URMĂREȘTE-NE PE
DUMINICĂ, 29 SEPTEMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Oradea este un oraș frumos ziua, iar noaptea de-a dreptul spectaculos. Asta, datorită iluminatului arhitectural care scoate în evidență splendoarea clădirilor Art Nouveau. De aceea, nu e totuna cum ne jucăm cu luminile în orașul care, de o bună bucată de vreme, se pretinde turistic.
Zic şi eu
Adrian Cris
Susținătorii sunt dezamăgiți, adversarii jubilează. Ilie Bolojan chiar candidează la Parlament, chiar pleacă „între mitici”. Nu s-a mai pus simbolic în coada listei, ci deschizător, pe prima poziție.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?











De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În sistemul de drept românesc, cu unele excepții, accesul la justiție nu este gratuit. Pentru a ajunge să îți expui pretențiile în fața unui judecător, cu titlu prealabil, trebuie să bagi, mai mult sau mai puțin, mâna în buzunar. Dincolo de avocaţi sau de cheltuielile conexe procesului, de multe ori simplele taxe care sunt datorate statului pentru demararea unui proces fac iluzoriu accesul efectiv la justiţie...
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
26 Iunie 2013, 13:13

Deschidere cu premii la showroom-ul eMag din Oradea (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

eMag, cel mai mare magazin online din România, a deschis, miercuri, un showroom la parterul Oradea Plaza, cu un concurs inedit. Trei dintre orădenii care şi-au făcut o fotografie haioasă lângă panourile eMAG din Oradea şi au postat imaginea pe pagina indicată de organizatori au fost premiaţi, prin tragere la sorţi, cu un Smart TV LED 3G (locul l), un Home cinema 3D cu Blu-ray LG (locul ll) şi un Docking station LG (locul lll).

"În total, sunt 9 showroom-uri în ţară, deschise în funcţie de ponderea clienţilor eMag din oraş şi zonele apropiate", a declarat BIHOREANULUI Lucian Mitran, retail manager.

Potrivit managerului, showroom-ul din Oradea va fi, la fel ca şi celelate magazine, atât punct de livrare a produselor, cât şi punct de preluare a obiectelor ce necesită reparaţii, pentru a fi direcţionate către service.

În showroom-ul din Oradea Plaza, orădenii au la dispoziţie consultanţă de specialitate , pot să testeze produsele de care sunt interesaţi, să le comande, să le achite şi să le ridice direct din magazin.

Showroom-ul este deschis de luni până vineri între orele 10 şi 20, sâmbătă între 10-18 iar duminică între 10 şi 16.

În oferta eMag se găsesc peste 100.000 de produse, de la IT&C şi electrocasnice, la cărţi, jucării şi cosmetice. În perioada 26-30 iunie, orădenii care îşi comandă produse din magazinul virtual primesc automat 10% Card Cadou din valoarea produselor, pentru cumpărături viitoare.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
6 Comentarii
@cineva - Raspuns oficial Helion
@cineva - Raspuns oficial Helion In primul rand salutam concurenta! Doar cineva din bransa cunoaste si foloseste termenul de \"instalator\". In al doilea rand, dorim sa informam ca eMag colaboreaza la nivel national cu Rosegur. Iar Rosegur a subcontractat toata partea tehnica pe toata granita de vest a Romaniei (Timis-Satu Mare) catre Helion Security Oradea. Deci toate interventiile tehnice, adaugari sau modificari ale sistemului de securitate existent in Magazinul eMag Oradea vor fi efectuate de catre Helion Security Oradea, in baza contractului avut cu Rosegur. Intelegem invidia concurentei, facand referire directa la postarea facuta de alias-ul \"cineva\", dar in acelasi timp dorim ca piata sa nu fie dezinformata. Grupul de firme Helion a fost infiintat cu peste 20 de ani in urma, are in acest moment peste 60 de angajati si activeaza pe toata granita de vest a Romaniei. Cu respect, Rares Codrean - Director Executiv al Helion Group.
Postat 27 Iunie 2013, 17:43 de Rares
e corect!
@casierie: să știi că DEX recomandă forma "CASIERIE", probabil pentru că vine de la casier(nu spunem "caser"). Deci ai râs degeaba!
Postat 27 Iunie 2013, 15:07 de TDS
casierie
auzi la ei, \"casierie\"? unde pla mea traiti? bag pla in caseria voastra
Postat 26 Iunie 2013, 15:57 de casierie
@helion
Penibil, incercati sa faceti reclama falsa, sa va alaturati numele cu brandul Emag. Va mai faceti si de ras, va puneti numele firmei, si dupa spuneti ca ati auzit ca pe partea de sisteme de securitate va colabora, bla bla:)) Nu o sa vezi pe lumea asta, o firma cum e Emag, colaborand cu un "instalator" local. Colaborarea daca e sa fie, e facuta cu un "distribuitor" de nivel national. Penibil!
Postat 26 Iunie 2013, 15:41 de cineva
@Helion
Eu sper ca nu, pentru ca in cazul asta ma voi orienta catre altii.
Postat 26 Iunie 2013, 14:15 de oradean
PE PARTEA SECURITATE LUCREAZA CU HELION?
AM AUZIT CA PE PARTEA DE SISTEME DE SECURITATE VA COLABORA CU HELION SECURITY. E ADEVARAT?
Postat 26 Iunie 2013, 14:06 de Helion
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.4629 RON
  • 1 EUR = 4.9759 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON