URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 29 IUNIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Imediat după Revoluție, din punct de vedere cultural, Oradea a intrat în Evul Mediu. Banii, atâți câți erau pe la Primărie, se împărțeau după criterii strict politice. Veneau udemeriștii cu ONG-urile lor, pediștii la fel, mai pupau ceva bănet pesediștii și liberalii și cu asta, gata. Când a ajuns Bolojan la Primărie s-a trecut în extrema cealaltă...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, o companie românească a anunțat, la Oradea, că își amână lansarea zborurilor dinspre și către București, vestită inițial, acum o lună, pentru toamna acestui an, așa încât ele vor începe nu pe 15 septembrie, ci pe 1 martie. Un fost controlor de trafic aerian pe aeroportul de aici vestea pe Facebook, nu fără satisfacție, că „Gata cu AnimaWings la Oradea! I-ați crezut? Campania s-a terminat!”...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ați votat la alegerile locale și europarlamentare?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Săptămâna trecută am arătat că, pentru a se justifica în fața electoratului că au închis păcănelele la sate, guvernanții noștri au călcat efectiv legea în picioare și au revocat autorizațiile valabile ale unor comercianți, aspect care va conduce într-un viitor nu foarte îndepărtat la plata de compensații serioase către acești comercianți.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Diabetul zaharat se definește ca un exces permanent de zahăr în sânge, adică hiperglicemie cronică, determinată de o rezistență progresivă a organismului la acțiunea insulinei, un hormon produs de către pancreas (care face să scadă glicemia).
19 Octombrie 2011, 18:35

OSC se laudă cu 50.000 de vizitatori în weekendul de deschidere

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

"Peste 50.000 de vizitatori au ales să petreacă sfârşitul de săptămână în Oradea Shopping City", susţin reprezentanţii centrului comercial, într-un comunicat dat publicităţii miercuri.

OSC şi-a deschis porţile vinerea trecută, pe 14 octombrie, iar primii vizitatori au fost întâmpiaţi cu vouchere de reduceri şi gratuităţi ale mai multor retaileri.

"În cele trei zile de lansare OSC, mai mulţi comercianţi au înregistrat rezultate peste aşteptări, printre care magazinul Eponge, care a înregistrat peste 10.000 de vizitatori. În plus, şi KFC şi Domo şi-au depăşit estimările privind încasările şi numărul de cumpărători", se mai arată în comunicatul OSC.

"Prezenţa orădenilor într-un număr atât de mare în primele zile ne bucură şi ne ambiţionează pe viitor. Cu siguranţă nu ne vom opri aici, obiectivul nostru este de a face din OSC locul preferat al orădenilor pentru relaxare şi petrecere a timpului liber şi o alternativă pentru oferta de diverstiment din prezent, atât de pe plan local cât şi din Debrecen", spune Cristina Dinu, administrator Oradea Shopping City.

Evenimentele au debutat vineri seara, când un număr impresionant de fani au venit să-l vadă concertând pe Smiley. Al doilea cap de afiş l-a reprezentat concertul extraordinar al Loredanei, care a încins sâmbătă atmosfera în OSC, în vreme ce ziua de duminică a fost dedicată celor mici. Aceştia au avut parte de sesiuni de face painting şi au putut urmări spectacolul "Jack şi vrejul de fasole" şi recitalurile tinerilor artişti de la Meda Music.

Weekend-ul de lansare al OSC a mai cuprins prezentări de modă ale colecţiilor V46 şi Famous Brands, sesiuni gratuite de make-up pentru orădence, care au primit sfaturi de frumuseţe de la echipa Anastasiei Soare, dar şi "Noaptea reducerilor". De asemenea, ca ofertă promoţională de deschidere, cei care au mers să vadă filmul "Cei trei muşchetari" în 3D au primit un popcorn gratuit.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
4 Comentarii
titlu
Iar se trezesc niste \"unii\" care sa comenteze. Eu ma mir ca merge tara asta atat de prost cand avem atatia genii printre noi.
Postat 20 Octombrie 2011, 08:47 de -_-
clar
cam cati intra pe national arena hahaha si daca ii adunam pe aia 60000 din Lotus si 40000 din Era, rezulta ca toti sunt mincinosi, dar inca nu le creste nasul....
Postat 20 Octombrie 2011, 00:27 de capitalism de est
50.000
de unde 50.000? poa' citeva sute, maxim 1000...Ce sa vezi acolo? Un culoar lung pe 2 nivele si citeva magazine deschise ici-colo...patetic
Postat 19 Octombrie 2011, 22:57 de doctor
Daaaa.........
Eu zic ca ''OSC'' minte. Erau acolo cel putin 500.000 de oameni. Sau 5.000.000 ?????? LOL
Postat 19 Octombrie 2011, 21:49 de Viki
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6516 RON
  • 1 EUR = 4.9768 RON
  • 1 HUF = 0.0125 RON