URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 02 IULIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Ce destin frământat a avut terenul de lângă Aquapark. Când acolo s-a lansat proiectul Mecena, pastorul Tokes Laszlo a făcut scandal pentru că banii ungurimii au fost deturnați cu sprijin politic din Ungaria. Cum necum pe vremea mandatului lui Ilie Bolojan terenul a fost vândut cu 900.000 de euro magnatului Alexandru Mudura junior, care s-a angajat să facă acolo un hotel ba chiar și un centru de afaceri.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, o companie românească a anunțat, la Oradea, că își amână lansarea zborurilor dinspre și către București, vestită inițial, acum o lună, pentru toamna acestui an, așa încât ele vor începe nu pe 15 septembrie, ci pe 1 martie. Un fost controlor de trafic aerian pe aeroportul de aici vestea pe Facebook, nu fără satisfacție, că „Gata cu AnimaWings la Oradea! I-ați crezut? Campania s-a terminat!”...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Credeți că aducerea antrenorului Gustavo Aragolaza și preparatorului Maurizio Miele la FC Bihor este o mișcare strategică bună? Că va da roade?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Săptămâna trecută am arătat că, pentru a se justifica în fața electoratului că au închis păcănelele la sate, guvernanții noștri au călcat efectiv legea în picioare și au revocat autorizațiile valabile ale unor comercianți, aspect care va conduce într-un viitor nu foarte îndepărtat la plata de compensații serioase către acești comercianți.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Diabetul este o boală cu o evoluție lentă și silențioasă, dar hiperglicemia cronică determină o serie de probleme de sănătate, uneori foarte grave. Supravegherea medicală continuă este foarte importantă, descoperindu-se factorii de risc și cei agravanți precum și bolile asociate (hipertensiunea arterială, bolile cardiovasculare, obezitatea), toate acestea cu scopul instituirii unui tratament adecvat.
28 August 2012, 15:29

"Ruşine să îţi fie, Bolojan!": 40 de orădeni au protestat în Consiliul Local împotriva eutanasierii maidanezilor (FOTO / VIDEO)

Dezbatere cu scandal în Consiliul Local. Circa 40 de orădeni au protestat marţi, în plenul şedinţei deliberativului local, împotriva adoptării regulamentului privind organizarea şi funcţionarea serviciului specializat în gestionarea câinilor fără stăpân în forma propusă de municipalitate.

Protestatarii au cerut eliminarea prevederilor privind eutanasierea câinilor comunitari chiar şi "în condiţiile legale", aşa cum menţiona regulamentul, deoarece acest lucru ar echivala cu uciderea maidanezilor după 7 zile în care nu au fost revendicaţi sau adoptaţi.

Cererile orădenilor au trecut neobservate. În scurta s-a luare de cuvânt, primarul Ilie Bolojan a subliniat faptul că eutanasierea câinilor abandonaţi este perfect legală. "Regulamentul nu face decât să preia din lege prevederi explicite", a spus edilul.

Primarul a promis că după adoptarea regulamentului municipalitatea va aduna de pe străzi câinii comunitari fără a-i mai pune în libertate aşa cum se întâmplă în prezent. "Câinii vor fi duşi în adăpost. Cei bătrâni şi bolnavi vor fi eutanasiaţi, iar ceilalţi vor fi ţinuţi acolo", a spus Bolojan.

Edilul a rămas însă inflexibil la orice propunere venită din partea consilierilor. "Susţinem adoptarea materialului în forma adoptată de executiv, fără modificări", a spus Bolojan.

Astfel, propunerile udemeristului Pasztor Sandor, care a cerut ca toţi maidanezii ridicaţi de pe străzi să fie fotografiaţi şi afişaţi pe un site pentru a putea fi revendicaţi de stăpân, iar eutanasierea să se poată face doar cu acceptul ONG-urilor de protecţia animalelor au căzut la vot spre revolta asistenţei. Voci din sală au strigat după vot: "Ce oameni de doi bani!" şi "Sunteţi cumpăraţi toţi!"

Spiritele s-au încins şi mai mult după adoptarea regulamentului în forma propusă de municipalitate cu 17 voturi din partea USL şi PDL şi în opoziţia UDMR. Asistenţa a început să huiduie şi să vocifereze în timp ce ieşea din sală. Voci din mulţime au strigat: "Ruşine să îţi fie, Bolojan!", "Criminali!", "E o portiţă ca să faceţi crimă!" şi "Regret că v-am votat!".

Normativul adoptat marţi de Consiliul Local prevede eutanasierea câinilor comunitari "în condiţiile legale", fapt care echivalează cu uciderea acestora după şapte zile de la depunerea în adăpost în care nu au fost adoptaţi sau revendicaţi. Adoptarea sau revendicarea unui câine se face în schimbul unei taxe reprezentând contravaloarea cheltuielilor cu hrana şi sterilizarea patrupedului. Mai mult, un câine pierdut de stăpân şi ridicat de hingheri de pe stradă va fi scos la adopţie la numai două zile după ce a fost dus în adăpost.

O prevedere suplimentară se referă la posibilitatea ca animalele din adăpost să poată fi adoptate de către orădeni chiar şi dacă aceştia nu au unde le ţine. Câinii adoptaţi vor putea fi ţinuţi în adăpost contracost pe cheltuiala orădenilor dispuşi să plătească pentru a-i ţine în viaţă.

În cadrul aceleiaşi şedinţe, aleşii orădenilor au mai hotărât majorarea cu 195.000 lei a bugetului Administraţiei Domeniului Public. Suma este necesară pentru finanţarea serviciului specializat de gestionare a câinilor fără stăpân din Oradea care va începe să funcţioneze din 1 septembrie. Conform raportului anexat proiectului de hotărâre din cei 195.000 lei, 100.000 lei sunt necesari pentru acoperirea cheltuielilor de personal, diferenţa urmând să fie folosită pentru cheltuielile materiale pe care le implică funcţionarea serviciului.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
144 Comentarii
MAIDANEZII
HAI LA ADAPOST GRIVEI, Sa ma pupi si sa ma iei , De labuta sau codita Si-o sa-ti dau o faramita Din ra-h-at sau balegar Sa ma pupi sub coada iar..... Pamflet ....de ... Craioveanu
Postat 11 Noiembrie 2013, 14:10 de CRAIOVEANU
HAI LA MECI
"PROPUN CA LA FIECARE PROPRIETAR DE PATRUPED SĂ-I FIE ARONDAT UN POLITIST, CARE SĂ RAPORTEZE CÂND FATĂ SĂ NU MAI ARUNCE PUII PE STRADĂ" DACĂ NU SE POATE CEI 40 DE PROTESTATARI SĂ IA CÂINII ACASĂ ŞI SĂ AIBĂ GRIJA DE EI. ÎN MOMENTUL ÎN CARE CINEVA VA MURI MUŞCAT DE CÂINI, PROTESTATARII SUNT TRAŞI LA RĂSPUNDERE?
Postat 07 Septembrie 2012, 11:06 de OBSERVATOR
se poate rezolva
eu nu sunt de acord cu euanasierea cainilor in potriva a celor oameni care arunca puii de caine pe strada nu se iau masuri acei ar trebui urmariti si amendati altfel nu se va rezolva problema cainilor fara stapan eu am gasit in vara aceasta 6 puii de cainie asa nu se rezolva nimic si catii puii de pisica nu am vazut aruncati pe strada sunt in potriva eutanasierii
Postat 05 Septembrie 2012, 18:13 de necunoscut
....
"handicapul mental si afectiv" Deci tu esti perfect ok cu ucidere in masa si eu am handicap mental si afectiv ... :)) esti bun zombalau sinistru ... cel mai tare
Postat 04 Septembrie 2012, 21:18 de Gabi
Oradean
Faptul ca nu traiesc in cotet cu animalele, ca tine, nu ma face manelist, cu atat mai putin "taran". Esti orasean, nu ca mine, trebuie sa recunosc, ci unul de la margine, suburban, din mahala! Consideri ca ai ajuns sa intelegi ceva din lumea asta incetand sa mananci gratare, ingorand ca un r...t cu ochi veritabil ce esti ca si legumele si fuctele pe care le mananci sunt tot de la "taranii aia demni de dispret". Oricum ramai un deviat, o aberatie a naturii, cu o doaga lipsa si un neuron (singurul pe care-l ai) defect rau. Din pacate te mai si manifesti public incercand sa-ti impui handicapul mental si afectiv ca pe o normalitate. Esti exact ca tigancile alea care-si ridica poalele in cap, urland in mijlocul strazii, pentru a-si etala ororile. Dezgustator!
Postat 04 Septembrie 2012, 16:42 de @Gabi
....
Ce rpeferi tu e irelevant ... taran ai fost taran esti inca si vei continua sa fi .. si speram noi oamenii nromali ca esti steril sau castrat spre binele speciei umane. Din fericire eu am reusit sa nu mai manac gratare ... mi-am dat seama ca omul e specia superioara datorita creierului nu cefei late si berulei din burtoaca ... manelist infect. De te-ar iubi ma-ta cum isi iubesc taranii animalele ... ce bine ar fi. Ne-ar scuti de multe creaturi aberante pe 2 picioare. Eu cu animalele mele in casa convietuiec chiar ok ... fireste nu oricine este capabil .. altii traiesc doar oameni si casa le arata ca un cotet ... ar fi crunt pentru saracele animale sa mai traiasca si ele acolo !
Postat 04 Septembrie 2012, 15:43 de Gabi
Gabi
Ai o logica de doi lei si zece bani! Ale tale animale sunt vaccinate si sterilizate, deci nu orasenii arunca animalele in strada, ci taranii pentru ca aia le dispretuiesc. Bai deviatule, daca aia n-ar iubi animalele tu ai manca asfalt si beton in loc sa mananci gratar de porc si pulpe de pui. Diferenta mare e ca le iubesc cu normalitate, stiind unde e locul fiecaruia pe lumea asta; tu si astia ca tine le iubiti anormal, mergand pana la pervers. Oricum, nu stiu cine-i mai taran: ala care traieste la tara in casa si porcul lui in cotet, sau tu care traiesti in cotet cu animalele tale iubite peste tine in dormitor! Ba mai vii si cu pretentii sa accept sa traiesc in "armonie" cu haitele de maidanezi la care tii obscen de mult! Oricum, daca definitia unui orasean civilizat esti tu, prefer sa fiu taran. Taran, dar normal si boii pe-acasa!
Postat 04 Septembrie 2012, 15:17 de Oradean
....
"În urma discuţiilor purtate cu prefectul Claudiu Pop şi reprezentantul autorităţii de profil, respectiv dl. Vald Mînăstireanu, vicepreşedinte ANSVSA, prefectul va ataca în contencios administrativ hotărârea abuzivă de aprobare a Regulamentului privind organizarea şi funcţionarea serviciului specializat pentru gestionarea câinilor fără stăpân din municipiul Oradea. FPAM a luat cunoştinţă de hotărârea consilierilor locali bihoreni, care încalcă, cu bunăştiinţă, dispoziţiile legii 9/2008 (legea Marinescu)." „Este interzisă eutanasierea câinilor, a pisicilor şi a altor animale, cu excepţia animalelor cu boli incurabile, constatate de medicul veterinar."
Postat 03 Septembrie 2012, 12:53 de Gabi
....
"E clar ca tot "iubitorii" astia mari de animale ca tine, din Oradea, ii abandoneaza, din mila, dupa ce s-au saturat de jucarie. " Nu nu e clar, e chiar aberant ce zici. Eu am cainii mei si pisicile mele luate de pe strada, abandonate de altii. Ale mele sunt toate vaccinate si sterilizate. Deci vorbesti sa te afli in treaba. Cine dispretuieste aceste animale si le considera niste gunoaie ce trebuie sa dispara? Tu si cei ca tine. Cine le considera doar niste fiinte bune de stat in lant sa latre si cand se intampla sa fete, o povara? Taranii tolerati in libertate. De ce nu e tara asta civilizata? Din cauza ca marea masa a populatiei e formata din tarani infractori si din progeniturile lor tramutate la oras frustrate de originile lor, si foarte foarte ignorante
Postat 31 August 2012, 17:13 de Gabi
@
Ti se pare normal ca oamenii sa abandoneze animalele in strada si sa nu pateasca nimic? Ti se pare normal ca haite de infractori sa bantuie prin tot orasul? Asta numesti tu civilizatie? Sa iti explic eu cum se face. Se duc puii pe camp, in vale, la marginea oraselor (fiindca evident daca sterilizarea nu exista nu poti creste toti caini). Multi mor, dar destui se incapataneaza sa reziste fiindaca asa e natura ... programeaza vietatile cu dorinta de a supravietui. Si uite asa cei care supravietuiesc ajung pe strazi. Unde unii oameni normali la cap, nu le da cu parul in cap ci le ajuta cum pot: unii le dau doar de mancare si atat, altii merg mai departe, ii sterilizeaza ii vacicneaza, altii chiar mai departe se ocupa si le gasesc case. Din pacate oamenii normali sunt putini, si nu au cum sa faca fata asa cum trebuie ca persoane fizice de tot ce hoardele de infractori arunca in strada. De asta era buna colaborarea autoritati - ONG: ONG-ul se ocupa de caini, autoritatile o frecau la cald, dar in principiu ar fi trebuit sa se ocupe de infractori prin intermediul politiei.
Postat 31 August 2012, 17:09 de Marc
@marc
Despre ce argumente vorbim aici "civilizatule"?! Ti se pare normal ca haite de maidanezi sa bantuie prin tot orasul? Asta numesti tu civilizatie? Pai lamureste-ma, telectualu lu peste prajit, daca tot vorbim de argumente, cum e: taranii va aduc maidanezii in oras sau scapa de ei acolo, la tara, asa cum scrii mai jos? Ori prima data ii omoara si abia apoi ii aduc aici? E clar ca tot "iubitorii" astia mari de animale ca tine, din Oradea, ii abandoneaza, din mila, dupa ce s-au saturat de jucarie. Probabil aveti o urma de remuscare dupa ce i-ati lasat pe strada, apoi veniti si dati lectii de civilizatie unora care vor sa traiasca intr-un oras curat si normal. Sunteti genul de dezaxati care in loc sa adopte si sa ingrijeasca un copil (pentru ca voi sunteti de fapt aia frustrati care nu pot avea copii), preferati sa suflati in fundul unor potai. Nu orice comportament deviant se numeste civilizatie, chiar daca unele din aceste deviatii comportamentale incearca a fi impuse ca normalitati de unii "sariti" ca tine.
Postat 31 August 2012, 16:38 de Oradean
@
Ce imi place cand ramane omul fara argumente si se da mare telectual stramutat la oras. Frustrarea e mare stiu ... e nasol sa traiesti intr-un oras in care stramosii s-au cacat si l-au umplut (si continua sa il umple) cu caini. La tara (primitivii, inapoiatii aia care inca traiesc in evul mediu) "managementul" populatiei canine se face inecand puii, aruncand puii pe camp sau pe unde o fi, cu parul si cu ranga. Fireste, in orice tara civilizata asemenea indivizi sunt folositi la diverse munci ca si puscariasi ! La noi ... sunt stramutati la orase unde au pretentia ca aplicand aceleasi metode tipice psihopatilor vor face orasul civilizat. Un oras civilizat e un oras cu oameni civlizati. Cine v-a sups voua @Oradean si @ Don Orione ca voi sunteti oameni civilizati si-a batut joc cruuuunt de voi :). Dar voi continuati cu gramatica ... e evident ca nu prea aveti nici un argument normal, decat chestii tipice de criminali lasati in libertate in mod inexplicabil, fiinte frustrate, probabil impotenti inca din adolescenta. Asta e ... nu toti trebuie sa procreem.
Postat 30 August 2012, 20:45 de Marc
@Don Orione
Savuroase comentarii si dialoguri! Ale tale, bineinteles, ca de la celalalt chiar nu ai ce astepta! Si cata dreptate ai! Banuiesc (am folosit intentionat cuvantul asta, cap oate vede si idiotul de Gabi cum e corect, .... ca la tara, nu ca la orasul ala de unde e el) ca te-a iritat rau lipsa lipsa de orice ratiune si absurdul la care au ajuns astia "argumentele" lor, de te-ai ambalat asa. Oricum, a meritat, ca m-am distrat un pic, cat ca efectul asupra lor e ... ca nuca-n perete. Astia-s dusi cu sorcova.... si asa raman.
Postat 30 August 2012, 18:12 de Oradean
@Gabi
”Bănui” nu e un cuvânt în limba română.
Postat 30 August 2012, 17:50 de Don Orione
....
Se ocupa Don Orione de restul pana la doi ... de restul de la spate :)) Ma asteptam sa isi arate taranul nivelul ... taranul stramutat atatea meserii stie ... vidanjor si sclav in uzina. Deci banui ca e **** frustrat si somer ca prea sta pe aici .. si banui ca stilul de a vorbi e de la coltul blocului unde sta cu baietasii si fac pe vitejii sa impresioneze pipitele
Postat 30 August 2012, 14:35 de Gabi
@Gabi
Vezi ca esti sub presiunea factorului timp. Voi va agitati pe net, aia isi ascut deja securile si-si lustruiesc ciomagele. Ai inceput sa pui bani deoparte? Macar un caine jumate sa tii in adapost pe cheltuiala ta. De restul pana la doi, sper sa se ocupe Don Orione
Postat 30 August 2012, 14:05 de Oradean multumit
@Gabi
Ptiu, că deja aveam emoţii că te-am speriat şi mi-a plecat jucăria. Dar auzi - ziceai că tu n-ai timp că tu lucrezi. Dar nu vă dau ăştia pauză la uzină? Şi de când ştiu vidanjorii să tasteze? Astea-s chestiile care mă macină pe mine acum. Şi apropos: ştii bancul cu mă-ta şi ornitorincul? Nu? Sugi pu1a mă!
Postat 30 August 2012, 14:02 de Don Orione
....
Dar e nasol sa arati lumii cat de psihopat frustrat esti ? Pe bune ... se uita femeile la tine ? Iti bati * de mine? Esti ceva **** ? Cat de trist !
Postat 30 August 2012, 13:58 de Gabi
@Gabi
”nu ma ti in thratul asta”/”unii pto”. Ce-i mă, ai emoţii? Ratezi tastatura? E nasol să-şi bată cineva pu1a de tine, eh?
Postat 30 August 2012, 13:56 de Don Orione
@Gabi
Lol, coaie, începi să te pierzi cu firea: ”scri”, ”tottal”, ”infracotri”. Ce căcat e un infracotru? E ca şi mă-ta dar mai dick-friendly? îmi place cum o tot arzi tu cu ”păi că eşti ţăran” când în pu1a mea tu nu poţi scrie coerent în propria ta limbă. Asta-mi place mie la gramatica limbii române: că dărâmă cocălarii şi pune la respect oamenii cu mintea scurtă. Şi nu e ”nerelevant” ci e ”irelevant” coae. Voi ăştia cu drepturile ”hanimalelor” sunteţi la fel de retardaţi sau tu eşti excepţia de la regulă? Ştii ce-mi place mie la omul prost? Că-l poţi învârti şi miza pe dorinţa lui de afirmare. Că ajunge să-i spui că mă-sa se vinde pe un plin de benzină şi va încerca zece zile să te convingă că nu-i aşa. Cam cum faci tu acum lol.
Postat 30 August 2012, 13:48 de Don Orione
....
:)) nu ma ti in thratul asta ... spre deosebire de tine eu si muncesc in timpul asta ... asta e .. unii pto, unii sunt doar troli sinistrii, si mai sunt si mandrii de asta :)
Postat 30 August 2012, 13:44 de Gabi
....
:)) deci tot la partea cu gramatica ai ramas impotmolit. Micutu de tine nu mai are argumente. Si lasa ca tu nu ai caine si ca daca ai avea l-ai tine sub apa ... nu mai arata ca te tragi din tarani primitivi ca se vede nu din cum scri, ci din ce scri. Acum ca nu tu ai aruncat cainii in strada ci neamurile tale infecte ... e tottal nerelevant. Tot infracotri sunteti .... si daca infracotrii erau pusi la sapat canale la timp poate nu se mai impuiau sa iasa asemenea creaturi siniste !
Postat 30 August 2012, 13:41 de Gabi
@Gabi
Lol, coaie, te ţin în thread-ul ăsta de ieri şi te trolez cu succes de vreo zi întreagă. Şi tot io-s ăla penibil? :))
Postat 30 August 2012, 13:38 de Don Orione
@Gabi
Tot o dai tu cu ”tu ai aruncat câini în stradă”. Bă *, nici n-am câine, iar dacă aş avea l-aş ţine sub apă vreo trei minute şi nu l-aş arunca în stradă. E mişto de tot cum încerci tu să-mi învârţi cuvintele ca să pari spiritual, în acelaşi timp făcând abstracţie de faptul că te exprimi în scris ca un Neanderthal din Congo. Bă coaie, tu n-ai nevoie de animale de companie, tu ai nevoie de o carte de gramatică şi un manual de logică. În ordinea asta, ca să-l poţi citi pe ultimul.
Postat 30 August 2012, 13:37 de Don Orione
....
"Bă, să le torn otravă de șobolani la toți câinii din cartierul meu și să-ți trimit factura pe substanța toxică" Hehe he papagal penibil ... sa iti dau adresa unde sa trimiti factura? Chiar te rog. Sunt sigur ca nu ai tu atatea coaie, totusi esti doar un penibil frustrat, si ar fi chiar prea frumos sa imi trimiti mie cele suficiente sa te pag la puscarie, preferabil cu curva aia de ma-ta de te-a cacat pe aceste meleaguri
Postat 30 August 2012, 13:21 de Gabi
....
"nu eu și restul oamenilor normali. " Bai daca om normal = arși, făcuți sarmale, torn otravă de șobolani ... atunci lasa-ma pe mine in nebunia mea, ca e mult mai decenta. Nu poti dupa ce tu cu taranii tai infecti aruncati cainii in strada sa vi sa zici ca majoritatea ii vrea dusi. Nu va obligat nimeni sa ii aruncati in strada. Daca zici ca nu tu cu neamurile tale penibile i-ati aruncat in strada, foarte bine .... poti sa iti doresti sa nu mai exista penibili care arunca caini in strada. Degeaba tot incerci sa bagi cainii in carca mea ... dupa cum am zis eu am animalele mele sterilizate, si in casa mea. " ”să strângem căcatul de pe străzi că e orașul nostru.” " ... adica tu cu neamurile tale va cacati pe strada? si apoi ziceti ca e cacatul comunitatii ? Deci nici pe cei care se caca pe strada nu ii ia politia pe sus ? Atunci da ... e cacatul comunitatii si ar trebuii sa faceti munca voluntara sa il papati cu lingurita
Postat 30 August 2012, 13:19 de Gabi
@Gabi
Asta cu ”sunt câinii comunității” e ca și aia cu ”să strângem căcatul de pe străzi că e orașul nostru.” De ce să fie câinii mei? Nu vorbi la modul general, bă ciobane. Sunt câinii tăi și-ai babelor ălora fără viață, răspundeți VOI de ei, nu eu și restul oamenilor normali. Și știu - nu te interesează pe tine că majoritatea orădenilor îi vor duși, arși, făcuți sarmale. DAR DE-AIA SĂ AIBĂ GRIJĂ DE EI, NU?! Sugi ciorapi de soldat rus bă coae, tu și logica ta de ghibon infect. Bă, să le torn otravă de șobolani la toți câinii din cartierul meu și să-ți trimit factura pe substanța toxică. Hehe.
Postat 30 August 2012, 13:09 de Don Orione
....
Dar totusi nu sunt cainii mei ... sunt ai comunitatii ... aia plina de infecti ca tine. Si asta cu omoratul ramane de vazut. Si tu tot in libertate esti ? Trista natie :(
Postat 30 August 2012, 12:58 de Gabi
@Gabi
...și cu toate astea, câinii tăi tot macerați vor fi. Lol. Sugpulist hipiot ce ești. Cry me a river ham-ham.
Postat 30 August 2012, 12:38 de Don Orione
...
Nu am eu acum timp sa umplu golul celor 7 ani de acasa lipsa sau compromisi de familiile de tarani infecti si inapoiati a caror progenituri au fost stramutate de la coada vacii la bloc, unde ia apucat schizofrenia si tot felul de sensibilitati. Cand un sinistru nu face diferenta intre caine si sobolan este inutil sa iti mai bati capul ... ar trebuii doar camasa de forta si suspendat dreptul de vot. DAr in fine ... cum in Romania populatia este indobitocita si inapoiata la greu ... nu prea ai ce sa faci. Dar chair si indobitocita si primitiva pulimea tot trebuie sa plateasca taxe si sa respecte legile. Iar legea zice cam asa: Legislatia in vigoare interzice eutanasierea in masa, eutanasierea exemplarelor canine sanatoase, conform modificarii si completarii legii nr.205/2004 prin legea nr.9/2008 (legea „Marinescu”), dupa cum urmeaza: „Art.71.- Este interzisa eutanasierea cainilor, a pisicilor si a altor animale, cu exceptia animalelor cu boli incurabile constatate de medicul veterinar.’’ Priceput bai psihopat sinistru ? Sau mai trebuie sa iti desenez?
Postat 30 August 2012, 12:08 de Gabi
@Gabi
Păi ce facem acum - ne ajustăm selectiv principiile? Păi mă coae, mai jos scriai foarte convins că ce-i comunitar e al comunității. Nah - șobolani coae, comunitar, ai grijă de ei mânca-mi-ai plua con carne. Dar nu - tu potrivești lucrurile astfel încât să îți justifice principiile alea de cioban borât de urbe. Marș mă înapoi în beci și fă-ți un sandwich din carne de câine vagabond, că Bolojan oricum are el grijă de ei. Să-ți moară patrupezii bă.
Postat 30 August 2012, 10:02 de Don Orione
....
Dar ca sa intelegi si tu asa pe scurt ... puletii ca tine arucna cainii in strada ... sobolanii au venit ei de buna voie, au invadat teritoriul ... de aia unii sunt animale de companie abandonate, altele sunt animale daunatoare. Ai priceput micutule retard ? Chestii de gradinitia, nici macar de cultura generala
Postat 30 August 2012, 09:56 de Gabi
....
@Don Orione :)) cata schizofrenie ... tu nu faci deosebirea intre caine si sobolan ... zice mult despre cat te duce capul ... hai mori in liniste si nu mai fa umbra pamantului. Si lasa pe asta cu ii omori tu cu mana ta ... la cati viteji ca tine am auzit pe net romania ar trebuii sa importe caini de altundeva. Pun pariu ca esti un sfrijit impotent ce nu reuseste sa faca o fata sa se uite la el ... ca altfel nu vad de unde atata frustrare intr-o singura creatura :)
Postat 30 August 2012, 09:55 de Gabi
@Gabi
Ce-i măi Batman, ai devenit sensibil? ”Scriu cum vreau că e pe net” cum ar veni, eh? Ceapa voastră de ciobani... Cât despre ”câinii comunității deci câinii comunitari și să avem grijă de ei”, păi bă coae, și șobolanii tot ai comunității sunt și nu te văd având grijă de ei bă *. Frumoasă logica ta - tu și ăia cu sindromul Down. Și cică tu ”n-ai vreme”... dar asta nu te oprește să ne distrezi pe-aici cu văitatul tău penibil și argumentele de genul ”că așa vreau eu”. Bă - îți mor cârpele comunitare bă. Ia-te cu babele din Oradea și puneți-o de-un plâns în cor, că între timp fac ăștia sarmale din Griveiul tău. Bă - mă-ta-i atât de proastă că am reușit s-o conving că-s unicor, că se plângea că ar suge organ de cl și n-are de unde. Bă - mă-ta-i atât de proastă încât am reușit s-o conving că bujiile-s tampoane. O să-mi bag degetele-n mă-ta ca-n bila de bowling: ferm și câte trei deodată bă. Mi-e și teamă s-o * pe mă-ta că am * sub formă de piramidă și poate-o rup în patru. Am să-mi antrenez * să te scuipe-n față bă coae :)
Postat 30 August 2012, 09:47 de Don Orione
....
@Don Orione "că toată lumea ar trebui obligată să aibă grijă de câini." Pai da ... caini comunitari = cainii comunitatii. Comunitatea tolereaza in viata si in libertate pe taranii ca tine care isi impuiaza catelele si populeaza strazile. Majoritatea nu vrea caini ? Foarte bine .. sterilizati-va cainii .. .voi si neamurile voastre infecte. Cat despre gramatica ... sti tu treaba aia .. cand nu mai ai ce zice leaga-te de gramatica. Bai cacat cu ochi ... unii din noi muncim, nu avem timp sa facem literatura cu toate gunoaiele sociale. Nu iti place cum scriu ? marsh la coada vaci si mai suge-o balega nu ma mai lua cu chestii sensibile de literatura ca n-am timp
Postat 30 August 2012, 09:34 de Gabi
....
@aisha ... si de ce sa ii luam noi acasa ?Noi i-am aruncat in strada ? Nu mai bine sa infunde puscaria taranii aia infecti din care te tragi tu cu neamul tau de psihopati ? :) Nu e treaba ta cati care cati caini a luat .... pana la urma eu pe banii mei ii iau .. si chiar daca i-as lua pe toti, de maine infectii din care te tragi ar popula la loc strazile. Cacatii ca voi ar trebuii obligati sa ia cainii, ca sa se sature si sa mearga sa ii futa niste capace bunicilor sa isi sterilizeze dracu cainii. Vitica tembela
Postat 30 August 2012, 09:30 de Gabi
@Gabi și celălalt borcan
Din nou o arzi retard cu statul de drept, după ce - permite-mi să-ți reamintesc bă coae - mai jos scriai că toată lumea ar trebui obligată să aibă grijă de câini. În statul de drept cum ar fi. Și tot în statul de drept te doare-n cur de ce vrea majoritatea, adică fix ăia care nu dau două cepe degerate pe cuțu-cuțu tăi. În schimb e amuzant um mă faci pe MINE țăran sinistru când tu în flocii mei scrii ”vacii” cu un singur ”i” bă țărane bă. Asta ca să nu-ți evidențiez și restul greșelilor, agramat de Oncea ce ești. Cuțu-miau dar să scriem nu știm. Gradul de retard e înalt în voi ăștia cu drepturile jigodiilor de care nu-i pasă nimănui. Iar ălălalt, Don Băsescu, o dă și mai retard cum că nickname-ul e al unui sfânt care a transformat apa în var stins. Mă p*ș pe el, să sugă scule-n Iad din partea mea. Doar n-o să merg la OSIM să verific dacă un nickname încalcă legea morală a creștinătății sau nu. Ete groh.
Postat 30 August 2012, 09:27 de Don Orione
LUATI-I ACASAAAA
DISTRUSILOR!! LUATI-I ACASA PE MAIDANEZI.Cati dintre voi ati luat vreun maidanez de pe strada sa-l ingrijiti??? Tara arde si baba se piaptana
Postat 30 August 2012, 09:26 de aisha
@Don Orione
@Don Orione. Daca doresti cu tot dinadinsul sa iti expui opiniile, te rog sa nu semnezi cu numele unei persoane existente, care intamplator a fost un sfant, care a facut destul bine oamenilor incat sa nu-i fie maimutarit numele pe forumuri de ziar. Incerci cu alt nume?
Postat 30 August 2012, 08:48 de Don Basescu
....
@Don Orione "Că de-aia!" Atata il duce capul pe taranul sinistru. De aia cu el nu trebuie discutat, cerut parerea .. bocancul in gura si pus la munca ca daca ii dai timp liber de "gandit" isi face creierii prastie. Eu ti-am mai zis penibilus, noi traim intr-un stat de drept .. tu la coada vaci. Nu iti fa griji ... mereu se poate face ceva. Nu poate Tiganica asta de tara sa mearga contra curentului oricat de plina de psihopati ar fi :)
Postat 30 August 2012, 08:43 de Gabi
afara cu el
Afara cu taranul asta de bolovan sa se duca inapoi la alesd sau la moldova de unde poola mea a venit cu toti tarani si tigani contropitori
Postat 30 August 2012, 06:55 de io
@Gabi
Mă amuză când face unul apoplexie încercând să-mi explice mie că el de fapt nu se contrazice. Eh, asta e: un lucru e sigur - jigodiile tale au zilele numărate și nu e nimic din ceea ce tu sau restul lăbarilor cu drepturile animalelor să puteți face. Că de-aia! Ham-ham!
Postat 30 August 2012, 01:45 de Don Orione
....
Deci sa repetam ... eu nefiind infractorul (ca ala sta bine mersi in libertate, tolerat de cacati ca tine) nu accept eu sa platesc SUPLIMENTAR ... fiidnca eu deja am platit o data, printre altele ca acesti infractori sa fie in puscarii. Fiind in puscarii nu au caini pe care sa ii inmulteasca si sa ii arunce pe spatiul public. Priceput? Altfel ce ar fi tu sa platesti niste bani in plus daca vrei sa existe spitale .. .ca sa zicem ca si mie mi se rupe .. .de ce trebe toti sinistri ca tine sa fie tratati in spitale? Iubesti asa tare oamenii ....? ia demonstreaza-ne, cotizeaza tu sa se faca spitale si sa functioneze, nu astepta ca milogul sa se faca astea din banii mei. Mori de mila orfanilor? Pai ia cotizeaza tu sa fie toti orfanii tinuti in viata ? De ce sa fie tinuti din banii mei? Ce eu i-am abandonat? Si iti mai pot da asemenea paternuri care stiu ca ti se par incredibil de aberante cand sunt aplicate asupra oamenilor, dar sunt perfect ok cand se aplica asupra altor fiinte. Logica nu tine de specie baietel sinistru. Acum mori in pace si nu mai polua planeta degeaba !
Postat 29 August 2012, 22:33 de Gabi
....
@Don Orione bai sinistrule ... nu exista noi si voi ... exista o societate din care fac parte si eu si tu. Si eu si probabil si tu daca nu este ceva frecangiu platim taxe si impozite. De ce? Ca sa fie bani pt orfani, spitale si ce * mea mai vrei tu ... dar si pentru chestii dinastea ce tin de protectia animalelor ... nu de alta dar o tot ardem ca vai ce civilizati suntem noi sau ce civilizati vrem noi sa fim. Si mai platim taxe si impozite ca in loc sa iau eu parul sa decimez tarani sinistri ca tine, sa existe o politie care sa te umfle si sa te puna la sapat canale fiidnca esti un infractor. Pai cand politia asta nu isi face treaba, nu vad de ce eu trebuie sa platesc pentru asta. Eu AM PLATIT deja o data. Tu nu trebuie sa fi deacord ca din banii din taxe si impozite sa se faca adaposturi exact cum nici eu nu trebuie obligatoriu sa fiu de acord ca din acesti bani sa fie salvati toti imbecilii si betivanii ratati. Conceptul asta de stat de drept si taxe si impozite vad ca iti e foarte strain.
Postat 29 August 2012, 22:29 de Gabi
@Gabi
Statul de drept, alea-alea, dar mai apoi o dai cu ”orădenii poate ar trebui obligați să cotizeze” mânca-mi-ai organul con carne. Și mai amuzant e cum o arzi tu cu ”dar de ce ar trebui EU să întrețin câinii aruncați pe domeniul public?” Dar bine măi coae, de ce ar trebui NOI, ceilalți să o facem atunci, dacă nici măcar tu nu te oferi, eh? Cum vine asta, ne explici și nouă? Cum ți-a mai spus și cel de mai jos, pe internet ești tot o gură și-o cuvântare, dar când e vorba de scos bani din buzunar ne iei cu ”nu e treaba mea”, da-i-aș rulmenți în gaură lui mă-ta de ipocrit. Bă - să-mi șterg bocancii în pisicile și câinii tăi, vedea-le-aș hrană pentru proști. Ești exemplul viu al minții sucite de care dispun apărătorii jivinelor urbane: ”să se facă, DAR NU DE CĂTRE NOI”. Hai - marș la colț că ți-ai dat singur cu sapa-n sculă.
Postat 29 August 2012, 18:24 de Don Orione
...
@Oradean multumit de ce trebuie eu sa intretin cainii aruncati pe domeniul public de niste infractori tolerati de politie in libertate? Uimeste-ma. Bolojan facea ce trebuia daca umplea puscariile cu asemenea infracotri. Eu am cainii mei si pisiciel mele nu cumparate, nu inmultite, ci luate de pe strazi, la care eu din banii mei le asigur ott ce trebuie. Cum te-ai gandit tu sa ma "amendezi" tot pe mine ? Poate cei ca tine ar trebuii OBLIGATI sa cotizeze, ca si asa nu prea fac nimic, sunt cam psihopati asa in esenta ... deci ... daca tot sutneti tolerati in libertate .. macar sa platiti pentru asta
Postat 29 August 2012, 17:51 de Gabi
@Gabi
De ce insisti sa-ti dai singur bocanci in gura? Bolojan tocmai ne-a convins ca-si merita cu prisosinta mandatul. Face ce trebuie facut, nu se caca pe el cu "oare ce-o sa zica aia?" In loc sa te dai cu curul de pamant, du-te si ia-ti vreo 6-7 potai acasa, pana mai ai de unde. Ah, sau ai citit partea aia din regulament care-ti permite sa intretii un caine chiar la sediul SOS Dogs? Acolo ai nevoie de bani bai putoare, nu de gura mare pe internet!
Postat 29 August 2012, 17:29 de Oradean multumit
....
Eu sunt curios daca oradenii sunt asa deranjati de potaile cu pureci ... de ce le arunca in strada? Asta nu pot sa inteelg ... deci unii merg cu plasuta si dau drumu la caini, iar altii sunt deranjati nu de primii asa cum ar fi logic, normal si civilizat ... ci de caini ... ca ciobanul roman stramutat la oras inca mai crede ca pe copii ii aduce barza iar cainii apar ca ciupercile dupa ploaie
Postat 29 August 2012, 16:59 de Gabi
....
@Don Orione ... bai nenica ... e irelevant ce vor Oradenii intr-un pool pe net. Hai sa iti explic eu .. .e ceva cu statul de drept. Exista niste legi .... uneole zic ca penibili ca tine ce se trag din niste tarani frustrati trebe sa faca puscarie pentru abandon, alte legi zic ca eutanasierea unor animale sanatoase este interzisa, alte legi zic ca penibili ca tine daca pun mana pe otravuri si alte scenarii specifice psihopatilor din nou trebuie sa faca puscarie. Si toate legile astea trebuie aplicate de politie. Deci Oradenii sau kingonienii pot sa vrea ei absolut ce vor ... ca prin democratie si stat de drept lucrurile se fac prin legi nu prin pooluri. Iar o autoritate locala nu poate sa faca ea ce vrea, ca nu e un cnezat feudal cu legile lui. O autoritate locala poate doar sa ia legile tarii si sa le explice mai in detaliu sa le nuanteze. Daca legea tarii zice ca eutanasierea e interzisa, tu nu poti sa vi penbilul local sa nunatezi legea printr-un HCL care zice exact invers. Dar nu e bai ... traind intr-un stat de drept exista si puterea judecatoreasca. Si acest penibil isi va lua un bocanc in gura si se va relaxa. Iar pentru tine exista oricand medicamente si spitalul de nebuni.
Postat 29 August 2012, 16:57 de Gabi
@Gabi
Găbițule? Tu vezi poll-ul ăla din stânga paginii? Ia aruncă tu cu orbita pe-acolo și vezi ce cred orădenii despre jigodiile cu pureci. Că de-aia mă!
Postat 29 August 2012, 16:35 de Don Orione
ha!ha!ha!
sug s-p-e-rma la maidanezi ca sa nu se inmulteasca. contactati-ma urgent! doar asa scapam catelusii de eutanasiere.
Postat 29 August 2012, 16:26 de Gabi
ha!ha!ha!
donez camasi de forta ptr. zoofili pentru ca in curand incepe eutanasierea petrupedelor.
Postat 29 August 2012, 16:21 de ham
@Gabi
Găbiță taică, cu cât te zbați mai tare în mâzga ta agramată cu atât mă amuz mai copios. Ca un câine spre abator cumva, dacă îmi permiți comparația. Cât despre ”tinerel” - aș vrea eu, dar la 33 de ani e cam gata viața de distracție. Rămân nopțile alea lungi lipsite de urlete de câine vagabond, pentru că - hehe - îi duc hingherii la moarte mă. Ce ar fi și mai amuzant ar fi următoarea chestie: să-i sterilizeze întâi și abia apoi să le ia maul. Așa - de distracție. Să văd eu babele și proștii cum se vaită că mai moare un sanbernardo-corcituro-hoit de-ăla de nu știi de unde începe și unde se gată. Lol. Am o idee: de ce n-o pui de un protest coae? Ieși în stradă cu pancarte și strigă-ți neputința acolo, să avem și noi de cine să ne batem scrotul când ieșim la plimbare. Iei vreo 50 de babe cu tine și alea strigă și tu le dai apă între timp, că e caniculă. Eh? Este că am idei bune?
Postat 29 August 2012, 16:21 de Don Orione
...
@Don Orione ... taranel psihopat, ai iesi tu din cocina ta si scoate capul in lume. Una e sa eutanasiez ca ultima masura, si sa muncesti din plin ca sa nu se ajunga la acea situatie, si alta e sa ti in libertate tot felul de psihopati ca tine si taranii infecti din care te tragi si sa pui palma-n cur ca e mai comod sa omori cainii. Deci vezi ce limbaj de psihopat ai, da adresa sa trimitem baietii cu camasa de forta. E pentru binele societatii !
Postat 29 August 2012, 16:10 de Gabi
fac
cand se vor eutanasia si cainii din curtile babelor zoofile? ca cedezi cu nervii cand ai vecini cu 5 , 6 maidanezi.
Postat 29 August 2012, 16:04 de ham
@Gabi
Hai Găbiță taică, mai zi-ne cum e cu lupta ta cea dreaptă. Până una-alta vezi că-ți mor potăile peste câteva săptămâni și merg să le fac poze ca să am wallpaper-uri noi pe Desktop. Și dacă tot vorbim de civilizație, află că în orice oraș civilizat câinii străzii se eutanasiază dacă nu-i înfiază nimeni în termen de. oricât ar guița tâmpiții ca voi, oricâtă fanfară ar face. Bă, ne pișăm pe voi cu jet. Să vă moară babele care dau apă la câini și să faceți negi la organele reproducătoare. Vreau să aud cum vă schelălăie a pagubă potăile și să mi vă imaginez cum vă zvârcoliți în pat de necaz. Bă - mă bucură că vă omoară ăștia câinii. Merg să-i dau o bere lui Bolojan și o bătaie prietenească pe umăr, că știam ceu ce fac când l-am votat.
Postat 29 August 2012, 15:54 de Don Orione
@Gabi
Hai Găbiță taică, mai zi-ne cum e cu lupta ta cea dreaptă. Până una-alta vezi că-ți mor potăile peste câteva săptămâni și merg să le fac poze ca să am wallpaper-uri noi pe Desktop. Și dacă tot vorbim de civilizație, află că în orice oraș civilizat câinii străzii se eutanasiază dacă nu-i înfiază nimeni în termen de. oricât ar guița tâmpiții ca voi, oricâtă fanfară ar face. Bă, ne pișăm pe voi cu jet. Să vă moară babele care dau apă la câini și să faceți negi la organele reproducătoare. Vreau să aud cum vă schelălăie a pagubă potăile și să mi vă imaginez cum vă zvârcoliți în pat de necaz. Bă - mă bucură că vă omoară ăștia câinii. Merg să-i dau o bere lui Bolojan și o bătaie prietenească pe umăr, că știam ceu ce fac când l-am votat.
Postat 29 August 2012, 15:53 de Don Orione
fac
mancare pentru catelusii din strada in fiecare zi de cand vrea sa-i eut.. Bolo.
Postat 29 August 2012, 15:50 de ham
....
Ce jegosi .... la articolul 2.g spun asa: "Eutanasierea - act de sacrificare prin procedee rapide si nedureroase a cainilor fara stapan care sunt bolnavi cronici si incurabili, ori care nu au fost revendicati sau adoptati in conditiile si in termenele stabilite de lege" Apoi la art. 22 "Eutanasierea cainilor fara stapan se efectueaza conform prevederilor legale" ! Intreb eu .... care prevederi legale? cele de la punctul 2.g? Jegosi cu tupeu
Postat 29 August 2012, 14:59 de Gabi
merita degeaba ziceti
Tocmai anunta la stiri de o fetita muscata de cainele FAMILIEI ... caine bland crescut de mic bla bla bla. Toti se intreaba cum se poate asa ceva ... iar altul explica ... din cauza caldurii ... cainele tinut toata vara in lant mancare resturi d ela masa, apa cand isi aduce aminte taranul infect ... Apoi se mira ca vai ce a facut cainele ... pai da asta a facut cainele fiidnca politia nu a avut interes sa intre in curte sa ii futa niste pulane peste cap sa il educe cu forta pana pricepe cum e si cu animalele astea.
Postat 29 August 2012, 14:44 de Gabi
@aa
Nu e cazul ... in acele orase nu abandoneaza nimeni animale, cersetori si sobolani sunt si acolo doar ca nu ii vezi tu ca na ... daca nu ai iesit din cocina ta ... nu ai cum ! In acele orase infractorii fac puscarie ... daca nu ar fi asa atunci sa sti ca cetatenii vienei ar fi toti nebuni.
Postat 29 August 2012, 14:18 de Gabi
aa
"BAI CURATENIE TOTALA VREAU...CAINI MATE ,SOBOLANI ,CERSETORI SI VAGABONZI..prin asta inteleg eu civilizatie si un oras sigur si curat...baietas" Asta nu se numetse civilizatie .... asta se numeste schizofrenie" inseamna ca CETATENII VIENEI SAU A ALTOR ORASE CIVIIZATE SUNT TOTI NEBUNI? halal gandire... GABI
Postat 29 August 2012, 14:07 de aa
@TomyEu
"6. unul din motivele principale ale existentei cainilor comunitari sunt "cetatenii comunitari" care in loc sa adopte un caine si sa il ingrijeasca au impresia ca daca il tin in strada ii fac un bine acelui animal" Spune si mie cum as putea sa am grija de un caine pe langa bloc daca respectivul caine nu ar fi intai abandonat in strada? Deci logic motivele principale sunt taranii infecti care tot arunca cainii in strada. Tu ma arati pe mine cu degetul ca de ce nu adopt cainele abandonat de altul, dar nu ai nimic de zis despre politia care nu aplica legea si care ar trebuii sa umple pusariile cu acesti infractori ... foarte tare. Se pare ca daca nu iti doresti macelarirea unor victime esti bun de condamnat ... eu zic sa imi puneti si o taxa ... taxa pe normalitate, din banii respectivi sa prospere toti zombii din societate
Postat 29 August 2012, 14:06 de Gabi
@eu
"o sa fie mai bine fara caini vagabonzi pe strada" Normal ca ar fi mai bine fara caini pe strada ... dar daca nu faci nimic cu taranii care tot aduc caini ... cum ai sa ajungi sa nu mai ai caini pe strada. Daca tu ai o teava sparta in casa ce faci? Te apuci sa scoti apa cu galeata ? Sau vei avea grija de teava ?
Postat 29 August 2012, 14:03 de Gabi
@aa
"BAI CURATENIE TOTALA VREAU...CAINI MATE ,SOBOLANI ,CERSETORI SI VAGABONZI..prin asta inteleg eu civilizatie si un oras sigur si curat...baietas" Asta nu se numetse civilizatie .... asta se numeste schizofrenie. Un om care vrea sa traiasca in mediu steril trebuie internat intr-un spiciu in camasa de forta. Oamenii normali sunt capabili sa traiasca si fara sa ucida orice in jurul lor. Deci .... MEDICAMENTE
Postat 29 August 2012, 14:01 de Gabi
@aa
\"am vreo 3 mate in beci..le vrei? :\" Deci ai un handicap sever si nu esti capabil sa iei 3 matze din beci sa le ingrijesti cum trebuie? Trebuie altii sa vina sa faca asta pentru tine ? Sper ca nu vrei sa faci si copiii.
Postat 29 August 2012, 14:00 de Gabi
@TomyEu
" Iar explicatia "hai ca e mai bine ca la bucuresti"... multumesc, eu prefer sa ma compar cu Viena, Budapesta sau Munchen si sa iau exemplu de la ei decat sa ma cobor la mediocritatea damboviteana." Pai compara-te cu orasele alea si in ceea ce priveste menatliatea si educatia oamenilor. Pana la urma in orasele alea vestice lumea nu prea arunca cainii in strada asa de nebuni, politia reuseste sa mai prinda pe cate unu altul sa mai infunde puscaria cand e cazul de animale abandonate si maltratate. Sau ce facem ... ne comparam cu orasele alea doar in ce priveste drepturile ? Obligatiile sunt pentru prosti ?
Postat 29 August 2012, 13:58 de Gabi
pt Gabi
am vreo 3 mate in beci..le vrei? :):) zoofililor :) BAI CURATENIE TOTALA VREAU...CAINI MATE ,SOBOLANI ,CERSETORI SI VAGABONZI..prin asta inteleg eu civilizatie si un oras sigur si curat...baietas
Postat 29 August 2012, 13:58 de aa
pt Gabi
am vreo 3 mate in beci..le vrei? :):) zoofililor :) BAI CURATENIE TOTALA VREAU...CAINI MATE ,SOBOLANI ,CERSETORI SI VAGABONZI..prin asta inteleg eu civilizatie si un oras sigur si curat...baietas
Postat 29 August 2012, 13:57 de aa
la eutanasiere
trebuie eutanasiati toti cainii fara stapan.cui nu-i convine sa-i duca la el in casa.nu pe strada sa muste si sa latre non stop.bine le face domn primar...mizerie peste tot dupa acesti caini...si cei care nu strang mizeria ar trebui amendati.....nu mai urlati si lasati primarul sa-si faca treaba...o sa fie mai bine fara caini vagabonzi pe strada...
Postat 29 August 2012, 13:54 de eu
@Oradean Multumit
"Punem eutanasierea in practica si rezolvam problema de la radacina." Pacat ca esti atat de tembel si incapabil sa vezi care e radacina. sau te refereai la eutanasierea taranilor tembeli? atunci da .... ai dreptate
Postat 29 August 2012, 13:51 de Gabi
@Don Orione ... civilizatu vietii
"Sper să taie Bolojan în carne vie și să-i ardă pe rug la foc mic. Sincer să fiu, m-aș oferi să-i termin eu cu un blid de sticlă pisată sau o sârmă strânsă în jurul gâtului. " Cum dracu sa ai un oras civilizat cand o parte sunt atarni infecti care toarna caini pe strazi, iar altii sunt psihopati tembeli cu pretentii de oameni civilizati ?
Postat 29 August 2012, 13:48 de Gabi
....
@401 Bai beietel penibil ... eu nu am de ce sa ma mut in padure fiindca ma descurc de minune pe aici. Eu nu arunc caini sau pisici pe strada, dn contra eu imi bat capul si le iau din strada si le vaccinez/sterilizez eu pe banii mei, ca imi permit bai milogule. Da stiu nu iti vine sa crezi ... uite unii dintre noi au timp si de prostii dinastea si sa si munceasca. Tu in schimb ce faci ? Eu sunt cababil sa ies pe strada ... culmea si familia mea. Daca eu sau familia mea am fi atacati de caini m-as apara dar cu siguranta tot pe taranii infecti i-as ura si mai tare nu pe caini .. .ca acei caini nu au ajuns acolo de buna voie. Pricepi ? sau trebuie sa iti desenez ? Cat timp o autoritate locala tolereaza in viata si in libertate pe cei care arunca caini pe strada inseamna ca are bani cacalau sa gestioneze decent problema asa ca tu plebeiule n-ai decat sa mergi sa il tragi de maneca pe primar sa il intrebi de ce face sa ceva? Cine il impiedica pe primar sa oblige toata pulimea sa isi sterilizeze cainii ? cine obliga pe primar sa tolereze si sa accepte vanzarea de caini (de ce sa accepti vanzarea si inmultirea de caini, cand e plin deja orasul de caini)?
Postat 29 August 2012, 13:47 de Gabi
Să vă moară câinii la naștere
Sincer să fiu mă ia cumva cu orgasm când văd cum se dau de ceasul morții iubitorii de javre. Crește în mine inima de bucurie când vă văd cum vă văitați ca niște babe fără scop, cum vă luați cu mâinile de cap și acuzați în stânga și-n dreapta: că de vină e ăla, ba ăla, ba aia, ba cealaltă. Băi ipocriților - vreți câini? luați-i și duceți-i acasă. Scurt pe doi. Sper să taie Bolojan în carne vie și să-i ardă pe rug la foc mic. Sincer să fiu, m-aș oferi să-i termin eu cu un blid de sticlă pisată sau o sârmă strânsă în jurul gâtului. Să dispară toate javrele de pe străzi, că avem cam 5000 de potăi care îți fac nevoile peste tot și mușcă oameni. Iar voi, iubitorilor de pot[i, v[ consider aproape zoofili. Grivei ham-ham kaput.
Postat 29 August 2012, 13:13 de Don Orione
Plus
Foarte bine le-a facut Bolojan. Ne consultam, vorbim, povestim (mai degraba urlam, ce-i drept). Nu a venit nimeni cu o solutie mai buna? Punem eutanasierea in practica si rezolvam problema de la radacina. Mie n-o sa-mi para rau de toate rapciugile de caini de printre blocuri sau de toti rahatii pe care trebuie sa-i ocolesc la tot pasul. Iar celor care tot trambiteaza ca sunt caini lasati de stapani pe strazi le transmit cu tot respectul ca sunt niste idioti care habar n-au despre ce vorbesc. Eu unul nu am vazut de cand lumea un bichon sau un husky pe strada. Poate stiu dumnealor ceva cazuri concrete.
Postat 29 August 2012, 13:04 de Oradean multumit
informat
Cei care saluta initiativa Primariei in acest caz, probabil nu cunosc activitatea asociatiei SOSDogs care a gestionat problema inainte de a fi preluata de catre Primarie. Eram locul 2 in tara! Am fost laudati pentru modul in care erau organizate adoptiile. Acum se percepe taxa pentru a adopta!?!?
Postat 29 August 2012, 13:02 de eu
are dreptate
bravo Bolo...bine nu te lasa la toti frustratii...fa curat odatya si odata in orasul asta
Postat 29 August 2012, 12:55 de aa
are dreptate
majoritatea istericilor care urla pe aici pentru maidanezi au o problema la mansarda.... hai sa facem gradinii zoologice printre blocuri cu pisici ,gaini si porci ca doara sunt animale
Postat 29 August 2012, 12:54 de aa
are dreptate
majoritatea istericilor care urla pe aici pentru maidanezi au o problema la mansarda.... hai sa facem gradinii zoologice printre blocuri cu pisici ,gaini si porci ca doara sunt animale
Postat 29 August 2012, 12:54 de aa
comentariu de pe bihon.
Dragi concetateni... este evidenta si normala ca parerile sa fie impartite in acest caz in functie de afectiunea fiecaruia fata de animale si inteligenta emotionala dobandita prin educatie si experienta... insa iata cateva date sigure ("facts" in engleza pentru cei carora nu le este clar): 1. in orice comunitate cu caini vagabonzi exista o serie de riscuri (boli transmise prin animale, riscul de a fi muscat, pericole de circulatie, poluare fonica etc.) 2. cu cat numarul de caini comunitari este mai mare cu atat riscurile sunt mai mari 3. cu cat amani rezolvarea in totalitate a unei probleme, problema persista 4. eutanasierea cainilor vagabonzi este o solutie mai ieftina decat ingrijirea lor in adaposturi 5. solutiile din trecut au redus riscurile, dar nu le-au eliminat 6. unul din motivele principale ale existentei cainilor comunitari sunt "cetatenii comunitari" care in loc sa adopte un caine si sa il ingrijeasca au impresia ca daca il tin in strada ii fac un bine acelui animal 7. unul din motivele pentru care Romania este considerata o tara periculoasa de straini este existenta cainilor vagabonzi. Aceste date sunt greu de contestat si cine doreste sa se convinga ii invit sa se documenteze (exista google). Astea fiind spuse invit toti contestatarii acestei solutii sa propuna alternative viabile, nu unele care, POATE, vor da roade in 7-10 ani. Caci pana atunci riscurile de mai sus persista. Iar explicatia "hai ca e mai bine ca la bucuresti"... multumesc, eu prefer sa ma compar cu Viena, Budapesta sau Munchen si sa iau exemplu de la ei decat sa ma cobor la mediocritatea damboviteana. Deci pana acum este cea mai umana (nu animalica), logica, ieftina si eficienta solutie. Cei care aveti alternative va rog sa le expuneti, cei care doar va plangeti si va lasati emotiile sa va conduca ratiunea... ei bine sunteti liberi sa o faceti... probabil pana unul din riscuri va vor afecta pe voi sau familia. Succes
Postat 29 August 2012, 12:53 de postat de TomyEu
@N si Gabi
Ce ai zice ca cei atacati de caini sa fie familia ta, si sa-i mutileze pe viata, ca din punctul tau de vedere merita! Daca voi considerati copiii imbecili imi spune totul despre voi. Inteleg ca nu ai copii, si sper sa nu fii nici casatorit, ca sa nu contribui si tu la inmultirea taranilor si imbecililor. Un sfat: muta-te in padure, du si toti cainii din oras cu tine, toata lumea o sa aibe de castigat, iar tu o sa traiesti fericit, nu o sa trebuiasca sa vezi imbecili si tarani la tot pasul. Poate voi sunteti si cei care ii aruncati pe caini in strada.
Postat 29 August 2012, 12:33 de 401
....
@N sti ce .. eu ies pe strazi si imi fac cam tot ce trebuie sa fac si uite a dracu nici masina nu ma calca nici cainele nu ma fugareste .. .deci se poate. Astia care nu sunt capabili sa iasa din casa ca ba ii calca masina, ba ii ucide cainele criminal ... puii mei sa stea in casa. Eu nu am pretentia ca toti incapabilii sa iasa din casa ... daca tot au casa sa profiet de ea. Pana la urma nu putem ucide tot ce misca functie de cat de incapabili sunt unii. Oricum ma dispera maxim ca toti ne iau pe noi sa ii luam acasa, dar unu nu pomeneste de taranii infecti care tot arunca cainii in strada ... aia sutn si ei oameni ce sa le faci. De ce acesti sensibili mancati de caini nu se arata super deranjati si sa doreasca umplerea puscariilor cu asemenea tarani ? Poate fiidnca acei aarni sunt mame si bunici ale lor? Altfel nu pot sa inteleg! Acum nu ca daca im ie mama e o scuza sa fie vita proasta ... dar asa ca idee!
Postat 29 August 2012, 12:29 de Gabi
La noi in tara ce nu ne intereseaza poate si muri...bravo! tara de *!
@Gabi, imi place cum gandesti! Ai gandire matura, responsabila, si mai presus de toate civilizata! Iar cei care lauda decizia luata de primar sunt persoane carora nu le-ar strica niste sedinte la psihoterapeut! Doar cei cu probleme psihice doresc sa ucida animale nevinovate! Si auzi la ei ca sunt atacati de caini pe strada....zau??? cainele ataca doar daca se simte amenintat! Asa ca cei atacati poate merita! Iar oamenii care ataca alti oameni pe strada de ce nu sunt eutanasiati daca adoptam acelasi stil barbar de gandire?? isterici sunt cei care nu incap de animale, care au complexe si frustrari din copilarie din diverse motive! Astia au nevoie de tratament ca sa nu distruga cu educatia lor infecta si generatiile urmatoare!
Postat 29 August 2012, 12:17 de N
....
Nici pentru mine copii asa in mare nu inseamna mare branza fiidnca majoritatea sunt niste imbecili ... ca daca erau toti niste educati si niste finuti aveam o altfel de tara. Ce copil se poate naste din niste arani primitivi. Dar asta e optiunea mea, nu militez pentru uciderea copiilor prost crescuti. Tie nu iti pasa de caini ... dar nici nu trebuie sa iti pese ... asta nu iti da dreptul sa conisideri ok uciderea lor. Ca daca incepem fiecare sa consideram ok uciderea a orice nu ne intereseaza in mod special ... multi ca tine ar fi cap de lista !
Postat 29 August 2012, 11:43 de Gabi
....
Daca o luam cu eu as prefera ca banii ... sa mearga nu stiu unde ... eu sincer as prefera ca banii sa ramana la mine ... Civilizatia costa, si "n-am bani" nu e o scuza sa treci la actiuni ce nu au nimic civilizat in ele.
Postat 29 August 2012, 11:41 de Gabi
@Eve
Daca pentru dumneavoastra nu inseamna nimic copii, nici pentru mine nu inseamna nimic maidanezii, ca unii oameni nu sunt civilizati, asta e alta problema, dar nu etichetam toti oamenii dupa cateva exceptii, sau dumneavoastra nu va considerati om, si nu ati fost copil si atunci inteleg, iar eu prefer ca banii cheltuiti cu maidanezii sa mearga in dotarea spitalelor si a scolilor, ca de alea chiar avem nevoie.
Postat 29 August 2012, 11:24 de 401
felicitari primarului!
Bravo, Bolojan! Singurul primar caruia ii pasa de siguranta oamenilor, un pic mai importanti decat maidanezii bolnavi si turbati nu-i asa? Adunatura aia de isterice ar trebui sa-i ia acasa pe acesti caini bolnavi si sa-i ingrijeasca pana la moarte ca sa nu fie bietii eutanasiati. Sau macar sa citeasca legea inainte de-a injura la primar. Acolo scrie clar ca nu vor fi eutanasiati decat cainii batrani si bolnavi.
Postat 29 August 2012, 11:22 de mind
.....
" FNPA va ataca HCLul in contecios-administrativ si va face plangere penala impotriva celor care votand o ilegalitate au incitat la nerespectarea legislatiei." Asta trebuie facut ori de cate ori autoritatile se pierd cu firea si fac lucruri ce incalca legea !
Postat 29 August 2012, 10:43 de Gabi
.....
@EVE: clar nu s-a inteles bine ce vroia sa zica EVE. Mi se pare nromal sa nu suproti tot felul de maimute needucate care dupa o varsta se vor impuia si vor avea drept de vot. Sincer mai bine un caine sterilizat decat un distrus de plod ce va parazita si va trage in jos specia umana. E chestie de bun simt !
Postat 29 August 2012, 10:36 de Gabi
.....
Iar cei care se intreaba daca suntem vegetarieni ... da multi dintre noi suntem vegetarieni ... na ce mai comentati acum? De ce nu militam pentru interzicerea sacrificarii in abatoare? Se numeste simt practic. Daca oamenii ucid animale doar fiindca ii deranjeaza la estetica, cum sa iti faci iluzii ca ar fi sanse reale sa fie interzisa sacrificarea in abatoare, cand aceste abatoare reprezinta afaceri foarte profitabile pentru mai marii vremii. Si daca cienva e de parere ca omul ar muri daca nu ar putea consuma carne ... pai atunci sincer ... sa moara. Inseamana ca e mult mai retardat decat prevede legea deci chiar nu cred ca e cazul sa supravietuiasca !
Postat 29 August 2012, 10:34 de Gabi
@Dana, alta "minune" pe aici
Eve a zis ca nu suporta copiii care nu sunt educati! Daca nu intelegi ceva citeste de 10 ori, apoi comenteaza!!! eu inteleg ca unele mesaje sunt greu de procesat dar daca nu ai capacitati mentale dezvoltate ca sa intelegi multe, atunci macar abtine-te de la critici care demonstreaza propria ta prostie sau sa-ti citez vorbele ai "probleme la mansarda"!
Postat 29 August 2012, 10:32 de N
.....
Ce imi plac astia care ne trimit sa adoptam prunci si sa ajutam batrani, in timp ce ei sug ciolanul la un gratar, si rudele lor infecte de la tara mai decarteaza o sarja de pui la periferia orasului cu politia care se face ca nu vede. 1. Eu platesc taxe si impozite ca statul sa nu lase pe prunci si batrani sa moara de foame si sa traiasca pe strazi. Daca statul nu face ce e normal, se pare ca nu mai am eu ce face, ca orice as incerca sa fac, olitia ar interveni, ca doar politia este organul represiv al statului care protejeaza statul de oameni, si nu invers 2. Exista o lege care interzice eutanasierea cainilor sanatosi. Fatul ca un ciane este abandonat nu este o boala pentru caine, dar sincer un om capabil sa arunce caini pe strada mi se pare ca sufera sever cu capul si mi s-ar parea mai normal sa fie ei eutanasiati sau cel putin castrati !
Postat 29 August 2012, 10:31 de Gabi
.....
@401: "du-te prinde tu vinovatul, si nu te mai arata mare 'intelijent'. " Daca traiam intr-o anarhie ma duceam eu si prindeam vinovatul, si nici nu imi trebuia judecator ... un glont in cap si gata. Sa vezi atunci cum tarani s-ar fi gandit de 2 ori inainte sa isi arunce cainii pe spatiul public. Dar cum traim intr-un stat de drept, mi se pare normal ca politia sa isi faca treaba. Sa aplice legea si sa prinda infractorii. Nu poate? Atunci sa recunoasca public ca nu poate si sa dea unda verde ceor care pot. Sau daca tot nu ii pot prinde sa suspende legea care spune ca abandonul este o infractiune, sa declare abandonul drpet ceva legal si normal. Daca politia nu ar fi capabila sa prinda violatorii ar fi normal sa impuscam victimele? Nu de alta dar victima aia se poate s anu mai fie intreaga la mine si nu am vrea sa faca ceva necugetat ... asa ca preventiv ii luam gatul, ca na ... pe violator nu suntem capabili sa ii prindem. Suna normal ce zic eu aici? Mie nu imi pare deloc normal. Cainii astia ajung pe strada din cauza unor infractori. Statul prin organele lui trebuie sa prinda pe acei infractori (deci nu e ceva optional), in nici un caz sa ucida victimele.
Postat 29 August 2012, 10:26 de Gabi
scortosul, nu comenta ce nu intelegi!
@scortosul, ai inteles complet gresit ce a scris EVE!!! Ea tocmai ca atrage atentia celor care urla ca nu pot cu copiii sa umble pe strada din cauza cainilor, ca nu cainii sunt pericolul!!! Citeste cu atentie inca o data ce a scris daca din prima nu intelegi!!!! Mai mult ea spune ca a si adoptat 2 caini, nu doar vorbeste in vant ca-i sustine pe cateii fara adapost, ea a si facut ceva pentru ei!
Postat 29 August 2012, 10:22 de N
mnl/
FELICITARI SI TOATA STIMA DOMNULUI PRIMAR BOLOJAN .
Postat 29 August 2012, 10:11 de bjkj
@Eve
Eve dar de ce ti-ai aruncat parintii si bunicii in strada? Oamenii au constiinta si ratiune nu depind de caini, ei , oamenii isi gandesc viitorul, batranetea dar daca o fac numai prin crasme la tinerete atunci la batranete stau si rabda faptele tineretii !!! Cainii domesticiti depind 100% de oameni si nu pot tarii fara ei !!!! Nu compara cainii domesticiti cu oamenii ca dai in gropi de proasta !!!! Omul a imbalzit cainele si nu invers ! Omul are o responsabilitate fata de cainele domesticit si nu invers !!! CAINELE alaturi de CAL animalele cele mai credincioase omului domesticitorul de animale!!!! Omul poatra vina tragediei in care traiesc aceste animale domesticite !!!! In capul tau e un talmes balmes de tarate !!! Da civilizatia incepe de la respectul fata de viata !!!! Asta pentru tine o "civilizata criminala " !
Postat 29 August 2012, 10:07 de scortosul
primar las si fara caracter
Pt idiotii care compara cazurile batranilor si copiilor abandonati cu cazul cainilor: dragilor, ati vazut vreun om abandonat eutanasiat???? Normal ca nu, asa ca prioritate sunt cei care sunt eutanasiati de o lege data de niste oameni care nu cauta solutii ci prefera sa ucida in masa pentru a inchide rapid gura cetatenilor complexati, frustrati si lasi (psihologia arata ca acest gen de oameni nu tolereaza animalele)!
Postat 29 August 2012, 09:56 de N
HOTARIRE
BOLOJAN AI PEIRDUT DE PE ACUMA ALEGERILE DIN 2016 DACA INDRAZNESTI SA CANDIDEZI.FELICITARI
Postat 29 August 2012, 09:47 de doru
dr deadh
canceru sa te manance bolojan si si pe toata familia ta gunoi ordinar
Postat 29 August 2012, 01:24 de dr death
...
