Mulţi orădeni au intrat, însă, dezamăgiţi în Casa de Cultură a Sindicatelor. În primul rând, pentru că idolii lor şi-au anulat întâlnirea cu fanii pe care ar fi trebuit să o aibă duminică la prânz în Lotus Center, iar apoi pentru că organizatorii concertului i-au pus să stea la o coadă uriaşă, ca să-şi primească repartizarea în noua sală.
Tichetele show-ului fuseseră gândite pentru Arena Antonio Alexe, aşa că fiecare spectator a trebuit să îşi ridice noi tichete, cu locurile repartizate în sală. În plus, cei care au avut invitaţii ori au câştigat bilete la diferite concursuri au avut de aşteptat până când în sală au intrat toţi plătitorii de tichete, ca să li se găsească şi lor câte un loc. În fine, cea de-a treia categorie de dezamăgiţi a fost cea a orădenilor care ar fi vrut să-şi cumpere bilet la intrare, dar nu au mai avut de unde.
După ce concertul a debutat, fanii orădeni au uitat de tot şi, încă de la prima melodie, au aplaudat ritmat. Când însă Anny Schilder şi Jann Keizer care au cântat melodii precum "Blue eyes, blue eyes" ori "Dance, dance", mulţi dintre spectatori au sărit ca arşi de pe scaune şi au dansat. De mare efect pentru fanii orădeni au fost şi momentele în care cei doi solişti au cântat alte melodii celebre ale anilor 80-90, precum "El condor pasa", "Delilah", "Sex Bomb" ori "Me and Bobby McGee".
Publicul concertului a fost unul variat, însă au predominat orădenii de vârstă mijlocie, adică cei în a căror tinereţe trupa BZN a fost nelipsită. Printre spectatori s-au numărat mai mulţi doctori orădeni, cum ar fi Amorin Popa, şeful ISU Crişana, Ioan Baş, dar şi primarul Oradiei, Ilie Bolojan, însoţit de iubita sa.
Aflaţi în premieră la Oradea, Anny Schilder şi Jann Keizer s-au declarat îndrăgostiţi de publicul orădean. "Vă iubim. Vă suntem recunoscători şi sperăm să revenim", le-a spus Jann orădenilor.
Concertul a ţinut mai bine de două ore, cu o pauză de 15 minute, iar cei doi solişti ai "trupei fără nume" n-au lăsat să se vadă niciun semn de oboseală, ba chiar au demonstrat că încă au multă vitalitate, deşi nu sunt la fel de tineri ca în 1976, când cunoşteau pentru prima oară succesul internaţional.
Fondată în 1966 sub denumirea Band Zonder Naam (Trupa fără nume), BZN a adunat peste 88 de discuri de aur şi de platină, fiind în topuri, neîntrerupt, cu 40 de single-uri timp de 26 de ani.
Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.