URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 03 IULIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Ce destin frământat a avut terenul de lângă Aquapark. Când acolo s-a lansat proiectul Mecena, pastorul Tokes Laszlo a făcut scandal pentru că banii ungurimii au fost deturnați cu sprijin politic din Ungaria. Cum necum pe vremea mandatului lui Ilie Bolojan terenul a fost vândut cu 900.000 de euro magnatului Alexandru Mudura junior, care s-a angajat să facă acolo un hotel ba chiar și un centru de afaceri.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Cum să aibă magistrații vreun respect pentru cetățenii țării, justițiabili sau doar contribuabili, când arată dispreț până și față de instituțiile ei și de aleșii lor? Joia trecută, membrii Consiliului Județean Bihor și cei ai Consiliului Local Oradea au fost nevoiți să accepte rezilierea unui parteneriat încheiat în decembrie 2022 cu Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Oradea al cărui scop viza sprijinul celor două administrații locale pentru ca Procuratura să aibă, pe bani europeni, un nou sediu. 
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Credeți că aducerea antrenorului Gustavo Aragolaza și preparatorului Maurizio Miele la FC Bihor este o mișcare strategică bună? Că va da roade?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Săptămâna trecută am arătat că, pentru a se justifica în fața electoratului că au închis păcănelele la sate, guvernanții noștri au călcat efectiv legea în picioare și au revocat autorizațiile valabile ale unor comercianți, aspect care va conduce într-un viitor nu foarte îndepărtat la plata de compensații serioase către acești comercianți.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Diabetul este o boală cu o evoluție lentă și silențioasă, dar hiperglicemia cronică determină o serie de probleme de sănătate, uneori foarte grave. Supravegherea medicală continuă este foarte importantă, descoperindu-se factorii de risc și cei agravanți precum și bolile asociate (hipertensiunea arterială, bolile cardiovasculare, obezitatea), toate acestea cu scopul instituirii unui tratament adecvat.
07 Iulie 2012, 13:51

Adio TVS, bun venit Digi 24 Oradea! (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Toată echipa TVS a fost prezentă vineri seară la centrul comercial Oradea Shopping City, pentru a filma ultima emisiune sub sigla TVS, care, din luna august devine Digi 24 Oradea. Reporteri, realizatorii de emisiuni, dar şi oameni din spatele ecranului, cameramani, producători sau regizori, au lăsat ştirile deoparte pentru a deveni ei înşişi o "ştire".

Filmarea a început la ora 18 şi s-a lăsat cu de toate. Moderată de gazda emisiunii "Cappucino de dimineaţă", Mihaela Bar, emisiunea a cuprins atât momente artistice şi prezentări de modă, cât şi momente emoţionante. Pe parcursul a trei ore, componenţii echipei TVS au vorbit despre ce înseamnă televiziunea, munca în echipă şi orele petrecute pe teren, în mijlocul evenimentelor, şi au revăzut împreună secvenţe surprinse de-a lungul anilor.

"Am vrut să celebrăm cei 19 ani de activitate şi de existenţă ai TVS Oradea surprinzând momente din emisiunile noastre. Am vrut să-i scoatem în evidenţă pe toţi cei care au contribuit la TVS Oradea, cea mai longevivă televiziune orădeană. Suntem singurii care am rezistat", a declarat Oana Mudura, managerul televiziunii.

La eveniment au fost prezenţi prieteni apropiaţi, dar şi oficialităţi precum viceprimarul Mircea Mălan, prefectul Claudiu Pop sau preşedintele Consiliului Judeţean, Cornel Popa.

Planuri mari

Emisiunea intitulată sugestiv "TVS 19 ani" marchează nu doar celebrarea anilor în care televiziunea a emis pentru orădeni, cât mai ales faptul că, de luna următoare, TVS Oradea se transformă în Digi 24 Oradea. "TVS Oradea devine Digi 24, a treia staţie regională. Este o premieră în România, pentru că vom emite în format Full HD, vom avea cea mai puternică echipă pentru ştiri şi vom avea jurnale începând cu ora 6.30 până seara la 22. În prima parte a zilei vom transmite din oră în oră. Vom avea şi emisiuni, şi talkshow-uri şi informaţii utile. Principala schimbare că dintr-o televiziune regională cu program generalist, ne transformăm într-o televiziune de ştiri", a mai spus Oana Mudura.

Astfel că, începând de luni, până în luna august, la o dată încă nedivulgată, orădenii care se vor uita pe TVS vor vedea numai reluări, pentru ca echipa să se poată pregăti cum se cuvine de marea lansare Digi 24 Oradea. Ştirile însă vor merge în continuare.

"Orădenii să rămână cu ochii pe noi, să aibă puţină răbdare, pentru că revenim cu ceva spectaculos. Reporterii lucrează full time, vom furniza în continuare ştiri. Toată lumea lucrează cu normă întreagă, chiar mai mult decât de obicei, pentru că ne pregătim pentru marea lansare, pentru primul jurnal de ştiri, deci chiar se lucrează", a mai spus Oana Mudura.

Emisiunea "TVS 19 ani" se va difuza duminică, 8 iulie, între orele 17 şi 20, iar în reluare va fi, cel mai probabil, peste o săptămână.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
12 Comentarii
digi tv oradea
Aaaaaaaaaaaaaa, si sunt curios cum scapa Cartis de sunt SERBANCARTISPROTEVEEEEEEEEEE
Postat 09 Iulie 2012, 09:39 de digi
digi tv oradea
Speram ca noul canal tv iese din mediocritatea si banalitatea TVS-ului..
Postat 09 Iulie 2012, 09:34 de digi
Foarte slaba emisiunea, pacat de TVS
Foarte, foarte slaba emisiunea! Fie ca vrem, fie ca nu vrem, TVS a insemnat o mica parte din istoria moderna a orasului. Ma asteptam ca la inchidere sa vad imagini de la inceputuri (desi nu prea mai exista, din cate stiu), ori macar sa fie invitati oameni care au lucrat de-a lungul timpului in TVS pentru a depana niste amintiri. In schimb a fost o lalaiala gen Mamaia ´92, o productie care nu a avut nicio legatura cu ceea ce a insemnat TVS-ul pentru Oradea. Pacat ca TVS-ul dispare, foarte mare pacat de felul in care o face!
Postat 08 Iulie 2012, 23:09 de Alex
in pas cu lumea
cu ocazia disparitiei TVS, sper ca siteul DIgi24 Oradea va fi unul macar normal pentru 2012. ca ce are tvs-ul acum numai site nu poate fi numit. nu inteleg cum in zilele noastre o televiziune nu poate sa aiba macar putin interes pentru siteul sau...
Postat 08 Iulie 2012, 20:36 de libelula
TVS pentru noi nu pentru mitici
Sigura televiziune care mai trasmite stiri despre Bihor si bihoreni. Singura care mai e credibila. Ca doar cele nationale sunt ba pro Basescu ba anti Basescu. Macar cei de la TVS transmit informatii ce ne priesc direct. Ca se cheama TVS sau Digi eu tot la stirile lor ma uit. Iar invidiosii sa puna mana sa munceasca, ca in Bihor doar TVS si Bihoreanul mai conteaza in presa.
Postat 08 Iulie 2012, 18:07 de Romanul complex
TVS
telespectatorii TVS-ului ii puteai numara pe degetele de la o mina, iar acum digi24, veti avea nu mai mult de un telespectator pe ora, 24 pe zi, dupa cum va e numele, cine naiba se uita la digi24?
Postat 08 Iulie 2012, 15:29 de hahahha
TVS - totul despre tine
Sincer sunt putin sceptic in ceea ce priveste transformarea postului local TVS in Digi 24 Oradea.TVS Oradea a evoluat frumos din 2008 aflat sub coordonarea Oanei Mudura. I-mi v-a lipsi mix-ul matinal de informatie si divertisment precum si mix-ul de muzica si informatie pe care l-a avut TVS Oradea, sper cel putin ca va exista o emisiune, format talk-show la Digi 24 Oradea . Nu-mi place ceea ce vad la Digi 24 Iasi si Timisoara : No comment-uri si Promo-uri RCS-RDS. Sa inteleg ca totul se rezuma la imagine si mai putin continut.
Postat 08 Iulie 2012, 15:28 de K-lin
Felicitari echipei
Felicitari si astept sa vad emisiuni in format nou, o relansare adevarata. Oricum s-a schiumbat deja ff mult, mai ales calitatea, fata de casetele VHS cand pornise TVS ul acum totul e digital, tehnologie incomparabila. Wow, cat ne mai chinuiam pe atunci sa transmiteam Bingo in direct, niciodata nu era oglinda imaginea, ne bucuram daca era color:))) Aproape nimeni nu mai e din gashca veche, o parte plecati din tara iar o alta parte reprofilati. Ptr "A", eu zic ca Yvette e cea mai draguta, e superba! Bafta si sa va revedem sanatosi pe ecrane:)
Postat 08 Iulie 2012, 00:13 de Pisti
IMI PLACE !
Miha Bar imi place, e frumoasa, ii doresc succes, s-o depaseasca pe Raduleasca dpdv proesional - ca studii a depasit-o! succes!
Postat 07 Iulie 2012, 23:12 de A
cand
Cand se difuseaza? sau s-a difuzat deja?
Postat 07 Iulie 2012, 18:53 de ANDREI
hahahah
toti ciudatii s-au adunat acolo. Mai lipsea doar Hizo si era plin tabloul de figuranti.
Postat 07 Iulie 2012, 16:58 de hahah
kk
Nekkmpeei!
Postat 07 Iulie 2012, 16:09 de Traian
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6462 RON
  • 1 EUR = 4.977 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON