URMĂREȘTE-NE PE
DUMINICĂ, 30 IUNIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Imediat după Revoluție, din punct de vedere cultural, Oradea a intrat în Evul Mediu. Banii, atâți câți erau pe la Primărie, se împărțeau după criterii strict politice. Veneau udemeriștii cu ONG-urile lor, pediștii la fel, mai pupau ceva bănet pesediștii și liberalii și cu asta, gata. Când a ajuns Bolojan la Primărie s-a trecut în extrema cealaltă...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, o companie românească a anunțat, la Oradea, că își amână lansarea zborurilor dinspre și către București, vestită inițial, acum o lună, pentru toamna acestui an, așa încât ele vor începe nu pe 15 septembrie, ci pe 1 martie. Un fost controlor de trafic aerian pe aeroportul de aici vestea pe Facebook, nu fără satisfacție, că „Gata cu AnimaWings la Oradea! I-ați crezut? Campania s-a terminat!”...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ați votat la alegerile locale și europarlamentare?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Săptămâna trecută am arătat că, pentru a se justifica în fața electoratului că au închis păcănelele la sate, guvernanții noștri au călcat efectiv legea în picioare și au revocat autorizațiile valabile ale unor comercianți, aspect care va conduce într-un viitor nu foarte îndepărtat la plata de compensații serioase către acești comercianți.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Diabetul zaharat se definește ca un exces permanent de zahăr în sânge, adică hiperglicemie cronică, determinată de o rezistență progresivă a organismului la acțiunea insulinei, un hormon produs de către pancreas (care face să scadă glicemia).
02 Aprilie 2014, 13:53

Tinerii fotbaliștii de la LPS Bihorul, locul IV la Olimpiada Națională a Sportului Școlar

0 clipuri
0 audio
0 fisiere
Tinerii fotbaliști ai clubului CSS LPS Bihorul au ocupat locul IV la turneul final al Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar gimnazial, turneu care s-a desfășurat la Brăila.

Elevii profesorului Vasile Pușcaș au obținut două victorii, 6-1 cu echipa din Giurgiu și 2-1 cu Vaslui, și au suferit o înfrângere, 2-3 cu echipa din Cluj, în faza grupelor, însă au fost învinși în semifinale, la loviturile de departajare, cu 3-2 de Olt. La finele timpului regulamentar de joc scorul era egal, 0-0.

Astfel, fotbaliștii bihoreni au evoluat în finala mică a competiției, din nou în compania celor de la Cluj, cu care de această dată au remizat cu scorul de 2-2, însă la loviturile de departajare, de la 7 metri, au trebuit să se recunoască încă o dată învinși, cu 7-8.

Echipa LPS Bihorul care a ocupat locul IV pe țară la Olimpiada Națională a Sportului Școlar gimnazial a fost formată din: Hamed Yasin, Narcis Cîrlig, Adrian Șut, Robert Marc, Sebastian Trăistar, Paul Chiș, Marius Gubics, Sergiu Varga, Claudiu Petrila și Emanuel Dat.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6516 RON
  • 1 EUR = 4.9768 RON
  • 1 HUF = 0.0125 RON