URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 03 IULIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Ce destin frământat a avut terenul de lângă Aquapark. Când acolo s-a lansat proiectul Mecena, pastorul Tokes Laszlo a făcut scandal pentru că banii ungurimii au fost deturnați cu sprijin politic din Ungaria. Cum necum pe vremea mandatului lui Ilie Bolojan terenul a fost vândut cu 900.000 de euro magnatului Alexandru Mudura junior, care s-a angajat să facă acolo un hotel ba chiar și un centru de afaceri.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Cum să aibă magistrații vreun respect pentru cetățenii țării, justițiabili sau doar contribuabili, când arată dispreț până și față de instituțiile ei și de aleșii lor? Joia trecută, membrii Consiliului Județean Bihor și cei ai Consiliului Local Oradea au fost nevoiți să accepte rezilierea unui parteneriat încheiat în decembrie 2022 cu Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Oradea al cărui scop viza sprijinul celor două administrații locale pentru ca Procuratura să aibă, pe bani europeni, un nou sediu. 
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Credeți că aducerea antrenorului Gustavo Aragolaza și preparatorului Maurizio Miele la FC Bihor este o mișcare strategică bună? Că va da roade?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Săptămâna trecută am arătat că, pentru a se justifica în fața electoratului că au închis păcănelele la sate, guvernanții noștri au călcat efectiv legea în picioare și au revocat autorizațiile valabile ale unor comercianți, aspect care va conduce într-un viitor nu foarte îndepărtat la plata de compensații serioase către acești comercianți.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Diabetul este o boală cu o evoluție lentă și silențioasă, dar hiperglicemia cronică determină o serie de probleme de sănătate, uneori foarte grave. Supravegherea medicală continuă este foarte importantă, descoperindu-se factorii de risc și cei agravanți precum și bolile asociate (hipertensiunea arterială, bolile cardiovasculare, obezitatea), toate acestea cu scopul instituirii unui tratament adecvat.
13 Iulie 2012, 13:47

Accident mortal pe strada Matei Corvin: Dacie, făcută zob de-un camion (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Un bărbat în vârstă de 75 de ani a murit vineri în jurul prânzului, în cartierul Episcopia Bihorului, după ce, aflându-se la volanul unei Dacii, a făcut o manevră riscantă în trafic.

"În jurul orei 11.20, pe strada Matei Corvin, conducătorul unui autoturism Dacia, circulând pe banda întâi dinspre bulevardul Ştefan cel Mare spre localitatea Biharia, conform declaraţiilor martorilor, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de întoarcere, a virat la stânga şi a fost tamponat pe partea laterală stângă de autoutilitara cu număr de Timiş", a explicat, la faţa locului, inspectorul Alin Gherman, de la Serviciul Poliţiei Rutiere Bihor.

În scurt timp, la locul accidentului a ajuns un echipaj de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Crişana, care a deblocat uşa Daciei şi l-a scos pe conducătorul auto dintre fiare.

Sosiţi de urgenţă, medicii de la SMURD l-au găsit pe bărbat în stop cardio respirator şi nu l-au mai putut salva. "Am încercat să îl resuscităm, dar a avut un traumatism toracic foarte sever", a declarat BIHOREANULUI dr. Hadrian Borcea, şeful SMURD.

Şoferul imprudent era un localnic în vârstă de 75 de ani. De altfel, unii martori puneau producerea accidentului pe seama vârstei înaintate a conducătorului Daciei.

În urma impactului violent, autoturismul a fost grav avariat. Pe de altă parte, autoutilitara a suferit pagube minore, la cabină.

Circulaţia în zonă nu a fost blocată, dar câteva zeci de minute s-a desfăşurat pe un singur sens.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
3 Comentarii
DE CE?
DE CE ARATATI IMAGINEA CU OMUL MORT...SARACUL....SI CE DACA E INFASURAT? SA VA FIE RUSINE !!!!!!!!!!!
Postat 13 Iulie 2012, 23:08 de A
yhuiupoi
cine la pus si pe bufonul ala de p.....ist in poza.nici hainele pe el nu sta bine
Postat 13 Iulie 2012, 19:33 de ujjujuyhuj
linia continua
Pentru unii linia continua de la mijloc e numai pentru a fi calcata !!! Politia nu face nimic pentru verificarea circulatiei , numai stau ascunsi cu radaru. Atat stau cu radaru numai la umbra , inrest ciubucuri, interese,.....
Postat 13 Iulie 2012, 16:15 de s.
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6462 RON
  • 1 EUR = 4.977 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON