Închisă de mai bine de un an, cantina studenţească din campusul Universităţii din Oradea s-a redeschis marţi. După ce, în vara anului trecut, firma care administra cantina, Costdul Students Place, a fost evacuată de conducerea instituţiei pentru neplata chiriei şi a utilităţilor, Select Catering, noua firmă care administrează localul în urma unei licitaţii, le-a dat studenţilor orădeni de mâncare.
Chiar dacă bucătăria nu a fost încă pusă în funcţiune în cadrul localului, firma Select Catering aduce în cantină mâncarea deja gătită, aşa că studenţii pot mânca o masă caldă.
Preţul unui meniu zilnic este de 9 lei. Dacă preferă alte mâncăruri decât cele din meniul zilei, tinerii pot să aleagă din restul mâncărurilor la preţ întreg. Marţi, de pildă, puteau să-şi cumpere o supă de roşii cu 3 lei, 100 de grame de cartofi piure cu 1,25 lei ori 100 de grame de toros de porc cu 2,5 lei.
Lucrările de renovare a cantinei vor dura încă aproximativ o lună, în prezent fiind aproape gata doar sala de mese propriu-zisă. La parterul clădirii, firma urmează să amenajeze bucătăria, dar şi o cafenea.
Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.