Nu ati raspuns la intrebare: cati copii ati adoptat sau cati batrani ati ajutat?M-am saturat de desteptii si recomandarile lor ...sa ne gandim la x sau y si sa ignoram z. EU macar am facut ceva. Dvs ce ati facut? Da, poate aveti un prunc, ma gandesc. Si va atinge faptul ca am indraznit sa scriu ca mie personal nu imi plac. \'deci da-i dracu sa-i muste cainii ca nu-i educa parintii\' Unde am scris eu asta? Este alegerea mea sa nu-mi placa, da? Pentru dvs e greu sa acceptati/intelegeti modul meu de gandire iar eu nu inteleg mentalitatea celor care se bucura de astfel de masuri. V-as recomanda sa cititi si replicile celor care sunt de aceeasi parere cu dvs. Unele sunt chiar \'dragute\'. Nu stiu cine sta mai prost la capitolul mansarda. As putea trece link-uri de articole aparute chiar aici, de la tiganii care se spala in lacul cu nuferi, tramvaie vandalizate,la femeia care se caca in centru pana la acel articol dragut despre doamna care isi spala chilotii la arteziana din parc...civilizatia trebuie sa inceapa de undeva, da?
Postat 29 August 2012, 01:24 de Eve
nu-i pasare ca maidanezu
Toti cei de azi de la primarie si dvs d-na Eve care nu suportati copiii (deci da-i dracu sa-i muste cainii ca nu-i educa parintii) sunteti VEGETARIENI :-) sau porcu si gaina din farfuria dvs nu are dreptul la viata la fel ca maidanezu'? cum ziceam si demonstraza si comntariul dnei de mai jos majoritatea istericilor care urla pe aici pentru maidanezi au o problema la mansarda....
Postat 29 August 2012, 00:24 de dana
...
'intre a adopta un copil si a avea grija de un batran sau a urla pe aici pentru un animal salbaticit care a ajuns in strada tot din cauza oamenilor ce alegeti?' Cati prunci ati adoptat sau de cati batrani aveti grija ? Eu am 2 caini luati de pe strada. 'civilizatia trebuie sa inceapa de undeva... ' Modul in care te comporti fata de animale tine tot de civilizatie. Eu in locul dvs mi-as face mai multe griji in privinta soferilor nebuni si nu a cainilor de pe strada..asta daca vorbim de prunci(mie imi displac la fel de mult ca unora cainii..asta datorita parintilor care ii fac dar ii doare fix in cur, zis pe romaneste, sa ii educe)
Postat 28 August 2012, 23:51 de Eve
viata de caine
e mai bine pentru un caine sa faca foamea si frigul pe strazi si sa atace copii si batrani care nu pot fugi mai repede ca ei? suntem o societate bolnava , cu multi dementi care sunt gata sa sara la bataie pentru un maidanez dar trec nepasatori pe langa batrani si copii abandonati pentru ca astia inseamna asumarea raspunderii; e mai usor sa fim ipocriti si sa ne dam umani blestemand pentru un animal al carui loc nu e p strada ca nu e fericit acolo si sifera boli, frig, foame...eutanasierea se face in conditii umane si e mai bine si pentru ei pe lumea cealalta decat pe asta; intre a adopta un copil si a avea grija de un batran sau a urla pe aici pentru un animal salbaticit care a ajuns in strada tot din cauza oamenilor ce alegeti? intelegeti si fiti rationali ca nu se poate sa fie strazile pline de ei pntru ca sunt un pericol pentru copiii care merg singuri la scoala...civilizatia trebuie sa inceapa de undeva...
Postat 28 August 2012, 23:32 de dana
adopta l
adopta l.... nu tot protesta
Postat 28 August 2012, 23:07 de mircea mirciulica
?
Art. 246 Abuzul în serviciu contra intereselor persoanelor Fapta funcţionarului public, care, în exerciţiul atribuţiilor sale de serviciu, cu ştiinţă, nu îndeplineşte un act ori îl îndeplineşte în mod defectuos şi prin aceasta cauzează o vătămare intereselor legale ale unei persoane se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani. Citiţi mai mult: http://legeaz.net/cod-penal-actualizat-2011/art-246-cpen
Postat 28 August 2012, 23:06 de Angi
?
Art. 246 Abuzul în serviciu contra intereselor persoanelor Fapta funcţionarului public, care, în exerciţiul atribuţiilor sale de serviciu, cu ştiinţă, nu îndeplineşte un act ori îl îndeplineşte în mod defectuos şi prin aceasta cauzează o vătămare intereselor legale ale unei persoane se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani. Citiţi mai mult: http://legeaz.net/cod-penal-actualizat-2011/art-246-cpen
Postat 28 August 2012, 23:06 de Angi
?
Art. 246 Abuzul în serviciu contra intereselor persoanelor Fapta funcţionarului public, care, în exerciţiul atribuţiilor sale de serviciu, cu ştiinţă, nu îndeplineşte un act ori îl îndeplineşte în mod defectuos şi prin aceasta cauzează o vătămare intereselor legale ale unei persoane se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani. Citiţi mai mult: http://legeaz.net/cod-penal-actualizat-2011/art-246-cpen
Postat 28 August 2012, 23:03 de Angi
Rusine!
Rusine sa va fie! Ati ales crima, oameni fara suflet!Primarule, vezi ca incalci legea in mod flagrant!
Postat 28 August 2012, 22:43 de ada
HOTARARE
DOMNULE PRIMAR STITI CE PREVEDE ART.246 DIN CODUL PENAL,AVETI UN VICEPRIMAR LICENTIAT IN DREPT POATE STIE
Postat 28 August 2012, 22:36 de Q
consiliere si catelele ....
M-am uita pe pozele articolului !! O gramada de blonde cu fuste scurte craci la vedere si decolteuri adanci !! Astia sunt consilierii locali ??? Pupile sau mai bine zis pepulele lui Bolojan si a altor politruci PNL-isti !!!! Astea nu stiu numai sa stea la oglinda, sa defileze, sa ridice minile la vot si sa dea jos chilotii la nevoie !!! Ce gija fata de viata !!? Ce ...... Bolojan dicteaza BLONDELE voteaza si isi dau jos chilotii la comanada !! Vai de Oras si oradeani !!! LINISTE gandestew criminalul si voteaza blondele !! Liniste !!!
Postat 28 August 2012, 22:25 de scortosul
Solutia
Cati caini comunitari sunt in Oradea ? 5 poate 6 sute ? Vad ca parerile sunt destul de impartite... 50% pentru, 50% impotriva... asta inseamna cativa mii de sustinatori pt cainii comunitari.... rezolvarea e foarte simpla... daca macar unul din 10 sau chiar si unul din 20 de sustinatori ar adopta un caine, niciunul nu ar mai fi pe strazi...dar e mai usor sa comentam... eu am adoptat deja unul iar un prieten de-al meu 3... voi cati ati adoptat ? sincer inteleg amandoua taberele...
Postat 28 August 2012, 22:20 de dog
CAINELE = peste milenii cel mai bun si loial prieten al omului !!!!
Asa se intampla cand la alegerii sunt votati numai oamenii lui Bolojan-omoratorul de caini!!! IUBITI ANIMALELE SI COPII dar astia sunt fara sentimente, ei iubesc numai banii !!! Au gasit fonduri ascunse sa asigure la tati angajatii PMO o masa completa de pranz cu doar 5 (cinci) lei Orice oradean ar dori sa manance o masa completa la calitatea de la PMO cu 5 lei !!!! Mai bine omoara cel mai bun prieten al omului : CAINELE !!!! Nu s-au obosit sa opreasca comercializarea in piete a puilor numai sa omoare stiu acesti criminali !!!!! nu vorbesc in vant , am 5 caimi "boschetari" in grija !!!! toti operati la BOGS !!!!
Postat 28 August 2012, 22:14 de scortosul
CRIMINALI
BUNA RECLAMA TURISTICA ORADEA ORASUL UNDE SE EUTANASIAZA CAINII COMUNITARII DIN CAUZA CA PRIMARIA ORADEA NU ARE BANII,DAR ARE BANII CA SA DEA LOCUINTE ROMILOR CARE LE REFUZA CA NU AU GARAJE,LIFTURI,BAZIN IN CURTE CU APA TERMALA,INCALZIRE PRIN PARDOSEA,TIMPLARIE DIN LEMN,SI PRIMARIA SE TRADUIESTE SA LE INDEPLINEASCA TOATE DORINTELE PE BANII CONTRIBUABILILOR DIN ORADEA CE MAI CONTEAZA OMORIREA CAINILOR
Postat 28 August 2012, 21:33 de Z
bravo bolojan
sa dispara toti ciinii de pe strada , ca sa fie copii nostri protejati , batrinii . cine iubeste asa mult ciinii maidanezi sa-i duca acasa , nu sa-l acuzam pe bolojan ptr ca vrea sa avem un oras curat din toate punctele de vedere . toti cei cu acuzatii acide la adresa lui bolojan sunteti fara gram de creier , nu stiti sa apreciati nimic din ce este curat si civilizat . in sfirsit avem un primar care face totul pt orasul nostru . rusine celor care blestema . blesteme se intorc .
Postat 28 August 2012, 21:29 de magda
salbaticilor
Speram, si ne vom ruga zilnic, ca acei consilieri, familiile lor in viata, precum si sustinatorii acestora sa sufere un an de boala incurabila pentru fiecare viata de caine neajutorat luata Sa ajunga in situatia in care sa implore sa fie eutanasiati, dar sa nu ii auda nimeni. Sa se tarasca pe strazi cersind o coaja de paine, dar sa nu primeasca decat picioare in gura si pietre in cap. Caci asa cum e comportamentul lor acum, asa merita sa traiasca! Doamne ajuta!
Postat 28 August 2012, 20:58 de daniel@crina
CAINII COMUNITARI
ESTE CRIZA SI CANTINA PRIMARIEI ARE NEVOIE DE CARNE
Postat 28 August 2012, 20:43 de Y
SĂLBĂTICIRE
Cu milenii în urmă oamenii PRIMITIVI au domesticit animalele SĂLBATICE. În timp rolul acestor animale, devenite DOMESTICE, s-a schimbat în funcţie de necesităţile oamenilor. Pentru chinezi câinii reprezintă o delicatese culinară DAR NOI, ROMÂNII, NU SUNTEM CHINEZI. Când lumea civilizată se luptă să rezolve problemele animalelor atât sălbatice cât şi domestice, probleme pe care tot noi oamenii le-am creat, nişte CONSILIERI SĂLBATICI, adoptă hotărâri şi iau decizii pentru care sigur NOI nu le-am dat girul. ÎL SFĂTUIESC PE ONORABILUL PRIMAR SĂ PARTICIPE LA CÂTEVA ŞEDINŢE DE EUTANASIERE DUPĂ CARE SĂ MEARGĂ, DE EXEMPLU ACASĂ, ŞI SĂ VIZIONEZE ÎMPREUNĂ CU COPII FILMUL HACHIKO. Mă întreb oare de ce nu se procedează în continuare aşa cum au procedat cei de la SOS DOGS, s-au aşa nu mai pică ceva bănuţi în buzunarele MIZERABILILOR OAMENI SĂLBATICI?
Postat 28 August 2012, 20:40 de ALEXANDRU
hotarare
CIND UN INVESTITOR STRAIN VINE SA INVESTESACA IN LOCURI DE MUNCA IN ORADEA O CONDITIE ERA SI ACEST REGULAMENT ANTERIOR PT. CAINII COMUNITARI DAR CU ACEST REGULAMENT NOU VOTAT INCET O SA DISPARA TOTII INVESTITORII NU O SA DEA LOCURI DE MUNCA UNOR OAMENII CARE VOTEAZA EUTANASIREA CAINILOR, VOR FII MULTII CARE O SA AJUNGA SA PE STRADA DAR NU O SA AIBA PROBLEME CU MINCAREA ARUNCATA LA TOMBERON NU O SAI DERANJEZE CAINII COMUNITARII CI NUMAI COLEGII COMUNITARII ,
Postat 28 August 2012, 20:35 de X
.
si degeaba.... pot cetatenii sa vrea ce-or vrea, ca bolo manadefier, tot asa face cum EL vrea. voi ati votat. si @incredibil, bolo este sanctionat pentru ca nu este in stare sa protejeze copii si batranii decat omorand animalele. ma intreb cand vor deveni o pacoste pensionarii sau copiii ce-o sa faca :)
Postat 28 August 2012, 20:14 de me2
hotarare
AR RAMINE DESTUI BANII DACA AR REFUZA SA PLATEASCA FACTURILE DE LA SELINA PT. LUCRARI CARE NU RESPECTA CONTRACTUL DINTRE PRIMARIE SI SELINA PT. PLUMBUIREA STRAZILOR DIN ORADEA
Postat 28 August 2012, 20:04 de lya
CONSILIERI CRIMINALI
DUPA ASTFEL DE HOTARARE bolojan=basescu
Postat 28 August 2012, 19:52 de DORU
@Gabi
Nu are rost sa-mi uzez tastatura cu tine incercand sa-ti raspund. Daca vine cineva sa scape de un caine, fii sigur ca nu o sa-l duca in centru, ci la periferie, de unde va merege singur acel caine in centru si in cartierele locuite, du-te prinde tu vinovatul, si nu te mai arata mare 'intelijent'. As vrea sa va vad cum ati latra daca v-ar omora un caine comunitar copilul, cum au fost atatea cazuri in tara.
Postat 28 August 2012, 19:25 de 401
Fara scoala
Am citit comentariile aproape toate. Inainte de a face " mizerii" pe cineva analizati-va pe voi. Eu nu imi permit sa jignesc pe cineva pe care nici macar nu cunosc. Aici se vede diferenta de CLASA care apropo se pare ca e destul de Mare. Si pentru alti ... nu am reusit toti sustinatorii sa mergem azi sa sustinem protectiea animalelor. Nu mai analizati pe alti ci uitati-va ce se intampla la voi in familie, ce fel de oamenii sunteti, ce copii cresteti si asa mai departe. Sunteti JALNICI. Si scrieti in LIMBA ROMANA CORECT CA AICI MUNCITI, TRAITI, MURITI.
Postat 28 August 2012, 19:18 de Florica
bine
"Felicitari, BOLOJAN!!"
Postat 28 August 2012, 19:14 de Roni
Cainii comunitari
Cainii comunitari sunt ai comunitatii, adica ai tuturor, adica ai nimanui... ASOCIATIILE de protectia animalelor s-ar ocupa mai bine de recensamantul celor cu stapan, si sa se asigure ca acestia ii tin in contitii decente.
Postat 28 August 2012, 19:13 de Gaot
Incredibil
Incredibil , Bolojan este atacat pentru că vrea să-i protejeze pe copiii şi bătrânii oraşului de muşcăturile haitelor de câini vagabonzi , dar hoţii din Staţiuni nu sunt atacaţi de nimeni , deşi au distrus lacul cu nuferi - unic în Europa - , habitatul speciei de nufăr nymphea lotus. Am ajuns să protejăm tot ce este vagabond , iar valoarea reală , specia de plantă unică în Europa , nu interesează pe nimeni. Ce bine ar fi ca în loc de parcuri , grădini , lacuri cu nuferi să admirăm haitele de câini vagabonzi cum ne fac viaţa mizerabilă. Unde eşti tu justiţie coruptă ?
Postat 28 August 2012, 19:12 de Incredibil
Parere
Mai usor cu pianul pe scari ! Cum o sa fie toata treaba? Vine unu' care s-a plictisit de cainele lui sau de puii facuti, ii lasa undeva in Velenta, Primaria ii ia de acolo, ii eutanasiaza si toata lumea e fericita? Vi se pare normal? Corect? Ca mie unul, deloc! Cine e vinovat de cainii de pe strada, daca nu fostii stapani? Ca doar nu s-au ivit asa din neant. SI de ce sa platim noi pentru ca unii se plictisesc de animalele lor de companie? Asa ca, cei ce abandoneaza animalele ar trebui pedepsiti. Cat de greu ar fi ca fiecarui caine din Oradea sa-i fie implantat un chip? Iar daca cumva e gasit pe strada, proprietarul sa plateasca de-l usca? Oare e imposibil de implementat asa ceva? In caz extrem eu as fi de acord si ca fiecare caine, comunitar sau nu sa fie sterilizat, iar daca nu, proprietarul sa plateasca o suma de bani anual.
Postat 28 August 2012, 18:27 de Opinatorul
Camatari cu acte in regula
Un frustrat comenteaza mai jos: "vin o gramada de oameni din alte zone care dau drumul la caini in oras" Iar solutia lui logica este nu sa infundam puscariile cu acesti indivizi .. nu vai. Solutia este sa omoram cainii. Cu logica de acest gen este normal de ce tara asta e pe butuci. Genul asta de oameni nu ar trebui lasati in libertate, reprezinta un pericol real la adresa societatii pe care o paraziteaza. In nici un caz nu ar trebuii sa aibe drept de vot !
Postat 28 August 2012, 18:25 de Gabi
Camatari cu acte in regula
"Câinii adoptaţi vor putea fi ţinuţi în adăpost contracost pe cheltuiala orădenilor dispuşi să plătească pentru a-i ţine în viaţă." Dar asta nu e un santaj? Pe principiul, banul jos sau ii iau gatul. Mai oameni buni voi nu pricepeti ca exista o lege pentru protectia animalelor care prevede in mod explicit ca eutanasierea cainilor sanatosi este interzisa. Eutanasierea este actul medical prin care se curma suferinta unui animal bolnav ce nu are sanse de recuperare. In rest se numeste crima ... este ilegal si imoral. Pentru partea de moralitate tragetii la raspundere prin vot, pentru partea de ilegalitate da-ti primaria in judecata. Oamenii aia nu pot sa dea HCL-uri care sa contravina unor legi clare. HCL-urile pot sa detalieze o lege, nu sa o incalce !
Postat 28 August 2012, 18:20 de Gabi
Adoptati-i!
1. Pentru cei care sunt \\"iubitori\\" inflacarati ai patrupedelor ii invit sa ii adopte inainte ca acestia sa fie eutanasiati. Daca ii iubiti asa de mult, luati-i acasa! Apoi daca sunt gasiti abandonati pe strada din nou => AMENDA!. Atunci sa vedem cat de mare mai este dragostea... 2. Prezenta unei persoane la intalnirile sau dezbaterile publice legate de acest subiect ar trebui conditionate de adoptarea unui caine!
Postat 28 August 2012, 18:13 de Ioenl
Iubitori de animale care urasc oamenii
Bai, putzoilor, eu pentru un animal fac moarte de om! Castra-v-as.
Postat 28 August 2012, 17:53 de Pisi
maidanezii
cine vrea maidanezi sa-i ia acasa. Vuscan sa vina la mine pe strada si sa duce cel 3 javre la el la vila. Budea la fel. Ala de la SOS Dogs sa-si fac si el hot-dogi cu ei.
Postat 28 August 2012, 17:49 de de rasa
Toti cei care sunt de acord cu eutanasierea sunt niste jegosi frustrati!
Mi-e scarba de toti care sunt de acord cu eutanasierea animalelor. Sunteti niste jegosi! Ce ar fi sa fiti voi eutanasiati!
Postat 28 August 2012, 17:41 de Xena
Pisici cind ????
...Ok cini rezolvati !!!! dar cu pisicile ce facem , sau iar se gasec citiva care sa comenteze , si parca vad origini limitrofe orasului ,...ca sanatosi si cititi ,inteleg , sau si mai grav sorbonei !!! care au facut scoala in vacanta !!!
Postat 28 August 2012, 17:39 de Io ma
De acord.
De acord cu aceasta initiativa, in sfarsit un om care a pus punctul pe I. Nu mi se pare normal ca sa se cheltuie o gramada de bani, cu hrana, tratamente si alte chestii pentru caini, si prin oras sa fie haite intregi de caini,ca trebuiesc eliberati, vin o gramada de oameni din alte zone care dau drumul la caini in oras, toata munca depusa ar fi degeaba. Avem o gramada de copii cu probleme si multe alte lucruri mult mai importante de facut pentru oras, dar noi ne gandim la caini, sa aiba ei conditii hoteliere. Bravo domnului primar, un om hotarat care vrea binele acestui oras, si care vrea sa faca ceva bun pentru noi toti. Puteti sa le oferiti doritorii un adapost la acesti caini, pe banii vostri, ca nu o sa va opreasca nimeni.
Postat 28 August 2012, 17:22 de 401
lkfhlsdkfhkasjfhlk
bine balog, cum zici tu! sa stii totusi ca, poezia cu copilul omorat de caine e expirata.
Postat 28 August 2012, 17:18 de kjgsdkjghdsklghdjkfg
Stefan
Cine se simte prost si indurerat de aceste animale periculoase...SA LE IA SI SA LE DUCA LA EL/EA ACASA!!! Am fost muscat de aceste animale, si am cicatrice pe viata. Pe un copil il poate omora(cum s-a intamplat in alte orase din tara)!!! Mai lasati-ne cu drepturile animalelor si aiurelile astea, DACA II IUBITI SA II LUATI ACASA LA VOI!!!
Postat 28 August 2012, 17:13 de Balog
fs;lfksl;k
@Iubitor de animale: am sa ii vad pe toti astia care is de acord acum cu deciziile comunistului, cum vor urla ca din gura de sarpe cand se va lua o hotarare care ii va afecta si pe ei. o sa vedeti!
Postat 28 August 2012, 17:01 de fsdfksglk
A avut dreptate Vuscan
Nu am crezut ca voi spune asta .......dar incet incet ceea ce a spus Vuscan in campanie se adevereste!!!!! Se pare ca am votat ( chiar si eu ) cu cine nu trebuie....... Pas cu pas legislativul local ....ne va lua si hainele de pe noi cu initiativele lor.....fara sens sau logica
Postat 28 August 2012, 16:58 de Iubitor de animale
fs;lfksl;k
vai, uitati-va ce specimene sustin aceasta initiativa! sunt mandru de tara asta!
Postat 28 August 2012, 16:46 de fsdfksglk
aa
Sunteti niste mizerii mah! Toti care puneti animalele mai presus de oameni sau care negati faptul ca e necivilizat dupa orice fel de norma sa traiesti in acelasi habitat cu niste animale semi-salbatice si periculoase.BRAVO BOLO!
Postat 28 August 2012, 16:42 de aa
Moarte patrupedelor nimănui!
În sfârșit că au decis să facă ordine pe străzile din Oradea. Mă p1ș cu jet pe toate babele astea care dau de mâncare la animale și dispar voios când e mușcat cineva de ele. Bolojane, taie în carne vie! Literalmente.
Postat 28 August 2012, 16:39 de Rottenkopf
eutanasiati toti cainii!!!!
Astept de mult o decize ferma, nu mai vreau sa vad caini in 3 labe pe strada, fara urechi, sau coada, rupti in gura.......de ce naiba sa platim bani sa ne si muste pe strada.....va rog sa luati masuri sa dispara toti cainii de pe strada, cine ii vrea sa-i ia la ei acasa si sa-i tina acolo.....nu sa stea noaptea pe strada la geamul meu in haite si sa latre....... EUTANASIEREA RAPIADA! sau faceti salam din ei sau ce doriti, bagatii in frigidere.... Iar voi care "iubiti" asa mult animalele va poftesc sa ii bagati in pat cu voi si sa nu-i mai aruncati in strada si apoi sa faceti gargara sa vii tina primaria.....
Postat 28 August 2012, 16:20 de macelarul
lllllllllllllllll
sa moara in spirt bolojan si toti consilierii care au votat pentru rahatul asta de hotarare!
Postat 28 August 2012, 15:49 de baubau
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6263 RON
  • 1 EUR = 4.977 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON