URMĂREȘTE-NE PE
DUMINICĂ, 29 SEPTEMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Oradea este un oraș frumos ziua, iar noaptea de-a dreptul spectaculos. Asta, datorită iluminatului arhitectural care scoate în evidență splendoarea clădirilor Art Nouveau. De aceea, nu e totuna cum ne jucăm cu luminile în orașul care, de o bună bucată de vreme, se pretinde turistic.
Zic şi eu
Adrian Cris
Susținătorii sunt dezamăgiți, adversarii jubilează. Ilie Bolojan chiar candidează la Parlament, chiar pleacă „între mitici”. Nu s-a mai pus simbolic în coada listei, ci deschizător, pe prima poziție.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?











De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În sistemul de drept românesc, cu unele excepții, accesul la justiție nu este gratuit. Pentru a ajunge să îți expui pretențiile în fața unui judecător, cu titlu prealabil, trebuie să bagi, mai mult sau mai puțin, mâna în buzunar. Dincolo de avocaţi sau de cheltuielile conexe procesului, de multe ori simplele taxe care sunt datorate statului pentru demararea unui proces fac iluzoriu accesul efectiv la justiţie...
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
01 Decembrie 2011, 18:33

Lotus Center organizează Noaptea albă a reducerilor, cu promoţii de până la 50%

De la cumpărături...

Magazinele din Lotus Center îşi aşteaptă clienţii cu promoţii de până la 50%, la "Noaptea Albă a reducerilor". "Evenimentul se va desfăşura începând de vineri, 2 decembrie, ora 18, până sâmbătă, 3 decembrie, ora 1, iar în cadrul acestuia aproape toate magazinele centrului comercial vor oferi promoţii substanţiale, fie că e vorba de îmbrăcăminte, încălţăminte, produse de îngrijire corporală, bijuterii şi accesorii ori bunătăţi gătite la localurile din zona de Food&Entertainment", se arată într-un comunicat al complexului comercial.

Yves Rocher, Thya Fashion, Stil sau Nike, de pildă, vor oferi reduceri de până la 50%, iSintezis va vinde articole Apple având preţuri cu până la 35% mai mici, iar la Farmacia 3 clientele se vor putea bucura de sesiuni de make-up gratuite. Alte magazine care vor avea reduceri sunt Benvenuti, unde primul produs va costa cu până la 40% mai puţin iar la al doilea cumpărat se va adăuga un discount suplimentar de 24%, H&M, care îşi va ieftini marfa cu 25%, iar Adidas, Arena şi King Art îşi vor scădea preţurile cu 20%.

Sprider va oferi 40% reducere la toate articolele de îmbrăcăminte, de la Steilmann se vor putea cumpăra produse cu până la 30% mai ieftine şi de la Jolidon cu 20%. La Wasabi Sushi Bar, la orice consumaţie se va primi gratuit un desert surpriză, iar cei care vor merge în Kokoon Tea Shop vor beneficia de până la 50% reducere.

În plus, pe parcursul serii, mai mulţi DJ şi MC vor anima atmosfera şi nu vor lipsi nici concursurile cu premii.

... În bucătăria Lotus

Evenimentele nu se vor opri aici. Duminică, Lotus Center dă startul unui show culinar "Duminica în Bucătăria Lotus", în cadrul căruia maeştri bucătari le vor arăta orădenilor cum se mănâncă bine şi nu numai. De la ora 16, pasionaţii de artă fotografică şi gastronomie vor avea ocazia să înveţe gratuit cum se fac fotografiile culinare de excepţie, de la profesionişti în domeniu.

"Cunoscutul producător Nikon va pune la dispoziţia curioşilor aparate foto ultraperformante pe care doritorii vor putea să le şi testeze, iar Quantum va "pune la bătaie" un set de lumini accesibile la preţ, dar nepreţuite pentru fotografia culinară", mai arată comunicatul.

Imaginile se vor putea lista pe loc, iar cei care vor dori îşi vor posta fotografiile realizate pe reţeaua de socializare Facebook, înscriindu-se astfel în concursul organizat de reprezentanţii mall-ului pe pagina proprie, "Lotus Oradea". Invitat special va fi cunoscutul blogger culinar Adrian Hădean. De la ora 18, el va face şi demonstraţii culinare, cu degustare.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
2 Comentarii
@bandi
avem noroc cu feisbucari ca tine ce ne tin la curent direct din miezul evenimentelor, de la un desert surpriza la "wasabi". tara asta, Romania, va dainui mai departe, chiar daca un shopingar dezamagit ca tine nu face nimic pt ea si ne mai si plictiseste cu cimilituri lui prost crescute.......
Postat 02 Decembrie 2011, 20:11 de ovidiu
o sa faca ca cei din REAL
dupa cum stiti, daca o teapa merge hai sa o mai dam odata, se va practica fix in povestea data de voi cu magaziunul din real, care a afisat preturile mai mare , cum ca ele sar fi redus :)) , noroc ca tara asta are multi p....i m si musca !
Postat 02 Decembrie 2011, 11:07 de Andrei
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.4629 RON
  • 1 EUR = 4.9759 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON