trimit cv ,la m trimis si............
Postat 09 Octombrie 2011, 13:12 de florin
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.4629 RON
  • 1 EUR = 4.9759 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON