URMĂREȘTE-NE PE
DUMINICĂ, 29 SEPTEMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Oradea este un oraș frumos ziua, iar noaptea de-a dreptul spectaculos. Asta, datorită iluminatului arhitectural care scoate în evidență splendoarea clădirilor Art Nouveau. De aceea, nu e totuna cum ne jucăm cu luminile în orașul care, de o bună bucată de vreme, se pretinde turistic.
Zic şi eu
Adrian Cris
Susținătorii sunt dezamăgiți, adversarii jubilează. Ilie Bolojan chiar candidează la Parlament, chiar pleacă „între mitici”. Nu s-a mai pus simbolic în coada listei, ci deschizător, pe prima poziție.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?











De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În sistemul de drept românesc, cu unele excepții, accesul la justiție nu este gratuit. Pentru a ajunge să îți expui pretențiile în fața unui judecător, cu titlu prealabil, trebuie să bagi, mai mult sau mai puțin, mâna în buzunar. Dincolo de avocaţi sau de cheltuielile conexe procesului, de multe ori simplele taxe care sunt datorate statului pentru demararea unui proces fac iluzoriu accesul efectiv la justiţie...
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
01 Mai 2012, 09:02

Expoziţie de motoare şi concert Guess Who, la Lotus Center

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Lotus Center a anunţat o serie de evenimente pregătite pentru orădeni. Din 27 aprilie, pe holurile mallului, în zona cafenelei Pellini Top, pasionaţii pot admira o expoziţie de motociclete, precum Harley Davidson, Honda ori Suzuki.

Pe perioada expoziţiei, adică până pe 1 mai, Inspectoratul Judeţean de Poliţie va desfăşura în centrul comercial o acţiune de prevenire a victimizării motocicliştilor în trafic. Reprezentanţii IPJ vor fi prezenţi cu un stand de unde vor împărţi pliante cu recomandări educativ-preventive în acest sens.

Expoziţia de motoare este prilejuită de deschiderea sezonului motociclistic. De altfel, pe 1 mai, orădenii din clubul moto White Wolves MC organizează, cu acest prilej, un marş prin oraş, la care şi-au anunţat participarea aproximativ 200 de motociclişti.

Potrivit unui comunicat al centrului comercial, marşul va porni de la ora 13.30 de pe platoul Lotus Center şi va urma traseul: platoul Lotus Center, strada Nufărului, Cantemir, Piaţa Independenţei, Bulevardul Magheru, Gara CFR, Bulevardul Ştefan Cel Mare, Transilvaniei, Bulevardul Dacia, Bulevardul Decebal, strada Traian Moşoiu, Parcul 1 Decembrie, Cantemir, Nufărului, sens giratoriu cu centura oraşului, întoarcere prin Nufărul, parcare motociclete, platou Lotus Center.

În aceeaşi zi, de la ora 19, Lotus Center îi invită pe orădeni la un concert Guess Who. "Aşa cum şi-a obişnuit deja fanii, va oferi împreună cu trupa lui un super show, interpretând cele mai în vogă piese difuzate atât în cluburi, cât şi în emisiuni tv sau radio", se arată într-un comunicat al mallului.

Pe de altă parte, tot de 1 mai, se vor deschise şi terasele cafenelelor Pellini Top, Violet Cafe şi Mokka Cafe din cadrul centrului comercial.

Tot pentru săptămâna viitoare, Lotus a pregătit "Tribute to Whitney Houston", o seară dedicată artistei. Evenimentul va avea loc pe 3 mai, de la ora 19.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
1 Comentariu
educatie non stop
da vad ce educati sunt,macar aicia in preajma expozitiei daca ar fi cu radarul,merg nebuneste cativa,astia numai educati nu sunt,exceptie adevarati bikeri.Merg nebuneste,uita ca sunt in oras si mai sunt si treceri de pietoni,oricand poate derapa si ajunge pe trotuare or in statiile de tramvai sa raneasca pe alti,la viteza aia in oras ar trebui sa ramana fara permis de conducere pe viata,nu te joci cu asa ceva in preajma oamenilor nevinovati,alearga naibi afara din oras,undeva prin munti,acolo daca derapezi nu te lovesti de trupuri umane moi.Draq sa va ia de inconstienti!!!!!!!!!!!!!!
Postat 01 Mai 2012, 13:57 de mdada
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.4629 RON
  • 1 EUR = 4.9759 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON